След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 287
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • Още у мъглата ...
не чух какво каза последно Памир, когато говори с Йомер, но разбрах, че йомер се страхува да каже на дефне, за да не се отдалечи от него. Пак ще ги раздели мерич! Струва ми се, че в края на епизода ще разберем тайната. И пак мъка, мъка. ooooh!

Точно, както Дефне не искаше да казва тайната, за да не се отдалечи Омер от нея  Tired
Бонбоните, те Heart Eyes

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 706
  • Още у мъглата ...
Топалови може и да са достоверни, но това не ги прави по- малко егоисти! Ония двамата искам да ги застрелям на място, ами язък за малкия Исо. Но и бабата и тя- разкажи защо ни лъга! И когато Дефне започна да разказва, че те винаги са били заедно, ония въобще не пожелаха да разберат за какво става дума. Бабата изпадна в ужас, че няма да се женят с Йомер, че той не е обещал нищо. Мале боже- какво ще кажат комшиите! Обаче Дефне ми хареса много! Това е моят живот, моят избор и искам да изживея всичко независимо какво ще се случи! Много различна Дефне- не иска обещания, не е сигурна дали винаги ще бъдат заедно, дали той пак няма да я изостави, но е решила да избере живота пред живуркането. нали това им каза- когато се е върнал Йомер, тя е започнала да живее! харесва ми тая Дефне! Хареса ми и лудата шофьорка Дефне!

Много хубав беше тоя разговор, но ще го разберем повече на превода! И разбира се, пак Исо е този, който е на правилната страна.

А Памир вече се чудят какво да го правят- да си хваща пътя за Лондон, най- добре.
Peace Peace Peace

# 707
  • near Sofia, Bulgaria

Днес не ме дразни, внася цвят  Laughing

# 708
  • под най-голямото листо на тиквата

Joy Joy Joy

Ама как му я счупи  hahaha
Един непризнат гений на вокалното изкуство  hahaha

# 709
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
всеки ще гони мъката с риболов  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Само Кориш ще гони рибата  hahaha
в това най го бива  hahaha hahaha hahaha Гале  Hug Heart Eyes

# 710
Tired

# 711
Топалови може и да са достоверни, но това не ги прави по- малко егоисти! Ония двамата искам да ги застрелям на място, ами язък за малкия Исо. Но и бабата и тя- разкажи защо ни лъга! И когато Дефне започна да разказва, че те винаги са били заедно, ония въобще не пожелаха да разберат за какво става дума. Бабата изпадна в ужас, че няма да се женят с Йомер, че той не е обещал нищо. Мале боже- какво ще кажат комшиите! Обаче Дефне ми хареса много! Това е моят живот, моят избор и искам да изживея всичко независимо какво ще се случи! Много различна Дефне- не иска обещания, не е сигурна дали винаги ще бъдат заедно, дали той пак няма да я изостави, но е решила да избере живота пред живуркането. нали това им каза- когато се е върнал Йомер, тя е започнала да живее! харесва ми тая Дефне! Хареса ми и лудата шофьорка Дефне!

Много хубав беше тоя разговор, но ще го разберем повече на превода! И разбира се, пак Исо е този, който е на правилната страна.

А Памир вече се чудят какво да го правят- да си хваща пътя за Лондон, най- добре.
Peace Peace Peace

Доре + 10000 Peace Peace Peace Peace

# 712
  • near Sofia, Bulgaria

# 713
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 714
Синош  newsm45 newsm45 newsm45

# 715
  • near Sofia, Bulgaria
Айде, послуша ви Памирико, тръгва  Mr. Green

# 716
  • У Диспансера ...♥♥♥
Няма ви чета, че после ми е по-интересно като гледам. Утре ще я коментирам серията  Crazy

# 717
Еее пуснаха любимата ми песен  Heart Eyes Heart Eyes

# 718

Cry Cry Cry

Памирчик да не хваща самолета  Shocked

Ирка  Hug Heart Eyes точна си като швейцарски часовник  Wink

# 719

много я харесвам и аз  Peace Терка как се казва  Thinking
не вярвах че ще го кажа, ама ми домъчня за Памко  Sad Sad

Общи условия