Отговори
# 600
Честита Нова Година! Пожелавам много сбъднати мечти през новата 2017 година!

# 601
Честита нова година - да сте живи и здрави и много късмет на всички през 2017.

Утре почваме пак градина, но каката има два дни още ваканция и ще гледам с нея нещо интересно да успеем да направим. Малко трудно, защото аз още не съм се оправила, в синусите този път ме удари и е неприятно.

Какво ви се падна от баницата? Аз изтеглих паричката Simple Smile

# 602
Честита нова година момичета!
Нека 2017 година да донесе много здраве на семействата и приятелите ни, много уют в сърцата и домовете ни и много сбъднати мечти! Нека бъде по мирна, по светла, по щастлива, по спокойна, по успешна! На всички пожелавам огромно количество късмет! И нека бъдем по добри и състрадателни!
Обичам ви!  Hug Hug Hug

От баницата аз изтеглих здравето, а ММ късмета /в комплект с мързела/ и къщата. Той пак ме надмина с цели два късмета  hahaha Ама моя си е най добрия  Wink

# 603
Честита Нова година, момичета bouquet Дано е по-добра от всички отминали!
Аз изтеглих здравето, а ММ щастието  hahaha ми щастлив ще е като знае какъв кривундел съм като съм болна  Joy

# 604
За много години, мили момичета  Hug
Много здраве, мир и любов в домовете и сърцата ви!  Hug

МианаМиа, много готино това за бебевалежа   Joy   И аз го пожелавам на всички, а и на себе си Grinning

# 605
Добро утро девойки
Мразовито е утрото при нас  cold Марая направи едно бързо кръгче на снега в двора и се приземи в леглото под завивките със светлинна скорост  hahaha  А аз станах на шушулка за 5 минути навън  ooooh!  Дано се отпусне малко през деня, за да можем да се поразходим.

Тъй като е почивен ден все пак, нека се поглезим с кафето  Heart Eyes

# 606
  • На остров
Танзу защо е почивен ден?
Взимам си кафе, че тази нощ не спахме много.

# 607
Уанче, защото приеха нови правила за почивните дни. Вече няма да се сливат и отработват дните, които са били слети. Но ако официалния празник се падне в събота или неделя се почива в деня след тях. Та днес е неработен ден.

Цялото домочадие е много кротко днес  Shocked Чак не мога да повярвам. Маца и куче спят. Никой не ме преследва из къщата  Joy  Тук понапече слънцето и се поотпусна навън и май ще има разходка  Mr. Green

# 608
  • На остров
Благодаря за разсяснението Танзу  bouquet ! Наслаждавай се на почивката и домочадието  Hug
Тук си е работен ден днес.

# 609
Честита Нова година момичета  Hug
Днес деня почва добре и дано да има малко слънчице за да се разходим.
За тези, които пишат почти само във ФБ се надявам ако има някоя хубава новина да кажат и тук та и ние да се радваме  Naughty

# 610
Честита нова година! Бъдете здрави, обичани и обичащи, обградени с добри приятели и позитивни емоции!
ЧРД на бабата на Ред! Моите баби понякога много ми липсват. Рано си отидоха...
Перу, поне е останала положителната емоция от теста.
Танзу, дано детенце се оправи бързо! Нали си проверяваш пощенската кутия? Simple Smile
За играчките - и аз прибирам и изваждам. А и Изабела е на периоди - сега играе много с пъзелите и ми носи да четеме книжки. Друг път е с музикалните енциклопедии и играчки и по цял ден се чува ръмжене, джавкане, мяукане, кудкудякане и т.н. из къщи.
Ние имаме една тефлонова тенджера и я ползваме от дъжд на вятър. Иначе аз много ползвам иенско стъкло във фурната и тенджерата под налягане.

# 611
И аз не знаех, че е почивен ден. Някой комшия пробива с дрелка  ooooh!
Като погледнах в синоптика какви температури се задават след седмица  Shocked и реших със сигурност да се поразходя днес, да не изпускам такъв топъл ден  Laughing

# 612
Днес вече преядох ...

# 613
  • Истински се вижда само със сърцето.
И при нас е почивен ден Simple Smile

Аз тези празници не преядох Simple Smile обаче сега съм мушнала една патица с кисело зеле и не се знае довечера какво ще стане Simple Smile)))

# 614
И при нас е работен ден днес. Няма сливания, няма допълнителни почивни дни Simple Smile
Ели, тука след коледа патешкото почти без пари го раздават и аз съм купила замразени бутчета и ще правя някой ден.

Общи условия

Активация на акаунт