Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 54

• 72 126
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Няма ме при Савекса, но ми донесоха броколче от Бондюел. Много е сладурско, тъкмо ще го подаря на малкия за Коледа.

# 601
  • Телиш/Плевен
И мен ме няма, но виждам познати имена (освен тези, дето се похвалиха вече), така че честито на всички.  Hug

# 602
И мен ме няма... Голям карък напоследък  Sad

# 603
  • Варна, Пловдив
Точно спечелих ръкавички от Милка и гледам в Савекс моето име,но с друг тел.номер,не може два късмета за един ден...Честито на късметлиите!
Може ли линк към играта на Милка. За савекс играта - не печеля.

# 604
Каква е играта на милка с ръкавичките

# 605
Каква е играта на милка с ръкавичките
В магазини Фантастико(София)при закупуване на два пакета бисквити Милка,дават скреч карта.До 21.12.2016 или до изчерпване на наградите.Грешка-не два пакета,а бисквити за над три лева.Извинявам се,аз защото взех два пакета и по инерция така го написах.

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 13:28 от denyil

# 606
Няма ни в Савекс при толкова много награди много ме е яд.Взех си и ръкохватката от Лидъл-много е голяма и грозна.
Разменям за нещо  5 билета за ексклузивната 2D прожекция на филма"Ела изпей" на 22.12 от 18:30 часа в зала 12 на Paradise Center София.Доста се потрудих да ги спечеля,а никой от познатите ми не е свободен да отиде.

# 607
  • Пловдив
Искам да благодаря на Лале в дъжда,за прекрасният подарък,който направи на моето дете!
Бъди жива и здрава винаги щастлива и обичана!
 Hug bouquet Heart Eyes

Пс:Не знам как се публикуват снимки тук за това поствам линк със снимкi на моето детенце i прекрасният подарък!

http://prikachi.com/images.php?images/53/8996053g.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/54/8996054M.jpg

# 608
  • Монтана
Излезнали са победителите от Гурмета Simple Smile Тази седмица печеля котешка драскалка  Joy Joy Joy Късмет на всички, дано още някои се похвали Simple Smile
Сега видях че печеля и комплект котешка храна от календара Simple Smile Котката ще остане многооо доволна

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 14:41 от kalisto_17@abv.bg

# 609
  • София
Няма ни в Савекс при толкова много награди многок ме е яд.Взех си и ръкохватката от Лидъл-много е голяма и грозна.
Разменям за нещо  5 билета за ексклузивната 2D прожекция на филма"Ела изпей" на 22.12 от 18:30 часа в зала 12 на Paradise Center София.Доста се потрудих да ги спечеля,а никой от познатите ми не е свободен да отиде.
Казвай какво ти се иска,два билета ще зарадват много децата ми. Голям мерак имах да им ги спечеля, но без успех.

# 610
  • Велико Търново
А аз се записвам с котешко легло

# 611
  • Телиш/Плевен
Искам да благодаря на Лале в дъжда,за прекрасният подарък,който направи на моето дете!
Бъди жива и здрава винаги щастлива и обичана!
 Hug bouquet Heart Eyes
Blush Hug
Наистина няма защо. Радвам се, че малката принцеса е щастлива. Heart Eyes
Благодаря ти за пожеланията, и ти бъди здрава, щастлива и обичана. Hug

# 612
Всички ли си получиха наградите от Бондюел? Аз още си чакам играчката...

# 613
  • Телиш/Плевен
Всички ли си получиха наградите от Бондюел? Аз още си чакам играчката...
Сестра ми също има спечелена играчка и още не я е получила.

# 614
  • при късмета
Печеля от Савекс, с регистрация на мъжа ми. Сега имейл ли трябва да чакаме, че не прочетох правилата?

Тъкмо го написах и дойде СМС  Joy

Общи условия

Активация на акаунт