Лидл 95 - Започва да става все по-коледно

• 103 410
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема! Hug
Заинтригувахте ме с този салам, ще го потърся. Иначе ние харесваме кренвиршите по БДС.

# 31
  • София
А пък този мултифункционалният уред за готвене Monsieur Cuisine от 445 лв е миксер и везна в едно. Нещо не ме вдъхнови особено видеото с Манчев. Объркаха всичко в уреда, ама го изсипаха във форма за кекс и пекоха другаде. Ми аз си имам миксер у дома, както и кухненска везна, защо ми е да давам тези пари? По принцип такива уреди са страшно скъпи - над 1000 евро и една моя позната е много доволна от нейния, но нещо не мога да схвана къде е удобството точно и за такива пари пък съвсем....
Също ще попитам за този уред, какво му е функционалното ..само видях от видеото на Манчев, че има везна и миксер, а другото мултифункционално какво е?? Ако някой си го купи, нека да сподели. Благодаря!

# 32
Това е поредният маркетингов трик, поредния безполезен уред, заемащ една камара място ooooh!

# 33
  • София
Според инфото в брошурата замества 9 уреда: Може да се използва за гответе като тенджера, като тиган, като уред за готвене на пара, блендер, голям миксер за тесто, чопър, пасатор, обикновен миксер, везна. Има шпатула да разбърка яденето, кошница за верене и т.н. http://broshura.lidl.bg/aa94c9b7-7df1-4a3d-808c-1c78a99d1b33/html5.html#/6

# 34
  • София
Салама без консерванти се намира при другите салами.  Около 300 гр. е на размер, етикета с цената е в зелено.
От понеделник май го пуснаха.
Днес гледах няколко клипа за уреда за 445 лв. Стори ми се, че освен миксиране той готви. Правиха някакъв гулаш с него, натискаха копчета за задушаване. После и лютеница вариха с Васко Василев. Само от интерес ги изгледах, нямам намерение да купувам. Раховеца ми е достатъчен за готвене.

# 35
Мерси за новата тема Simple Smile

Аз да попитам - мнения за сокоизтисквачката от другата седмица? Решила съм да си подаря (и) това за Коледа и се чудя каква да си избера Simple Smile

# 36
  • София
Според инфото в брошурата замества 9 уреда: Може да се използва за гответе като тенджера, като тиган, като уред за готвене на пара, блендер, голям миксер за тесто, чопър, пасатор, обикновен миксер, везна. Има шпатула да разбърка яденето, кошница за верене и т.н. http://broshura.lidl.bg/aa94c9b7-7df1-4a3d-808c-1c78a99d1b33/html5.html#/6
Благодаря за инфото, беше ми нужно. Ще взема да се замисля дали да си го подаря да Коледа newsm78...

# 37
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако някои види къщичка за рисуване, може ли да ми я купи и изпрати за моя сметка? В нашия Лидл вече няма  Confused

# 38
  • Beyond the stars
За новата тема  bouquet
Грилът за другата събота пускан ли е преди?

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 20:17 от Вълшебство

# 39
  • Бургас
И аз днес взех за децата ски екипи и термобельо,и утре ще сменям якето на баткото за по малък номер

# 40
И аз имам кошници за рафт, държа чай и дреболии на тях
И метла имам, но ще я пенсионирам, защото си купих роботче
Иначе е добра, за ежедневно ползване

Здравейте,може ли да ми кажете,какво роботче си купихте?Това което скоро го пускаха в Лидл ли?Аз неможах да го открия,и сега го чакам отново да го пуснат,бихте ли споделили по детайлни впечатления?

Сега и аз се зачудвам за акумулаторната метла,по-добра ли е от обикновена прахосмукачка?
Миналата година купих от метлата - след 20-тина дни се отказах да се боря с нея. Вместо да събира боклука, раздухваше всичко и ходех да събирам мъховете след нея. Дръжката се пропука още на първата седмица.

# 41
  • Sofia
   Момичета, моля за помощ! 1-во, докога продължава настоящата De Luxe седмица? И 2-ро, виждали ли сте тези чипсове някъде, защото днес проверихме в няколко магазина и ни казаха, че нямало? Sad Много ми се хапват, че ужасно се зарибих по тях от последния път, в който ги ядох. Търся най-вече този с черен пипер.

# 42
Днес в Лидл на Ботевградско беше съвсем спокойно на обяд,  само една майка пробваше апреските на детето си и аз Sunglasses
Спокойно си напазарувах: термобельо, ски чорапи и чорапогащник и ръкавици. За съжаление нямаше от кинетичния пясък вече.

# 43
и аз загледах метлата от другата седмица, но явно ще пропусна Peace

Благодаря за новата тема bouquet

# 44
  • София
Ако някои види къщичка за рисуване, може ли да ми я купи и изпрати за моя сметка? В нашия Лидл вече няма  Confused
Не зная от къде сте, но тази вечер в Лидл,в Ринг мол, заредиха цял кашон с къщички, повече от десет.

Общи условия

Активация на акаунт