Отговори
# 420
Манди, аз поне от 3 месеца не сколасвам да вляза...
Весела Коледа на всички! Да ви е светло в душите, уютно в домовете и сърцата ви да са изпълнени с любов!
Изабела е при баба си днес, аз с темшература, гастритни кризи и чакам час за гастроскопия. Чудна картинка. Вчера денят ни беше страхотен, Изабела се радва много на седем месечните близначките на моята приятелка, носи им играчки, гушка се при тях, а те писукат от кеф... много мила гледка.
Ще опитам да прочета назад кой какво Simple Smile

# 421
  • В градината...
Пусикет, днес си мислех за теб.

Аз имах мечта преди време - да видя две черти без процедури.
Днес ги видях - ярки и комплект, пълен.

# 422
  • София
Перу, по Коледа стават чудеса! Heart Eyes Hug

# 423
Перу, това което си мисля ли казваш Shocked Леле, как хвърли бомба и изчезна... я бърже тука с пълен доклад  Hug

# 424
Перуууууууууууууууууууу  Heart Eyes Hug Two Hearts

# 425
  • В градината...
Ами какво, преди 2 седмици сънувах, че съм бременна, ама пуша и си викам - малеее, ранна бременност, трябва да ги спирам. После писах тух, че сънувах, че съм в Сф и ще си правя преглед, за да стартирам процедура. И все такива неща напоследък. И една любов блика от мен към И., като никога  И тя започна да се гушка.
и днес, понеже ще имаме гости, а ми закъснява, реших да взема да направя един тест - с изтекъл срок преди 3 години. Че да ударя една ракия, понеже напоследък само вино. И така, превантивно, да проверя, за всеки случай. И сърцето ми щеше да изскочи като видях наситената втора черта.
Тая работа почти без секс, и по-точно - секс 1 седмица преди и 1 седмица след ову  Naughty

# 426
Хахахаха колко хубава Коледа! Вие двете с Фокси пратихте медицината в девета глуха!

# 427
  • В градината...
и от 2 години съм зарязала фолиевата, а пих ципрофлоксацин този месец, парацетамоли, аспирини  ooooh!

# 428
Ееее, на това му викам страхотен коледен подарък  bouquet Подскачам от кеф - Ида ще си има братче или сестриче  Heart Eyes Сега ако обичаш се отдай на релакс и спокойствие и на една безгрижна бременност  bouquet

# 429
Ами почвай фолиевата и се наслаждавай този път на бремеността!
Чакам сърчице!

# 430
Перу  Hug много се радвам, честито! ТМ как реагира? Само спокойна и усмихната отсега нататък Simple Smile

Герда, ще стискам палци след седмица, а даже и отсега.

Ели, кажи моля те рецептата за заешката капама  bouquet чудя се за меню за нова година

Мистик, да се оправя Н

# 431
На това му викам изненада и аз! Влизам да променя настройките, че взех да получавам известия в мейла от разни групи и решавам да надникна. Перу, това е мечтата  Hug
Медицината ще почака малко.
Честита Коледа на всички - и малки и големи!  Heart Eyes

# 432
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу ти голяма бомба хвърли, ама хубава  Simple Smile

Честито и лека бременност и здраво бебче ти пожелавам  Hug наслаждавай се на бременността си и не се кахъри за глупости този път Simple Smile

Мимче само да изпека едни бадеми и ще ти напиша аз какво правих Simple Smile

# 433
  • В градината...
А, то нищо не се знае, ама поне ги видях чертите.
ММ чисти котела, омазан със сажди и аз му нося теста, а той после ми ивка - абе, носиш ми една клечка под носа ...

# 434
  • Истински се вижда само със сърцето.
Поне не ти вика като моя - какво е това  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт