Априлски мами 2016 - Тема 6

• 31 939
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Не сме имали проблеми за сега!..да чукам на дърво.Ат раждането използвам Бепантен.
Може и да не е от него.
По-добре да няма нищо било от крема или не Wink
Тервел не го мажа с крем след всяка смяна на пелена. Има и с дни не го мажа и се е зачервявал само 2-3 пъти и то около ануса и под тестисите.

# 256
Сега се сетих, че още не са превели парите, уж за 22 Wink.Не съм ги чакала така или иначе и мислех да не ги харча, че щяха да свършат много преди да преведат другите Simple Smile

# 257
Старая се,но определено не мога да мажа всеки път.
Права си.
Мами взех тая мрежа за плодовете,върши работа.Нашите още лапат почти всичко,което докопат с малки изключения.Момата,като я оставя да лази някъде(доста е бърза вече,ама на нея нищо не и тежи) ближе повърхността.

# 258
Не,парите сега в четвъртък.

# 259
  • Karnobat
Привет!
Когато моят кривчо,който отказва да яде и аз се притеснявам беше със силното разтройство му се зачерви много дупето. От кремовете използвам судокрем и съм доволна. Но много ни помогна баня от лайка и смрадлика( тетра). Правя тази запарка и после разреждам с водата в легена,където ще мия дупето. Оставям го да се кисне няколко минути. На сутринта е доста по спокойно. За няколко дни отшумя.
И аз знам, че ще са на 29ти парите.

# 260
Здравейте, мами!
На Давид също много му помогна кремчето Бепантен. Аз обаче имам съмнения, че дупето му се обриваше от някои по-ароматизирани кърпички, затова вече му взимам water wipes.

# 261
  • Владая
На Ива дупето се зачервява и обрива при никненето на зъбче.
Аз ползвам крем Здраве и върши работа.

За парите да в четвъртък ще са.

Днес старата песен на нов глас,преди обяд час и половина сън и после някакви си 30 мин.
Стана кисела,но каката я усмири с ябълка  Laughing

# 262
Здравейте. Ние по празтиците бяхме в моите родители. Подписахме си 4 дена. То било хубаво някой да ме отменя Laughing
Сияна я мажа с бепантен и гбто само когато преценя. Беше ми се зачервила от мокри кърпички и вече от няколко месеца ползвам на бебелан и съм много доволна.
А от няколко вемери спи но мрънка и не спира. Местя я при нас на спалнята и продължава. Бутам я лекичко, говоря й и все тая мърмори си. Вече я оставих да ни пее като иска вечер и това е.  Joy
Все още нямаме зъби, а венците й са много корави и подути. Дано избият скоро. До скоро

# 263
Здравейте девойки. Нас какво чудо ни тресна, не е истина.   Баткото е 4-ти ден с 38.5 и силна кашлица. Аз от вчера съм със същата температура. Много гаден грип. Днес вече и двамата сме на антибиотик. Таткото е по цял ден с Рада и горкия днес направо изнемогна.... Rolling Eyes

# 264
Аз му мажа дупето с правен крем от Стария Добрич. До сега не сме имали проблеми със зачервяване.

# 265
  • Стара Загора
Боже,момичета колко много сте изписали!Аз не можах да се добера до компа 3-4 дни.Имах гостенка,която изпратих днес-свекито  #2gunfire.Е,няма такива празници,сигурно всеки ден бях с кръвно 150 на 200  #Crazy.Ама това е друга тема.
Честито рождество на всички !Желая ви много здраве,късмет и любов от близките, и най-вече послушни бебоци! HugДано всички болни оздравяват по-бързо,че е много гадно.
Иначе празниците ги изкарахме вкъщи.И Борис май не се впечатли особено от подаръците,но батко му  #Crazy. Отдавна мечтаеше за лаптоп и най-накрая го получи, е няма такава радост.

# 266
  • Стара Загора
На нас досега не ни се е случвало да ни се зачервява дупето,а не го мажа с нищо.Иначе петната ни се заличиха почти напълно и сега не смея да го пробвам пак с банан  newsm78.
Ето и снимка на моите джуджета:
Скрит текст:

# 267
Момичетаааа много сте написали!не съм влизала доста време!Ние сме болни!Днес бяхме при педито -общо взето хомеопатия ни дадоха но трябва да следя дали ще подържа температура и през следващите дни! Shocked ShockedИначе от няколко дни не се спи вечер...то е плач..запушено му е и носленцето....постоянно се върти ..не му е спокойно..спи само в ръцете ми...пусна ли го и се събужда и пак рев!! Sad Sad все още не пълзим..Върти се на всички посоки..едва слагаме памперса но не иска да пълзи!Предпочита да вървим!Отказва да се храни..само суче!Зъбки нямаме още ,но днес педи каза че са тръгнали да избиват и ще ги очакваме!Иначе вървим доста добре хаха 77см/10,650кг малко пухено мече!
Доста играчки съм му поръчала но ще закъснеят  за жалост!За празниците си бяхме у дома! Peace
Въвела съм всичко...пропуснах само да попитам педито относно жълтъка..стигнахме до половин и  се разболя и отказва да хапва и сега ...въведен ли е или пак отново ще го въвеждаме?Много харесва на хипп пудинг с какао който е кашата с ябълка!зам,ислям се да вкарам и кисело млако но се чудя  кое по конкретно-домашно ли или тертер?

# 268
Добро утро! Усетихте ли земетресението? Във Варна се усети леко, но област Добрич, чувам, доста ги е разлюляло.
Ние снощи не сме мигнали. Малкият беше с 37.8  и цяла нощ мрънкаше в съня си. Редувахме се кой да го люшка. Може ли това да са зъби???
Дано да не става по-зле, но каквото-такова.
Дупето го мажа със Судокрем, когато се подсече.
Mendeleevka, милата! Тия свекърви ... ooooh!
Бързо оздравяване на болните!

# 269
  • Стара Загора
Току що коментирахме земетресението с моя мъж, че нищо не съм усетила, а той идвал да ни проверява даже.
От няколко вечери се буди на 2ч като по часовник. Мен продължава да ме мъчи запушен нос и не мога да дишам освен през устата...
Нашето зачервено дупе мина и пъпките изчезнаха. Мазах със Судокрем и един правен крем от аптека в града. Вчера мих 2 пъти дупето при смяна на пелената, но съм почти сигурна, че проблемът беше заради кърпичките на Бебо въпреки че сме ги ползвали и преди.
Днес времето ще е много ветровито тук и ще изляза сама да напазаря бебешки покупки.

Общи условия

Активация на акаунт