След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 455
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • У Диспансера ...♥♥♥

Много взе да лайква нещо, оставен е без контрол  hahaha hahaha hahaha

# 241
# 242
Скрит текст:

Почвам ги по-сериозно няма  такива нагляри

Диме  Hug, така де, това вече е отговор на разните му там нахалници  hahaha  hahaha  hahaha

Диде  Hug Heart Eyes онова тъпото ми иде да я скубя косъм по косъм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Привет сладурчета  Hug Hug Hug

нова била  Mr. Green

Скрит текст:
а Сечо го свързват с тая мома Нилай Дениз

Ди
 Hug Heart Eyes
ухааа

ми тя старата като новата  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Кое ти е хот ма,лудо Joy Боре ли Joy Joy

Верко   Hug Heart Eyes
Ми той я  Joy Joy Joy еййй от Круела ще вземе да се спаси момчето  Praynig Praynig ма от твоите упреци не  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha
Тайно се надявам  Joy, барем тогава го остави за малко   Mr. Green иначе само го хейти, това добро, па и убаво, па и елит...абе локум си е всякак  smile3508

# 243
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Ми кака му сигърно още обикаля страната да търси заблудени фенове  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

# 244
Скрит текст:

Почвам ги по-сериозно няма  такива нагляри

Диме  Hug, така де, това вече е отговор на разните му там нахалници  hahaha  hahaha  hahaha

Диде  Hug Heart Eyes онова тъпото ми иде да я скубя косъм по косъм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Привет сладурчета  Hug Hug Hug

нова била  Mr. Green

Скрит текст:
а Сечо го свързват с тая мома Нилай Дениз

Ди
 Hug Heart Eyes
ухааа

ми тя старата като новата  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Кое ти е хот ма,лудо Joy Боре ли Joy Joy

Верко   Hug Heart Eyes
Ми той я  Joy Joy Joy еййй от Круела ще вземе да се спаси момчето  Praynig Praynig ма от твоите упреци не  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha
Тайно се надявам  Joy, барем тогава го остави за малко   Mr. Green иначе само го хейти, това добро, па и убаво, па и елит...абе локум си е всякак  smile3508
Миме  Hug Heart Eyes ми нали си й абла  Peace говори й рода й е все пак  hahaha hahaha

# 245

Ми кака му сигърно още обикаля страната да търси заблудени фенове  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha
кака му май още се подвизава в Цюрих та направо му е изпуснала юздите на Борко  Mr. Green

# 246
  • Perla

Хади, бе! Shocked  По Коледа стават чудеса!  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 247

Уморена жената, толкоз работа свърши, къде време и с него да се занимава  Joy  Joy  Joy

# 248

кака му май още се подвизава в Цюрих та направо му е изпуснала юздите на Борко  Mr. Green

Тя дистанционно го контролира, ама сега по-важна работа има сигурно  hahaha

# 249

Еми време е и той да й пусне синджира  hahaha hahaha hahaha че и без това не искала се жени  Joy Joy да търси следващия  Naughty

# 250
Ма какво ги лайква тия ФШ-та, като толкова му харесва как стоят заедно да вземе да направи едно селфи с Елка, та и ние да се радваме, стига сме ги гледали по фотошопове само  Crossing Arms Mr. Green

# 251
  • Perla
https://twitter.com/Ezo_mizahci/status/807517808481501184

От Езги- клипче с думите на Сердар и Нихан, когато гледаха Исо и Айшегюл. Хубави думички- елбарски  Heart Eyes

Скрит текст:

Много взе да лайква нещо, оставен е без контрол  hahaha hahaha hahaha
Ми кака му сигърно още обикаля страната да търси заблудени фенове  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha
Уморена жената, толкоз работа свърши, къде време и с него да се занимава  Joy  Joy  Joy

Да си почива жената там, където е! Че и ние да си отдъхнем от нея!  Mr. Green Пък Борко- най- много! Дай боже- завинаги!  Praynig

# 252

Да си почива жената там, където е! Че и ние да си отдъхнем от нея!  Mr. Green Пък Борко- най- много! Дай боже- завинаги!  Praynig

Аха, мечтай си ти  Joy  Joy  Joy

# 253
Тя ако се разрови може да види всичко дето е лайквал  Joy Joy Joy Явно е поел риска  Mr. Green

# 254
  • Perla

Да си почива жената там, където е! Че и ние да си отдъхнем от нея!  Mr. Green Пък Борко- най- много! Дай боже- завинаги!  Praynig

Аха, мечтай си ти  Joy  Joy  Joy

Мечтая си пък! Кой може да ми попречи на мечтите!!!!

Големи сладури! Макар че серията беше много тежка, за мене дефмерските моменти пък бяха много силни. И когато го намери да рисува, и когато гледаха филма, и когато заспа на гърдите му, и когато я сложи да спи, и когато тя бдя цяла нощ над него, и когато хвана ръката му на съвещанието- въобще всеки миг, в който беше до него, за мене е безценен. Нямахме нужда от такава драма, но пък за мене дефмерите бяха на 6+! Колкото повече ги тормози Мерич, те толкова повече се обичат и толкова по- добри стават!

Общи условия

Активация на акаунт