Отговори
# 615
Коте, как си, мина ли гастроскопията?

# 616
Амини не, на 20 февруари ми я назначиха. Поне не правя вече кризи Simple Smile Как са дребосъците? Моята приятелка с близнаците ни бяха на гости на 25 декември и Изабела се размаза от кеф - носеше им непрекъснато играчки, гушкаше ги, а те й гукаха. Много бяха сладки. Та си мислех и за теб и Ц и А Simple Smile

# 617
Коте, не знам какви са тези кризи, но имаше период когато бях много зле, всяка вечер ми беше зле на стомаха. Тогава се реших на гастроскопията, направих я в комплект с колоноскопия с една упойка. Сега ми е момент за контрола, но ще изчакам да пораснат малко децата.
Децата като цяло са добре, само дето кашлят. Притеснява ме, че двигателно изостават леко.

# 618
  • гр.София
Хай банда Simple Smile
Амини,ти пък... Вики не се обръщаше,когато всички колкото него го правеха,ама ела виж сега какъв пъргав маймун е  Mr. Green
Коте,това ония сладури за които се притесняваше ли? Имало е игри при вас!
Свате,Лия оправи ли се?
Аз пък не преядох тая коледо-нова година. Мм всеки ден на работа,та покрай непиенето не правихме и големи маси. Ама как хубаво и спокойно посрещнахме 2017 г с детето... с анимация,аз с вино,той със сок(бях добра него ден). Гледахме фойерверките. И дружно в 1ч си легнахме. Само да ми е здраво детето и ние,какво повече да искам...
Иначе искам и материални неща,заръчала съм си мислено. Ама толкова са "в облаците", че даже не смея да ги изрека  Joy

# 619
Извинете, че се намесвам с непоискан съвет, но да споделя нещо полезно от личен опит.
Като бях малка направих остър лекарствен гастрит, след като за месец изпих 6 антибиотика един след друг. Лекуваха ме в болница един месец за гастрита и ме изписаха без подобрение. Тогава майка ми за първи път научи за спиртния извлек на прополиса и ме лекува с него. За два-три месеца се излекувах напълно.
Години по-късно майка ми за няколко месеца успя да калцира язва на дванадесетопръстника с тези капки. Повече никога не й се появи проблем.
За стомашни проблеми се пие три пъти на ден по 30 капки в лъжица вода на гладно един час преди ядене. Ние в къщи си го приготвяме сами и никога не оставаме без клеева тинктура. Вълшебна е.
Извинете  Peace

# 620
Ред, аз имам тинктура, но пия по доста по-малко, сега докато кърмя се ограничавам с 10 капки дневно сутрин, преди взимах по 20  - това само зимно време за имунитет. Не се притеснявай да споделяш опит  Hug
Мария, чета как всички лазят, стават, ядат палачинки  Shocked Добре сте си изкарали с Вики  Heart Eyes

# 621
За много години и от мен! Да е мирна и благодатна новата 2017! И здрава!
Аз съм на диета, че не мога да се понасям вече. Бързо качвам и за нула време се освиних.
Приятен ден!

# 622
Добро утро девойки
Отново на работа днес. Дано не е тотална скука както преди празниците, че не знам как ще устискам толкова часове  Rolling Eyes
Аз съм втрещена от прогнозата за времето за седмицата. Ние вече сме си в Арктика с температури -10, -15, а ако ще става още по студено направо не ми се мисли  ooooh!
Слагам кафето и ви пожелавам да ви е лек и усмихнат деня!

# 623
  • Пловдив
Добро мразовито утро! Peace
Наистина,ако става такъв студ...как ще се ходи на работа Rolling Eyes То не,че сега ми се ходи  Mr. Green
Мама ще дойде днес за няколко дни...нали Наско още са във ваканция.
А аз май ще пропадам в дупка...
Скрит текст:
чакам да ми дойде и трябва или да се откажем или да предприемем действия Confused Може би не се получава,щото не го искам достатъчно силно или по-скоро не съм сигурна...Трябва да реша.Мисля да ида за микробиология и да направя ЦС.Ако там всичко е ок следва изкуствено оплождане.Така виждам евентуално нещата...обаче много ме е яд,че пропуснахме тооолкова години Cry и сега ако се проточат пак нещата,то отиде ...след няколко дни остарявам и все повече ме схваща страх...Извинете ме,ама добре,че мога поне тук да го напиша това,което ме притеснява...
Лека да ви е седмицата!

# 624
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро момичета Simple Smile

Леони, диета казваш Simple Smile и аз трябва Simple Smile

Танзу, много студено бе....

Мистик, много се притесняваш и го мислиш. Направи си изследванията и малко по-спокойно го карай  Hug

Амини, снощи щях да ти пиша и заспах Simple Smile Не се притеснявай за децата, всички са различни. Мен постоянно ме питаха София пълзи ли, а тя изобщо не искаше, пълзи доста отскоро. Палачинки не яде, яде пюрета и от време на време и давам нещо в ръка да се пробва да дъвче. Вкарала съм много малко неща в захранването й. Та не мери децата с другите, ако те притеснява нещо, консултирай се за твое спокойствие  Hug

# 625
  • На остров
Добро утро,

Мистик варианти има много важното е да решите какво и как искате  Hug . Как е твоят студент ?

Леони честита и на теб, здраве и щастливи дни !

Коте пропуснала съм, че си споделила за гастроскопията. Дано всичко е наред  Hug.

Ели и аз имам нужда от режим  Crazy . Може да се комбинираме  Simple Smile

Амини Hug хич не се притеснявай, Л. нито пълзи напред, нито седи сам дълго време а от изправяне сам е много далеч. Ядем си едно и също и така. Ели много хубаво го е написала !

Доста момичета ми се губят, надявам се да са добре и ако имат желание тук да пишат  Hug !

# 626
Привет!

Някой от вас пил ли е Осцилококцинум по време на бременността?
ММ се разболява и аз съм в паника!!
Пих сребърна вода и витамин С, друго нещо позволено сещате ли се за подпомагане на имунитета?

Мистик  Hug не се паникьосвай, защо да трябва да се отказвате? Успокой се!

# 627
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ред аз съм взимала, няма проблем.

# 628
  • Пловдив
Ред,щото минаха ей така 3 години...напразни опити,а и все се надявах,че естествено ще се получи.
Скрит текст:
А и нали вече не съм първа младост Whistling Второто е голямата разлика "евентуално" със синчето,което е вече на 10...писала съм ги тия притеснения и ме е срам,че не съм сигурна!

Уанче,добре е студента...вчера чете цял ден Grinning Пищови писа-за всеки случай били  Mr. Green Има още време до сесия.
Вие прибрахте ли се?

# 629
Мистик, явно не го искаш толкова.
Извинявай, че съм толкова директна. Но знам, аз като исках дете бях готова на момента да ми направят матката на решето. Без значение дали ще ям или спя.

Общи условия

Активация на акаунт