Сиропирана грис халва?

  • 39 707
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 5 622

 Между другото не пържената грис халва ми допада повече от гледна точка на това, че мъжа ми има проблеми с киселините, които му се образуват от пържени храни. Ще пробвам и този вариант, щом има такъв!

# 16
  • Мнения: 2 534
Бубе , това , което ти описваш в началото , ми прилича повече на арабско реване .
Нещо безкрайно вкусно и сочно .
Правила съм го , но не помня рецептата , имаше я на опаковката на гриса от 1кг. , когато го купувах .
Но и тук я има рецептата , в момента е на втора страница май . Пусни търсачката на "арабско реване" и ще ти излезе . Хубавото е , че то се пече и след това сиропира , не се пържи .

# 17
  • Мнения: 7 474
Ето го арабското реване http://www.azgotvia.com/content/index.php?option=com_garyscookbo … etail&id=1149 Пише сладкиш с грис Peace

# 18
  • Мнения: 2 534
Не съм слагала кокос и пак е страхотно .
И оставям плънката да изстина , а сиропа да е горещ , пак става .

# 19
  • Мнения: 5 622

 Да ви кажа, че халвата се омете за нула време направо....толкова беше вкусна. Наистина съм страшно благодарна за рецептите!

Сега ме зарибявате и с това арабско реване ....ще го направя и него! Така да обичам сладки неща Laughing

Общи условия

Активация на акаунт