Седми клас, Да изпратим годината стара с подаръци камара!

• 53 172
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Честита новата 2017 година!Да е здрава,мирна,благословена и повече успешна за всички ни!
Честит имен ден на Васил,Василка,Веселин и Веселина

# 601
Честито на имениците!  bouquet

# 602
Честита Нова 2017 Година! Пожелавам на всички нас здраве, щастие и успех на децата ни - да влязат там където ще им донесе най-голямо удовлетворение в бъдеще!

Честит имен ден на празнуващите!

# 603
  • София
Честита Нова Година! Пожелавам здраве и много успехи за децата ни през тази важна за тях година!

# 604
Честита и спорна да ни е новата година!

# 605
За много години! Здраве, щастие, късмет и много успех за всички ни през 2017 година!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!  bouquet

# 606
# 607
За много години, момичета!!!
Нека да е успешна и здрава 2017 година!!!

# 608
Уви, ваканцията свършва.   Cry
Днес организирах нашия тийн да си напише в тетрадката-речник по АЕ думите взети в седмицата преди ваканцията. Утре ще почива и от  сряда няма шега. Ще пише домашни за четвъртък.  Peace

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 05:09 от chibi

# 609
  • Чикаго / София
Честита Нова Година момичета! Пожелавам здраве, късмет и много успехи на всички! И много спокойствие!

# 610
Успешни първи учебна и работна седмица за годината.  Heart Eyes
Чакаме на нашите да им върнат класната по БЕЛ и МАТ, вероятно, веднага след ваканцията.  Praynig

# 611
Честита Нова Година, момичета! Да е здрава, мирна и успешна! Вече съм на работа и се настройвам да започвам със задачите, а наборката е на урок по математика и е много тъжна - развалила съм й ваканцията с тези уроци  Mr. Green. Казах й, че ако учителките бяха съгласни, всеки ден щеше да ходи, особено по математика  Peace
Иначе от обикаляне по роднини не усетих много почивка аз. Всеки ден бързахме за някъде. На Нова година бяхме в приятели и беше забавно. Децата останаха доволни  Heart Eyes

# 612
  • Пловдив
ЧНГ! Много здраве и късмет през 2017!

Наборът утре е на ПИ към школата по математика, където ходи.
От 28.12 почти всеки ден е и на урок по БЕЛ вкъщи. На 12. 01 имат класна, а той е много зле със съчинението-разсъждение, та да видим... Thinking

# 613
  • Русе
За много години! Да сме живи и здрави! Да е успешна за наборите тази година!(а моят се сърди, че всички това му пожелавали  Laughing)

Цяла ваканция пълен мързел и зомбиране по цял ден пред компютъра. Става само за ядене и за тоалетна. Вчера сутринта ходи на урок по Математика, като за целта миналата вечер за 15 мин. си реши домашното, което му беше дала госпожата. ooooh! Като се върна захвърли всичко и на компютъра. "Сам вкъщи" си теглиха и гледаха, после филми по телевизията. По едно време се ядосах и яхнах метлата. Има да учи "Опълченците на Шипка", нищо не е бутнал. Учителката му била виновна, че им го дала, училището му било виновно, защо съм го записала там и накрая и Иван Вазов го отнесе, за това, че го е написал ooooh! Не бил чувал такива думи, не можел да го запомни. Научи до "О, Шипка". Днес продължава. Боже! Едно време най-обичах да уча стихотворения наизуст. Де що имаше рецитали, мен слагаха. На родителската среща учителката по БЕЛ каза, че масово децата не искат да учат стихотворенията.
Обеща, че и по Физика ще учи днес.
А малката си е написала всичките домашни още предната седмица. Днес и останаха само уроците по ЧО и ЧП.
Мисля вече да им звъня да ги събудя, че иначе стават към 12 ч.

# 614
  • София
и накрая и Иван Вазов го отнесе, за това, че го е написал ooooh!

Ами виновен е, как да не е! И аз така мисля...  Crossing Arms Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт