Отговори
# 660
  • В градината...
Добър ден и з амного години на всички!

Танзу, красота. Тук на село е така, а като отидем до града е грозно.
Снощи гледах невероятен филм за Паганини, от дете залепвам за подобни филми. И днес цял ден слушам цигулка, Дейвид Гарет, който игра Паганини, голям сладур.

Маси за преобуване май има само в големите градове, както и столчета за хранене по заведенията  Thinking

# 661
  • Истински се вижда само със сърцето.
Танзу - красота Simple Smile Така искам сняг поне за малко, ама не, даже на съседката дървото е цъфнало, тревата пред къщите е зелена - ще кажеш, че е първа пролет.

Тук на повечето места си има направо стая за бебета, но ако няма има маса за преобличане в тоалетната, а и навсякъде дават столчета. Не знам защо в БГ не им се дават пари на заведенията за такива неща - имам предвид на такива като Хепи, не някое малко квартално кафе..

Ред дано не се разболееш  Hug

В къщи и майка и баба и татко изкараха грипа, а баба е с усложнение певмония след него.

Тите имате ли сняг Simple Smile

# 662
Привет!

Аз ви четях тези дни!

Аз с моето косъмче стигнах до хирург, абцес. Но като разбра, че може да съм бременна и ми предписа компреси със спирт и за 6 часа се спука, успокои се мястото, ама май косъмчето е вътре.Но нищо няма да правя.

Ако съм забременяла се чудя трябва ли да пусна мб.

И кога се почваше утрогестан.

# 663
  • На остров
Герда направи си тест и или кръвен поне в бг не е проблем това  Simple Smile . СЛед това според резултата се консултирай и започвай, ако е необходимо.

Мистик щях да ти казвам нещо ама не помня, но сме с теб  Hug хем си и почти в нашият клуб с Танзу и Манди мисля беше наборче.

Танзу много красиво и тук доста наваля и може да излеза да направя малко снимки.

Даре ако на всички им е удобно в Хепи аз съм там в 11 ч, ако не казвате място  Simple Smile .
Тук ако няма стая за кърмене и хранене то има поне в тоалетните маси които се сгъват и разгъват. Столчета също има навсякъде, но ще се оправим толкоз лели все ще има кой да го държи малчо.

Малко практически въпроси имам Simple Smile
Скрит текст:
Добри сайтове за поръчване на храна на за вкъщи, ако някой е ползвал.
Луканка която да мога да намеря в Фантастико да кажем - аз знам някакви ама друго си е препоръка.
В ГТ трябва ли да плащам отделно за количката, помня че за багаж се плащаше едно време. Мога ли да си закупя еднократен билет на входа на метрото да кажем или всичко е само електронно и онлайн. Има ли асансьори от станциите според мен би трябвало да има,, ама никога не съм се заглеждала преди.

# 664
  • София
Привет и за много години! Липсвахте ми, момичета  Hug Ама такъв гаден грип изкарахме поред всички в къщи, че ММ и детето сякаш ги и повтори..... но да се надявам, че всичко е зад гърба ни. Та за Новата година ви пожелавам здраве, здраве и пак здраве!

Мистик, дай да те прегърна  Hug И аз бях от онези, дето бяха готови на (почти) всичко, за да имат дете. Минах през какво ли не, но на края вече си бях решила, че това ще е последния опит. Просто си дадох сметка, че ако имам дете, то ще има нужда от здрава физически и психически майка (Бяха минали повече от 7 години от как ходим по доктори и това беше 10-я по ред опит). Важно е да си подредиш приоритетите, да си поставиш някакви краткосрочни цели (както сега си решила да пуснеш МБ и да направиш ЦС), да си следваш плана и така. Ако пък решите да се откажете, пак е нормално решение. Но трябва и двамата с ТМ да мислите едно и също по въпроса, за да няма после "ама аз заради тебе се отказах....". Споделяй с нас и страхове, и тревоги, каквото можем ще направим, за да се чувстваш спокойна. Пък нито си стара, нито разликата при децата ще е чак толкова голяма  Hug

Амини, хич не се притеснявай, че на няма и 9 месеца не пълзят и не ядат палачинки. Ми моето дете така и не пропълзя. И палачинки не яде. И на мен ми се струваше в един момент, че изостава в двигателното развитие, по-малки от нея деца се катереха по пързалките, а моето не можеше все още само. Но всяко дете е различно и в един момент ще видиш, че всъщност напразно си се притеснявала   Hug

Уанче, ако ще сте в Хепи в понеделник около обяд, ще дойда да те видя. Там със сигурност има столчета за деца. Сега се сещам за едно заведение, в което и маса за повиване има, но е в Манастирски ливади.

Герда, виж първо дали си бременна, МБ сега не е нужна. Успех!

Ред, дано се опазиш. Течности много нали пиеш? Пазете се да не ползвате едни прибори, чаши, кърпи с ТМ. Сменяй често спалното бельо, дори четката му за зъби изхвърли като почне да оздравява.

Тите, браво за успешната първа сесия на студента! Все така да е и занапред!

# 665
  • София
Уанче, разбира се, че можеш да си купиш еднократен билет за градския транспорт. В метрото има и автомати, има и хора на гише, които продават билети. Иначе на надземния транспорт на спирките (не на всички де) също има будки за билети. Асансьори има по станциите на метрото, някои са трудно откриваеми..... За количката не се плаща отделно.
Храна за в къщи поръчваме напоследък от "Ало пица", доволни сме, има и други неща разбира се, освен пици. От Хепи също поръчваме. Всъщност почти всички пицарии и голяма част от ресторантите предлагат доставка на храна по домовете.
Луканка на "Чановете" купуваме и на "Маджаров".

# 666
  • гр.София
Зази липсваха ми изчерпателните ти постове  Hug Радвам се,че сте преборили грипа,и дано не се повтаря.
Мистик аз също мислех,че си на 36г. Ами изглеждаш много по-млада. Ако не ти се иска второ дете вече няма от какво да се притесняваш. Просто поговорете с тм дали от започването на опитите преди 3г не са се променили желанията ви. Стискам палци да стане каквото искате!
Ние в понеделник ще пътуваме към нашите,на срещата няма да мога да дойда. Да си изкарате приятно и да на целувате принца.
Герда,кога е датата за теста. Според мен пък МБ се прави. На мен ми правиха де. Защото има бактерия(има доста безсимптомни) които предизвикват аборт,или усложнения през бременноста.  Но ти май скоро не беше ли правила изследвания?
Ние сме готови с организацията за рд на детето. И баш в събота го дават кучи студ. Малко се двоумях дали да го правя,на това време,при тоя грип. Обаче той като ни обяснява каква торта иска,как ще я покаже на приятелите си... Надявам се всички да са здрави и да не лепне някой нещо след тоя рд.

# 667
Вие видяхте ли прогнозата за десетдневката  Shocked
В Пловдив ще става -20, в Благоевград -27  Shocked Shocked Shocked

# 668
Няма да ходим значи в Пд и Благоевград Wink
Уанче и аз ти писах за билетите и пазаруването Wink ама аз що разбрах, че за луканка за на обратно искаш да си купиш?

# 669
  • На остров
Много благодаря ще видя след малко че се нервирам сега с чекирането и глупавите Раян.
ЗНачи понеделник 11 ;аса Хепи на Света Неделя.

# 670
Как да ви кажа, за да ме разберете, защото скоро трябваше да раждам след 4 месец, защото бебето беше болно.

Ако съм бременна не мога да ви кажа направо! Не искам да казвам, защото се страхувам и е рано още.

Още не ми е закъсняло. Но мисля, че имам проблем с мб. Чудя се кога да почвам утрогестана , дали да не обърка още повече микробиологията

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 15:39 от Анонимен

# 671
Герда, категорично ще я обърка, ако е вагинално. Приемай го през устата. Вземи нещо превантивно за гъби, което да е допустимо за бременни - измиващо средство (мисля Гинофит можеше).

Честита нова година!!! В годината на петела нека има много нови пиленца тук  Wink , и най-вече обич и мир в сърца та Hug Hug Hug, от там  и щастието!

# 672
Ина-самър, много, много ти благодаря! Hug

Мисля, че съм объркала мб, заради абцесът от косъмче на триъгълника, тече гной.
И сега имам по-обилно бяло течение.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 15:46 от Анонимен

# 673
  • гр.София
Герда щом имаш и съмнения за МБ,отиди да ти направят. Бременните лекуват гъбички много често и е правилния вариант да ги лекуваш,вместо ги имаш. Но за правилно лечение,трябва и правилна диагноза  Peace

# 674
Герда, на мен като бременна са ми взимали микробиология и съм правила лечение, така че по-добре отиди да ти пуснат, за да не се чудиш какво е. Иначе не е задължително подвитото косъмче, дори и с гной, да е свързано с такъв проблем, аз имах подобен преди години, абсцес, хирург го цепна, но беше някаква бактерия, и пих АБ, но самият хирург беше пуснал пробата. Дано след известно време да ни се похвалиш тук с бъдещо пиленце.
Уанче, за луканка, скоро много ни хареса една телешка на Орехите, но дали я имам във Фантастико не знам. Асансьори не знам дали има на всички станции, но има на МЦ Сердика.
Ще се радвам да се видим в понеделника ,според вас за 11 ч. ще ни трябва ли резервация? Дотук сме ти, аз, Дарето, Фокси също изяви желание, само да сме ок и здрави.
Обявиха още два дни ваканция заради студа и грипната вълна, девойката е много щастлива и е при баба си. Аз се надявам като се върне от там, да си влезе в униформата.
Танзу, много красиво!
Мария, той студа ще пресече вирусите, а РД си е веднъж и правилно сте го решили. После да ни покажеш юнака с тортата. Той на Ивановден ли е роден?
Лятна Ина, много хубаво пожелание, дай боже на всички желаещи.

Общи условия

Активация на акаунт