Лидл 95 - Започва да става все по-коледно

• 103 409
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако някои види къщичка за рисуване, може ли да ми я купи и изпрати за моя сметка? В нашия Лидл вече няма  Confused
Не зная от къде сте, но тази вечер в Лидл,в Ринг мол, заредиха цял кашон с къщички, повече от десет.

Благодаря за инфото, в другия край съм, но може да опитам някаква "гимнастика" до там.

# 46
  • София
Светла, благодаря за темата.  bouquet

Голяма лудница днес. Отидох към 10ч на Опълченска и намерих само част от това, което търсех. Пълно с хора, всички ровят, нахвърляни ски облекла из целия магазин. Пратих мъжа ми в друг магазин, та откри случайно една изостанала бройка ски панталон от най- големия размер. Иначе аз взех ски бельо и ръкавици., както и панталон за девойката. Утре ще потърся яке за нея, ако е останало някъде, да има и за другата година и да се съчетава с панталона и ръкавиците. Днес не взех, че има сега, ама ще потърся по- голямо.
Магазинът на Опълченска е ремонтиран и изглежда някак по- просторен.

# 47
  • София
Какви са ви впечатленията от детското термо бельо. На мен ми трябва за под ски екип и се чудя дали да рискувам с лидл или да търся по-добра марка? Трябва ми за малък човек, който на ските няма да прекарва цял ден. миналата година беше с обикновен чорапогащник под грейката, но стоеше по 2 часа на ските и после на топло, тази година може би ще издържа по-дълго време и искам да е добре екипиран.
Към тези които са си купили от детските ски екипи - има ли някакви характеристики за водо и вятъро устойчивост - воден стълб .....

# 48
  • В полите на Витоша :)
Sunshine-rainbow-lollipop, днес в 15:30 имаше много къщички и от двата вида в Лидл в ж.к. Свобода.

# 49
  • София
Светла, благодаря за темата.  bouquet

Голяма лудница днес. Отидох към 10ч на Опълченска и намерих само част от това, което търсех. Пълно с хора, всички ровят, нахвърляни ски облекла из целия магазин. Пратих мъжа ми в друг магазин, та откри случайно една изостанала бройка ски панталон от най- големия размер. Иначе аз взех ски бельо и ръкавици., както и панталон за девойката. Утре ще потърся яке за нея, ако е останало някъде, да има и за другата година и да се съчетава с панталона и ръкавиците. Днес не взех, че има сега, ама ще потърся по- голямо.
Магазинът на Опълченска е ремонтиран и изглежда някак по- просторен.
Скрит текст:
Аз направо съм потресена от лудницата в люлинския Лидл днес  Shocked Такова нещо не съм виждала...то не беше ровене,блъскане,отваряне и хвърляне на каквото където им падне.Чудя се такъв народ ли сме?Много лошо впечатление ми направиха повечето пазаруващи...Все едно са на битака.Част от тях даже и на персонала се караха,че стоката била разхвърляна и не можели нищо да намерят  #Crazy
Търсих от кинетичния пясък и не можах да се доредя да взема.Ако някой случайно мерне изостанали бройки да свирка

# 50
Какви са ви впечатленията от детското термо бельо. На мен ми трябва за под ски екип и се чудя дали да рискувам с лидл или да търся по-добра марка? Трябва ми за малък човек, който на ските няма да прекарва цял ден. миналата година беше с обикновен чорапогащник под грейката, но стоеше по 2 часа на ските и после на топло, тази година може би ще издържа по-дълго време и искам да е добре екипиран.
Към тези които са си купили от детските ски екипи - има ли някакви характеристики за водо и вятъро устойчивост - воден стълб .....
най-малкия размер термобельо е 122см.
Аз нямам база за сравнение с друга марка. Миналата  година бяхме с термобельото на Лидл и на моето дете му беше студено на лифта. Иначе като караше ски, нямаше проблем.

# 51
  • София
Моите деца 3та година ще карат със ски бельо от Лидл- доволна съм, не са се оплаквали от студ. Не мога да проверя на дрехите какви показатели пише, че ги прибрах под спалнята, а мъжът ми спи. Но и тях сме ползвали миналата година без оплаквания.

# 52
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Снощи видях в лидл, до мол софия, че има от този кинетичен пясък.

Да питам и аз някъде в София дали има останали от дървените торти?

# 53
Ботушките нещо тесни ми се виждат отпред на пръстите. Сравнявах с миналогодишните. И някак сплескани стоят пак на пръстите Rolling Eyes детето ги примери и му стягат Shocked а са номер по-големи от сегашните...

# 54
Мислех,че сънувам като видях, че сте изписали предната тема до 54!!стр.Светле, мерси, че ме отмени!Ако някой от Лидл чете, да кажа: Не ща лаваца, намалете това кафе 100 %арабика на беларом, еспресото. Сега ще го кача

Мисля, че това е новата опаковка на това кафе:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 08:29 от Nil desperandum!

# 55
  • Велико Търново
Грилът за другата събота пускан ли е преди?
Пускан е, имам го от няколко години, ползвали сме го не повече от 10-тина пъти, но е хубаво. За печене на месо, според мен не може да става дуам, освен ако не е тип варено-пушено. Правим си зеленчуци с яйца, със сирена, запичаме брускети.

# 56
  • Beyond the stars
Грилът за другата събота пускан ли е преди?
Пускан е, имам го от няколко години, ползвали сме го не повече от 10-тина пъти, но е хубаво. За печене на месо, според мен не може да става дуам, освен ако не е тип варено-пушено. Правим си зеленчуци с яйца, със сирена, запичаме брускети.

bouquet

# 57
Аз също взех термо бельо( влязох в размер 158/164), но още му се чудя, че ми се вижда тънко. Не е като мъжките и дамските -отвътре леко мъхести. И се колебая още дали да го връщам. Топли ли въобще?

# 58
  • на последния етаж
Вчера нямах възможност, дано днес има останало термо бельо...

# 59
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Изненадващо малката се сдоби със апрески,дано да са и удобни.

Общи условия

Активация на акаунт