Отговори
# 675
Видях двете чертички, но това нищо не значи. Не смея нищо да мисля.

Не искам да  нищо да ми честитите.

Престои много тежка борба.
Много се потя.Боли ме кръста ужасно. Гърдите са много чувствителни.

Леко ме драска гърлото.

# 676
  • Истински се вижда само със сърцето.
Герда пази се и вземай мерки бързо за гърлото  Hug

# 677
  • На остров
Герда  Hug няма да честитим ти се пази и взимай мерки както казала Ели .

Големи мизерници са тези Раян значи, не случайно не им е добра славата.

Много ще се радвам да се видим момичета  Hug , няма да мога да ви донеса подаръци защото съм само с ръчен багаж.

Мария жалко, че няма да можеш да дойде. Много хубаво да си изкарате !

Лятна ина ти няма ли да се включиш  Hug

# 678
Уанче що така с Раян Simple Smile аз много лесно чекирах и оправих всичко на майка, полетите бяха бе закъснения.

# 679
  • На остров
Ели да не досаждам, но политиката им за пътуване с бебета е почти абсурдна.

# 680
Да не третират бебеттата като багаж, да ги теглят и да трябва да се паща?

# 681
  • На остров
Има утвърдена такса от 20/21 евро за бебе на посока. Не зависимо колко струва твоят билет. Нямаш право на допълнителен багаж обаче. Отделно като решиш да се чекираш не може да се чекираш без избор на място и ти иска да заплатиш допълнително по 8 евро на посока за избор на място. Не можеш да избереш и кое да е място защото самолетите на Раян имат маски за деца само на редовете до прозореца. Всичко това обаче не става ясно при закупуване на билета а при чекиране и ме нервира.

# 682
Ясно Simple Smile ще го имам предвид.

# 683
  • София
Герда  Hug Пази се много!

Уанче, неприятно всичко това с Раян. Аз даже не знам как само с ръчен багаж ще дойдете двамата.....  Shocked

Лятна Ина  Hug

Мисля да си тръгвам вече от работа, стига толкова като за първи работен ден  Mr. Green

# 684
Вие видяхте ли прогнозата за десетдневката  Shocked
В Пловдив ще става -20, в Благоевград -27  Shocked Shocked Shocked
Joy Joy Joy Ако в Пловдив стане -20, значи при нас ще е -30  hahaha hahaha hahaha

Герда   Hug Hug Hug

# 685
  • гр.София
Е те Уан май каза за 2 дни май ще идват  newsm78 Ще се справят с ръчен багаж Wink
Ние мислехме да пътуваме сега след нова година веднага,но исках да организирам рд на детето и за това след него.
Откога бълнува,че искал да ходи при дядо и баба. А и тук сега не се събира много с деца и му е скучно. Ще поседим десетина дни.
Мия,да на Ивановден го изродиха  Mr. Green От 15 бебета тогава нямаше нито един Иванчо хахахха. Та лекарите и сестрата ме офертираха тогава да е Иван или Йоан,ама аз бях категорична.
Герда,трябва да вярваш,и да знаеш,че този път ще е различно!

# 686
Уанче, ти ела пък за подаръците не мисли. 11 Хепи!

# 687
И мен ме бройте за срещата, ако съм здрава и всичко е наред с майка ще дойда. Уанче, това с багажа и за обратния път ли важи  newsm78
Герда, мисля че може да започваш утрогестана.
Зази, дано вече сте добре всички  Hug

# 688
  • На остров
Супер много се радвам. Да с ръчен сме само както каза Мария за 2 дена, обмислям да си изпратя малко багаж с куриерска фирма, ама да видим дли ще ми стигне времето.
Мария как така не сте се навили да го кръстите Иван Simple Smile . много ви харесвам името и аз също бих го избрала пред Иван.

# 689
Добро утро момичета
Уанче, тази самолетна компания звучи малко като онези хотели, които са забранени за деца  ooooh!
Благородно ви завиждам за срещата  Rolling Eyes  Да си изкарате весело и да не забравите да се фотнете  Heart Eyes

Сигме, как сте с Лия?

Кафето ...

Общи условия

Активация на акаунт