Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-11

• 119 550
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
А някой знае ли как точно трябва да изглежда служебната бележка за нулевия доход от работодателя при втората година от майчинството?

# 226
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Бланката е една и същата като бележка, в която има доходи.Просто са попълнени нули.
Счетовителят знае какво да пусне.

# 227
  • София-Младост
И нека в забележка да напише защо дохода е 0.00лв...За периода ....лицето ползва отпуск по чл.... и получава обезщетение...

# 228
ЦКБ-Варна - има детски

# 229
ЦКБ-Варна - има детски

И Райфайзен банк-Варна.

# 230
Моля да редактирате в първия пост:
за първо дете – 250 лв.;
за второ дете – 600 лв.;
за трето дете – 300 лв.;

# 231
Моля да редактирате в първия пост:
за първо дете – 250 лв.;
за второ дете – 600 лв.;
за трето дете – 300 лв.;

За да се редактира първия пост трябва намесата на модератор. Елфита, която е автор на темата също не може да прави промени.

# 232
Написах го тук, с идеята Елфита да пише на модератор.

# 233
Здравейте искам да попитам нещо или дали някой е изпадал като в моята ситуация та въпроса ми е.Втората година от майчинство ми изтича на 25.03.2017г. В началото на месеца си пуснах полагащата ми се отпуска до момента,но разбрах,че фирмата ни е пред фалит.Какво ще стане с отпуската ще ми бъде ли изплатена или я изгубвам.И какво ще следва след това?Благодаря много предварително.

# 234
  • София
Написах го тук, с идеята Елфита да пише на модератор.
Редактирах поста.

# 235
Здравейте, взех си ПИК код от НОИ и бих искала да проверя дали са ми изплатени детските, но не знам кой точно от всички изброени варианти на сайта  за проверка по ЕГН и ПИК е за детските.Ако може някой да приложи линк  bouquet

# 236
  • Варна
Здравейте, взех си ПИК код от НОИ и бих искала да проверя дали са ми изплатени детските, но не знам кой точно от всички изброени варианти на сайта  за проверка по ЕГН и ПИК е за детските.Ако може някой да приложи линк  bouquet
Здравейте в сайта на нои няма как да проверите дали са ви превели детските вземете си онлайн банкиране на вашата банка и там си ги следете или отидете в социалното да искате справка.
С пик код от нои може да проверявайте какви болнични, какви заплати и такива неща които са обвързани с работодател и трудов стаж.. 🙃

# 237
по колко неизвинени отсъствия на дете в ДГ позволяват (за детски надбавки)? календарна година / учебна година / месец?

# 238
  • Пловдив
по колко неизвинени отсъствия на дете в ДГ позволяват (за детски надбавки)? календарна година / учебна година / месец?

3 дни,над 3 дни спират детските

# 239
за цяла година?

Общи условия

Активация на акаунт