С какво ви дразнят свекървите – 73

• 67 293
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Спрете се. Ще си развалите прическите. Не мога да вляза у темата от перушина.  Mr. Green

# 706
  • волно калдъръмче
Била съм и снаха. Надявам се да бъде и свекърва.
И аз така.

Значи, на свой ред да те питам: по твоите критерии снахи с покойни свекърви нямат място в темата, щото философстват излишно. Какво обаче правиш ти като нереализирана свекърва тука? Аз нерядко смесвам ролите, признавам си. Когато някоя снаха нахоква незаслужено свекърва си в темата, се е случвало да заема страната на свекървата.

А ти не беше ли просто тъща?
Какво значи " просто тъща"?
Да не мислиш, че майките на снахите са по- долна категория? hahaha
Не, те са най-горната - "откъдето е жената, там е и родАта" е казал народът. Въх  Blush пак казах нещо грешно Blush

# 707
  • София
А, що, аз съм тъща, ако не знаеш........ Mr. Green

# 708
  • волно калдъръмче
А, що, аз съм тъща, ако не знаеш........ Mr. Green
Ти си най-голямата  Sunglasses Всички го знаят вече  Flutter

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 23:03 от Райчун

# 709
А ти не беше ли просто тъща?
Какво значи " просто тъща"?
Да не мислиш, че майките на снахите са по- долна категория? hahaha

Да, какво означава "просто тъща". Някаква по-долна категория ли2

# 710
  • Варна
Джони, споко, ей ся ще намине някой да замете перушината, натам отиват нещата.

# 711
  • Countryside
Аз пък да похваля свекървата - коледното ни гости мина изключително добре, чак ми благодари, че сме отишли, благодари за подаръка и изобщо чак не ми се вярва. По Коледа стават чудеса   Flutter

# 712
  • Бургас
Моето свеки малко ме подразни. С мъжа ми се чуват да се уговорим да се видим за Коледа и тя предлага да отидем до тях, но първо щяла да говори със свекъра. Мъжа ми обяснява, че искам да приготвя баница и да се обади навреме да каже ще се виждаме ли. В 17 часа още никой не се обажда и мъжа ми й звъни да пита какво става, а тя му вика "Ама хайде идвайте". Естествено нямаше време да направя баница. Не е голяма драма - просто исках и аз да закарам нещо и да я отменя да не се занимава да пече и баници. За Никулден същата работа - мъжа ми се обажда да ги кани у нас. Тя пак каза, че ще говори със свекъра и ще звънне. Никаква не се обади и мъжа ми й звънна да я пита какво става, ще идват ли, а тя му отговаря "Хайде идвайте, готова съм". Кой кого кани  Crazy
И отиваме накрая у тях за Коледа и свеки ми казва "Няма да те целувам, че съм хремава". Познайте на кой днес също му тече носа  Confused

# 713
Джули, майната им на тия баници. Това с хремата е гадничко. Аз като бях бременна редовно питах всички дали са здрави. Имали сме подобна драма. В шести-седми месец в голямата жега цял ден готвя, за да ги посрещна и накрая свекървата май малко настинала и няма да дойдат. А преди това като се разбирахме нищо й нямаше. Пак имаше съобразителност, просто закъсняла.
Ние покрай Коледа имахме голям сблъсък млади срещу стари, но ...каквото е, това е. Всеки с вижданията си.

# 714
Изключително манипулативно човече. Непрекъснато ни се бърка. Като се започне от ремонта у дома, обзавеждането, работата ни. Пък сега вече 2-ра година заема плътно всяка свободна секунда на мъжа ми за строежа на 2-ра вила, до друга вила/която не и стига/.  Whistling Tired

# 715
  • Бургас
Джули, майната им на тия баници. Това с хремата е гадничко.
Баницата не ми е проблем - исках от хубаво да я направя. Просто можеше да се обажда, когато е казала, че ще се обади. За настинката трябваше поне да спомене. Както и да е - не й се сърдя, тя е много мила жена и знам, че нищо не прави от лошо.
А, и тъй като не бяха предвидили нищо за мен за пиене /няма лошо, и вода мога да  пия/ ми предложиха да ми сипят уиски  Laughing Абе образи бе  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 18:20 от miss july

# 716
  • Countryside
Джули, какво му е лошото на уиски? Сетили се хората Wink То зимно време предимно уиски и коняк се пие, нещо сгряващо. И аз не пия твърд алкохол, но уиски и коняк близвам. Другите твърди алкохоли евнтуално само ако е коктейл.

# 717
Бременна е.

# 718
  • Countryside
Опс, това съм го пропуснала. Ами не са се усетили най-вероятно, едва ли е от лошотия. А и, човек винаги може да откаже Peace

# 719
  • Бургас
Опс, това съм го пропуснала. Ами не са се усетили най-вероятно, едва ли е от лошотия.
Аз съм много далече от тази мисъл. Не съм се подразнила въобще, по-скоро ми стана смешно, защото когато отказах, свекъра погна свекървата как пиела докато била бременна, тя взе да се оправдава. Абе нали ви казвам - образи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт