Отговори
# 645
Мистик, аз пак да кажа за моята приятелка, която на 43 роди второ преди два месеца и е със син на 15 години. Всички са много щастливи, баткото много помага, въпреки, че е пубер и бебето не е от неговия баща. Баща ми с леля ми също са с 10 години разлика и много се обичат. Не е толкова много. Ако наистина го искаш - пробвайте инсеминация пък, кво? Мисля, че не е голяма драма и не е скъпо. Поне да знаеш, че и това сте го минали. Ако пък не ти се занимава с доктори - недей. Просто вземи едно решение и спри да се тормозиш  Hug В крайна сметка няма нищо задължително.

# 646
За много години, мили момичета! Бъдете много здрави, щастливи и позитивни! bouquet

Мистик, мислите за възрастта са предразсъдъци. Ако човек иска- няма какво да го спре. Аз съм сигурна, че ти го искаш и  то ще дойде, сигурна съм. Моите имат 16 и половина години разлика  с баткото и 10 и половина с каката. И за миг не съм се замислила обаче за това.Помагат ми и двамата за малката, а баткото просто се разтапя като я гушне, понеже сега я вижда рядко. Искам на мен на душата да ми е хубаво и удовлетворено, а не какво ще каже този или оня. Така че, хич не се замисляй за възрастта си! Желая ти успех! bouquet

И моята не говори много, даже малко, но изобщо не се притеснявам. Всяко дете си е индивидуално.

Уанче, хубаво да си прекарате в БГ! И да се пазите от грипа, че е много упорит!

# 647
Мистик, аз бих взела някакво решение (каквото и да е то) и бих го следвала, всичко останало е стрес за мен. Разликата не е голяма, не го мисли въобще това. Късмет  Hug

Тите, как е студента? Всичко е точно до дете иначе, да, дори в същото семейство, колкото нашите първи две не говореха, толкова Х започна рано и страшно много да приказва.

# 648
  • На остров
Мистик на 38.6 г родих малчо и разликата е 17.6 г. Не ми помага но много му се радва.
Даре в 13 имам среща в Хепи но не пречи от 11 да съм там Simple Smile . Дали има маса за преубуване?
 Тите ще се пазим  Hug
Имам си вече пухено яке аз като мишелинка съм  Joy .

# 649
В крайпътните хепита няма такава стая, за това не знам.

# 650
Това със стаите за преобуване в Бг си е мираж. Изобщо не си прави илюзии  Confused Аз преобувах навсякъде, където мога да я сложа да легне. И в Хепи на дивана до масата съм преобувала.
Кали, дай ги на някоя мама ако има желаещи. Ако няма - може да ги оставиш на нашите.
Изабела протестира и не иска да спи (май няма да я оставям повече да хърка по 3 часа на обяд)
Мария, да, близначките са онези бебета, които се родиха в 25 седмица. Скоро ще празнуват 1 рожден ден (от раждането).

# 651
Мимче, добре е студента, като изключим  момента, че е настинал. Иначе си взе първата сесия, сега в събота си тръгва обратно. Поглезваме го сега, хаха, каза, че се чувствал като на хотел. В квартирата трудно поддържал ред и чистота, ама добре, че не съм там, че много ще се ядосвам. Мъжка му работа.

# 652
Има стаи за преобуване във всеки МОЛ, изложбените центрове, в някои бензиностанции също.
В Хепи и аз на седалките преобувах  Mr. Green

# 653
Мистик аз съм на 36 и също искам второ. Да ама не ставало толкова лесно колкото си мислех.  Миналата година направих два спонтанни А за кратко време и ако тази година забременея живот и здраве и ако всичко е наред разликата на децата ще стане 13г но честно да ти кажа не ми пука.  Важното за мен е да имам второ дете и най-вече да успея.  А ако не здраве да е поне мога да кажа че съм опитала.

# 654
Добро утро момичета!
Мистик  Hug  Бъди сигурна, че бременността не се получава не защото не я искаш достатъчно силно. То ако беше така, нямаше да се раждат хиляди нежелани бебета. Та колко жени не желаят деца, но забременяват? Със сигурност има физиологична причина. Просто ти трябва добър лекар, който да сглоби пъзела. Относно разликата във възрастта между децата, според мен дори голямата разлика е доста голямо предимство. Племенниците са с почти 10 години разлика и ако ги видиш как се търсят и обичат, и как се грижат един за друг, няма изобщо да ти минават такива мисли през главата.
Мисля, че трите години в неуспешни опити те стресират и отчайват. Направи изследванията и дерзай смело напред  Hug  Без значение какво решение ще вземеш.

Мисля, че докато пишех имаше земетресение  Shocked

Слагам кафето и ви пожелавам слънчев ден!

# 655
Уанче, в кафенетата по Витошка е по-малко вероятността за стая за преобуване.

# 656
  • Пловдив
Добро утро!
Танзу,имало е...https://vesti.bg/bulgaria/trus-ot-42-po-rihter-kraj-veliko-tyrnovo-6063650
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dve-zemetreseniya-za-6-c … ot-Plovdiv-695052

Момичета,благодаря на всички за думите.Прегръщам ви  Hug Много ми е уютно тук!

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 08:31 от mystic woman

# 657
Добро утро!

Танзу, много хубаво кафе със закуска  eat

Мистик, каквото и да решиш имаш моята подкрепа. Успех! Възрастта и разликата с баткото изобщо не ги мисли  Hug

Тите, браво на студента  smile3501

Уанче, лек път и приятен престой по нашите земи. Аз за съжаление съм далеко, но дано да се организирате за среща и чакаме снимки.

# 658
Мистик, усетих аз. Макар да е било слабо като магнитут земетресението, е било много близо до нас. Така ме тръшна във стола  Shocked

Да ви покажа нашето вчерашно утро!
Скрит текст:

# 659
Танзу, ех че ви е красивооооооо  Heart Eyes  И пътят изчистен  Mr. Green  Истинска зимна приказка!

ММ е бамбурясал, ходим и двамата с маски като някакви зомбита, навсякъде вони на чесън, а аз търча и облъчвам с лампата. Голяма гадост!!!  #Cussing out   Дано само ми се размине!

Много хубаво, че ще се виждате в София! Колко бих искала и аз да ви видя  Hug   Да е живот и здраве и това ще стане някой ден!

Общи условия

Активация на акаунт