Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-11

• 117 722
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте,
извинявам се за тъпия въпрос  Embarassed, но на 1 място във всеки град ли се подават документи за детски или има разлика в кой район живееш? И къде мога точно да погледна за инфо, ако има райониране? Въпросът ми е за Варна.
Благодаря предварително  bouquet

Тук го дават като адрес и телефон.Попитай гр. Варна, ул. "кап. П. Воевода" №34
тел.:    052/61-01-67
e-mail:    varna-rdsp@asp.government.bg
Директор:    Димитричка Станчева Кънчева

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 09:19 от ♥Elfita♥

# 91
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,
извинявам се за тъпия въпрос  Embarassed, но на 1 място във всеки град ли се подават документи за детски или има разлика в кой район живееш? И къде мога точно да погледна за инфо, ако има райониране? Въпросът ми е за Варна.
Благодаря предварително  bouquet

Във Варна има няколко бюра за социално подпомагане-подавате там, където ви е постоянния адрес Simple Smile

# 92
  • Варна
Здравейте,
извинявам се за тъпия въпрос  Embarassed, но на 1 място във всеки град ли се подават документи за детски или има разлика в кой район живееш? И къде мога точно да погледна за инфо, ако има райониране? Въпросът ми е за Варна.

Във Варна има няколко бюра за социално подпомагане-подавате там, където ви е постоянния адрес Simple Smile
В района на живеене примерно ако си в Младост там има сграда в която са социалните или ако си във възраждане също или чайка или които  и да е квартал освен Вл-Вово. Те са в проектантска болница Simple Smile

# 93
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,

В района на живеене примерно ако си в Младост там има сграда в която са социалните или ако си във възраждане също или чайка или които  и да е квартал освен Вл-Вово. Те са в проектантска болница Simple Smile

За кварталите-Младост, Трошево и Възраждане-бюрото е едно във Възраждане. Живущите в Приморски и Одесос-подават в ул. Цар Асен 43. Живущите в Аспарухово подават в бюрото, което се намира в руските общежития, Владиславово в Проектанска на 5 етаж. Кв. Победа подават на ул Самарско знаме № 1. Мога да намеря и телефони, ако Ви трябват. Simple Smile

# 94
Много ви благодаря момичета  Hug В Одесос съм, значи ул. Цар Асен 43.

# 95
  • Sliven, Bulgaria
Много ви благодаря момичета  Hug В Одесос съм, значи ул. Цар Асен 43.

Бюро Одесос дирекция СП - Варна
 ул. Цар Асен № 43
тел. 052 602950, 602450

# 96
Здравейте,четох,но не можах да се ориентирам. Имам 2 деца,от които 1 посещава ясла,а др. Е малко. С Мм нямаме брак,но живеем заедно,та ще го декларирам и него. По постоянен адрес сме на различни места,а временен-друг общ. Детската градина е в района на общия адрес. Доколкото разбирам ще ми ттрябват бележки за доходи,бележки за ваксини,банкова сметка,актове за раждане и лични карти. Ще ми трябва ли някаква бележка от ДГ? И нужно ли е да декларирам,че живеем на 3-ти адрес с някаква бележка,при положение,че подавам документи в общинатс,която ми е по постоянен адрес? Нужен ли е още някакъв документ? Благодаря

# 97
  • София-Младост
Детето ти е малко още, бележка се представя само за предучилищните групи.

# 98
Благодаря, Ала-Бала, а изброените документи в пълен състав ли са?  bouquet bouquet bouquet

# 99
  • София-Младост
Благодаря, Ала-Бала, а изброените документи в пълен състав ли са?  bouquet bouquet bouquet
Мисля, че да. На всяка декларация са изброени като точки накрая, просто си провери всичко ли си подготвила.

# 100
  • Плевен
Здравейте!
Миналата 2016г. всички получаващи детски надбавки трябваше да подават декларации, че нямат промяна в условията за получаване. Тази година има ли такова изискване?

# 101
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте!
Миналата 2016г. всички получаващи детски надбавки трябваше да подават декларации, че нямат промяна в условията за получаване. Тази година има ли такова изискване?

Не всички подаваха.Тази година няма да има подобна процедура.

# 102
  • Плевен
Благодаря! bouquet

# 103
Здравейте мами! Скоро, живот и здраве и аз ще давам майка и искам да попитам дали ще мога да си подавам документите в социалните по настоящ адрес, тъй като с таткото сме с различни постоянни адреси но живеем във Варна, и само аз имам настоящ адрес за варна, и то в случая дали ще трябва да вкл и него в доходите си, ние нямаме брак.
Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 22:35 от deni_gt

# 104
  • София-Младост
Здравейте мами! Скоро, живот и здраве и аз ще давам майка и искам да попитам дали ще мога да си подавам документите в социалните по настоящ адрес, тъй като с таткото сме с различни постоянни адреси но живеем във Варна, и само аз имам настоящ адрес за варна, и то в случая дали ще трябва да вкл и него в доходите си, ние нямаме брак.
Благодаря предварително!
Документите се подават в АСП по твоя постоянен адрес.

Общи условия

Активация на акаунт