Отговори
# 630
  • На остров
Ред аз бих препоръчала само мед, лимон и джинджифил.

Да попитам, ако някой има възможност и желание да се видим на кафе в понеделник сутрин към 10.30/11 ако не някой друг път  Simple Smile

Мистик на тема голяма разлика не го мисли, не ви е толкова голяма разликата, за егн то също ти май сега ставаш на 36 та и там си ок.

# 631
  • Пловдив
Сигма,ММ казва същото ...и така ми е още по-трудно Confused На моменти много се разколебавам-не ми стиска...и ако нямах едно сигурно и аз бих била готова на всичко.А сега като ги знам докторите какви са и хич не ми се занимава,особено като няма видимо установена причина.

# 632
Знам. И те разбирам.
Няма от какво да се чувстваш неудобно. Ако не ти стиска, просто не го прави.

# 633
Да попитам, ако някой има възможност и желание да се видим на кафе в понеделник сутрин към 10.30/11 ако не някой друг път  Simple Smile
Аз бих искала, само да е здраво детето, че да е на училище. И да е в центъра виждането, може по Витошка например. Уанче, може да питам и във ФБ групата, за тези, които искат и могат, а не четат тук.
Мистик, не се притискай с решението, ако си на 36 наистина си млада и имаш доста време все още, а разликата щом е над 2-3 г. дали ще е 10 или 12 - все едно.

# 634
  • Варна
ЧНГ Да знаете, че ви либя...  Hug

# 635
Мистик, не се чувствай виновна ако не искаш второ дете. Твоето тяло, твоята матка - твоето решение, без вина!
Амини, и аз да подкрепя останалите и да ти кажа да не се притесняваш. Всяко дете е различно. Когато са готови, ще започнат повече да се движат! Гуш!
Айде и аз в групичката на режим! Изабела е на 19 месеца вече (днес направи 19 месеца!!!), а аз още имам корем от бременността!

# 636
  • Варна
Коте, ако щеш ми вярвай, но сега докато я хранех, си мислех за теб... Първите джобчета (Блубери Мини мисля, че се водят), вече ни умаляха безвъзвратно. Какво да ги правя? Искаш ли да ти ги върна?

# 637
  • На остров
Kali ходите ли вече?

бул. Витоша ме устройва, МианаНия питай ще се радвам  Simple Smile
Амини ти ще можеш ли?

За режима задавам стартова дата 15 ако сте навити .

Коте честита 19 месечинка. Аз мислих, че ставате на 17 месеца .

# 638
  • Варна
Тц. Имаме бегли опити и по една две крачки, ама като може да лази като стоножка - що да се мори да ходи...
Ама и аз не бързам, де...  Whistling

# 639
Уанче, сега ще питам майка дали ще може да ги поеме в понеделник  Grinning

# 640
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче, аз съм за Simple Smile

Коте, расте Изи Simple Smile

София вчера изрови едно цвете, което вече е отстранено - ще е беладжийка Simple Smile

# 641
  • На остров
Супер много ще се радвам Амини, аз ще съм с малчо.

Ели цветята и на нас си много любими, с проходилка става все по бърз , въпреки, че не е разбрал според мен, че сам се предвижва.

Ели щом пълзи ням грижи значи с придвижването.

# 642
  • Пловдив
Миана,за жалост отдавна ги минах 36  Wink Ще стана на 38.

Благодаря ви за мненията Peace

# 643
Уанче, как ти се струва в Хепи на Света Неделя? Отворено е от 11 часа. И може просто да се пие кафе, на спирка на метрото е.

# 644
Уанче, не ми се иска да ги мъкна по заведенията, а и не се държат добре там, досега само гафове е имало  Confused
Мистик, млада си още, не го мисли толкова  Hug И аз като Сигма бях готова на всичко, направих много процедури ударно.

Общи условия

Активация на акаунт