Седми клас, Да изпратим годината стара с подаръци камара!

• 53 170
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
За много години! Да сме живи, здрави всички и да си вземат децата матурите!
Отдавна не съм влизала, защото все си казвам "Е, утре е ден, тогава ще вляза".  Laughing

# 616
  • столицата
Пуснах една задачки
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=949753.new#new

Дали някой има верните отговори на ПИ в Междучасие за 11.2016г.?

# 617
...Цяла ваканция пълен мързел и зомбиране по цял ден пред компютъра. Става само за ядене и за тоалетна. Вчера сутринта ходи на урок по Математика, като за целта миналата вечер за 15 мин. си реши домашното, което му беше дала госпожата. ooooh! Като се върна захвърли всичко и на компютъра. "Сам вкъщи" си теглиха и гледаха, после филми по телевизията. По едно време се ядосах и яхнах метлата. Има да учи "Опълченците на Шипка", нищо не е бутнал. Учителката му била виновна, че им го дала, училището му било виновно, защо съм го записала там и накрая и Иван Вазов го отнесе, за това, че го е написал ooooh! Не бил чувал такива думи, не можел да го запомни. Научи до "О, Шипка". Днес продължава. Боже! Едно време най-обичах да уча стихотворения наизуст...
И при нас аналогична ситуация, само дето още не е стигнал да решава задачите по математика... по БЕЛ вчера преписваше подробен преразказ на "Една българка" от името на баба Илиица  newsm78 като никога писал на чернова, ама дните били малко да препише... тезите (пак на хвърчащи листчета) ги преписва до след 24ч... И за "Опълченците на Шипка" същата работа  Crossing Arms само дето и аз изключително трудно учех наизуст, разбирам го горкичкия ми... само дето ги помня почти изцяло от преди... хмммм, много години  Crazy

# 618
ЧНГ на всички! Живи и здрави, дай Боже да е спокойна и благодатна!

Amber, 10x  за пожеланията.
За съжаление и ние вече сме на тръстиката, подкарваме отново задачките след лежерните празници.
За пръв път посрещахме празниците в намален състав, през цялото време ми липсваше страхотно баткото ни, който си вееше Д-то някъде из Маями, Дайтона биич............... но постоянно ми пишеше колко ни обича!

aunt Ogg, признавам че ви завиждам за ските - ние ще пропуснем тази година любимата ни Австрия. Къде ходите, aunt Ogg?

Срам-несрам, ама да си питам - кога са на училище децата?

# 619
  • София
На 5-ти.  

Това ми е любимата секция от сайта на МОН - тук проверявам. Simple Smile
http://www.mon.bg/?go=page&pageId=17&subpageId=56

# 620
Vivi, 10x. В последно време мразя да отварям този сайт - притеснено ми е какво ли ново чудо могат да ни спретнат!!!

# 621
  • София
Хубаво де.. в колко области удължиха ваканцията... сега ще чакаме да се изпоразболее София за 2 дни. Аман!

# 622
Хубаво де.. в колко области удължиха ваканцията... сега ще чакаме да се изпоразболее София за 2 дни. Аман!
Ами, че то през тази ваканция ученици из София на практика нямаше (май под 10% от децата са си били тук през цялото време), как да регистрират личните лекари заболеваемост, регистрирали са я в спешния кабинет някъде из страната...

# 623
  • Русе
  Най-вероятно ще ни държат до последния ден неосведомени на 4 вечерта ще лаговолят да оявят ваканция, без оглед, че някои деца пътуват от предния ден за училище.

# 624
  • столицата
Точно това коментираха сутринта по новините, че по празниците статистиката показала рязък спад на заболеваемостта. Sunglasses А децата от нашия клас са масово билни и днес като тръгнат при ЛЛ ще се вдигне рязко заболеваемостта.
Може и в сряда  да ни съобщят, че четвърток и петък са неучебни newsm78 и за София

# 625
  • България, София
Честита Нова година, момичета  Hug
Нека бъде за вас и за семействата ви здрава, мирна, щастлива и успешна и да ви донесе всичко, за което мечтаете  Hug

Ще стоим на тръни до последно, явно, относно края на ваканцията. Мен не ме бърка особено, ние никъде не пътувахме за празниците. Почивах си активно и се намързелувах за световно. Посрещнахме Новата година лежерно у дома, този път без гости. А после два дни с децата редим пъзел от 1000 части. Имах нужда от такава почивка  Simple Smile

Пожелавам болните бързо да оздравяват  Hug

# 626
  • София
Тц, няма да обявят в София, ще видите... Confused Ще си прави Сашата контролно по химия и това е... Crazy

# 627
  • гр. София
Здравейте, мили мами  bye
Ех, позагубих се тези дни между Коледа и Нова година...
Честита Нова година - да е мирна, здрава, весела, много успешна за нашите седмокласници!

Много сте изписали, ще наваксвам...
Да, учениците са на училище на 5 януари. Нашата седмокласничка получи коледна домашна работа от школата - за всеки един от дните на коледната ваканция да реши близо 40 задачи по МАТ. Отделно по БЕЛ не съм разглеждала ДР... Ние и на Коледа, и на Нова година бяхме в София - празнувахме на различни места. Мисля, всички от семейството останаха доволни и предоволни от подаръците  Gift
Днес бавно-бавно влизам в час с новостите в работата Thinking
emonaem, на патерици - Честит ти тийнейджър - да бъде здрав, честит и благословен, а годината да бъде успешна за него  newsm67
rbasheva78, честита Ви рожба ylinfant! Да расте здраво, весело и много да Ви радва Grinning
Хубав следобед на всички  love001

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 15:45 от Mama Mimi

# 628
  • Русе
  Май и за нас в Русе ще има удължена ваканция, освен Пловдив, Бургас,Габрово и Добрич

http://rousse.info/udalzhena-e-vakantsiata-na-uchenitsite-v-ruse … -gripna-epidemia/

В сайта на Рио, обаче още няма изяление по въпроса

# 629
За много години! Дано Новата година ни донесе много здраве и късмет и най-вече по един щастлив, успешен и доволен гимназист/ка наесен!
При нас почивка до вчера, а от днес - подробно преразкази на две глави от "Една българка", не знам колко модули по математика /в петък ни е класното/, не знам колко урока по история /контролно в четвъртък/, и подготовка за изпитване по български и останалите не ги запомних...

Прогнозата за времето е много батална за края на седмицата - що не ги оставят децата още малко  у дома? Ама не вярвам за София да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт