След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 316
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Скрит текст:
Ирче, мерси! bouquet

И сега какво? Дафинка уж по-неопитна от двамата, а тя го награби още първия път във вилата на Синан, в миналия епизод пак тя го разсъблече, сега го кани да избягат. Аз очаквам да видя опитен и страстен Йомер, ама тц, срамежливата Дафне го бие по всички параграфи. Laughing

Гъбак, обстановката е направо за близнаци. Laughing

Така, така, аз от кога съм заплюла близнаци  Laughing

Абе той добре се острАсти на вилата на Синан, но първия звънец би Дефне  Wink Joy Joy Е, ако сме честни, той отпочна награбването при сърмите  Joy Joy Ай да не е поне на нула, да му сложим една точка  Mr. Green Joy
А, да, вярно за сармите му пиша точка. Wink

А за караваната  Joy  Joy  Joy

# 391
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Ирче, мерси! bouquet

И сега какво? Дафинка уж по-неопитна от двамата, а тя го награби още първия път във вилата на Синан, в миналия епизод пак тя го разсъблече, сега го кани да избягат. Аз очаквам да видя опитен и страстен Йомер, ама тц, срамежливата Дафне го бие по всички параграфи. Laughing

Така, така, аз от кога съм заплюла близнаци  Laughing

Абе той добре се острАсти на вилата на Синан, но първия звънец би Дефне  Wink Joy Joy Е, ако сме честни, той отпочна награбването при сърмите  Joy Joy Ай да не е поне на нула, да му сложим една точка  Mr. Green Joy
А, да, вярно за сармите му пиша точка. Wink
А за караваната  Joy  Joy  Joy
Joy hahaha Joy
Боже, в този късен час чета "кавърмата" и викам: "Каква кавърма? Сармите ги видях, ама кекса покрай кавърмата съм изпуснала." ooooh!

А, за караваната пиша половин точка. На фона на Дафинките събличания, караваната не се брои. Дафне го награбари и във вилата на Синан, и у тях в миналата серия. Laughing

# 392

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Голям смях ще е на този риболов hahaha hahaha hahaha Дано има повечко реплики и от четворицата, та да е по-смешно, а не да го докара само Коришката на монолог Joy Joy Joy
Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes Hug само от Синоша и Кориша може да се очакват  смешни диалози,но не и от фръцльо  Whistling той си е голям сухар  Mr. Green...но това няма да ме накара да го гледам в петък де ..

# 393
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Тука якета ли падат  Joy Joy Joy

# 394
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Ирка  Hug

Чудни гифчета!

# 395
  • У Диспансера ...♥♥♥

Доре  Hug

# 396
  • Perla
Скрит текст:
Ирче, мерси! bouquet

Така, така, аз от кога съм заплюла близнаци  Laughing

Скрит текст:
Абе той добре се острАсти на вилата на Синан, но първия звънец би Дефне  Wink Joy Joy Е, ако сме честни, той отпочна награбването при сърмите  Joy Joy Ай да не е поне на нула, да му сложим една точка  Mr. Green Joy

Габи, тъкмо ще удовлетворят всички мераци- хем рижичко, хем църничко  Laughing Почвай да търсиш подходящи картинки, че да не те изненадат неподготвена  Laughing

Мише, в тая серия щели сме да видим кой по- луд и кой по- смел! Хади бакалъм! На мене репликата на Дефне, че е намерила най- лудия човек за себе си, ми звучи забавно. Дафинкината лудост май я видяхме- метна телефона във водата и беж- в планината, дето падат дрехи и задръжки. Heart Eyes Да видим Йомковата лудост каква ще е Laughing надявам се да не е нов среднощен кошмар! Praynig
Сега най ще ми е хубаво, като идат в къщата на мама, където Йомер винаги намира спокойствие, като се погушкат с Дафинка, на Йомко изведнъж да му просветне това, дето го мъчи, и да се окаже, че няма нищо, за което да се тревожи. Стигнали са там, закъдето са бързали, другия човек/човечка е спасен, само той е малко пострадал от катастрофата.

# 397
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ирка  Hug, Доре  Hug

Моята любимка  newsm09  Щото ни е научила да гледаме това, което тя си е наумила да разкаже, затова я докара до рейтинг 4. Пък и доволна, кисела джанка такава  doh

Отрывок из интервью Мерич (сценаристка)
Скрит текст:
- Мюге, открыла мне фронт(двери). Сказала идти. Я в первый день говорила ей, зрители попытаются нас направлять, попытаются взять нас с собой туда, куда они сами хотят, в конце концов у зрителя есть (сформировавшаяся) сериальная культура. Наши зрители, очень хорошая сериальная аудитория и они попытаются сделать так, чтобы мы шли по их течению. Я сказала, я постепенно приведу их в то состояние, когда они будут полностью доверять нам, но этот путь очень тяжелый. И в этом процессе, если вы попытаетесь давать мне советы смотря на предложения, приходящие от зрителей, то я не смогу рассказать свою мечту (рассказать свои мысли). Сказали, двигайся вперёд, как хочешь (как сама знаешь). И все ещё делают так. Сейчас время от времени видим влияние. Зрители нас полюбили, обижались, протестовали, очень рассердились, настаивали, говорили: "Так должно быть", но сейчас постепенно вижу, "откинулись назад" и начали говорить "Ладно, ты рассказывай историю, я буду слушать".

- Говорила зрители обижаются, но не отказываются...
- Пусть обижаются, но мы главное, чтобы сумели им преподнести нашу историю так, чтобы они не переставали слушать. Это вся моя цель, и даст Бог, я смогу привести ЛН в эту точку. Например, "Анатомия страсти". Умер главный герой. Я говорила, больше не буду смотреть. Но сейчас начался 12 сезон, но снова смотрю с любопытством.

Перевод - Забира Рахымбай💋

# 398

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Голям смях ще е на този риболов hahaha hahaha hahaha Дано има повечко реплики и от четворицата, та да е по-смешно, а не да го докара само Коришката на монолог Joy Joy Joy
Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes Hug само от Синоша и Кориша може да се очакват  смешни диалози,но не и от фръцльо  Whistling той си е голям сухар  Mr. Green...но това няма да ме накара да го гледам в петък де ..

Нищо, Ди, ти пак не гледай, ние пък ще ти разкажем   Joy  Joy  Joy

# 399
  • У Диспансера ...♥♥♥
Laughing
Аз не знам дали ще зяпам, че нещо ме изнервя в последно време онлайн гледането  Crossing Arms После ми е по-интересен епизода
Диде  Heart Eyes Hug

# 400
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Heart Eyes
Ирка  Hug Доре  Hug Диди  Hug

Коришко май ги намира откак са заседнали над въдиците  Peace Ма ще им разнообрази риболова, де  hahaha

Пак на Йомер якето пада  Whistling Тая Дафа като отвързана сега, докато навакса една година, ще го изсуши момчето  Mr. Green

# 401
Добро утро!  Heart Eyes
Ирка  Hug Доре  Hug Диди  Hug

Коришко май ги намира откак са заседнали над въдиците  Peace Ма ще им разнообрази риболова, де  hahaha

Пак на Йомер якето пада  Whistling Тая Дафа като отвързана сега, докато навакса една година, ще го изсуши момчето  Mr. Green

Гале  Hug, то щото студено сега, затова Йомко се жертва, да не сваля Дафа якето и да простине  hahaha

# 402
Здравейте  Hug

Ирка Hug Доре Hug Диди Hug Гале Hug

Пък в серията може да дадат как пада и нейното яке, от къде да знаем Whistling пък и дължат ни го за миналата серия  Mr. Green Naughty Нещо започнаха само да загатват - и целувката от главите им не се вижда hahaha и сега феновете не могат да видят нацелили ли са се, не са ли - не знаят дали да недоволстват hahaha bowuu hahaha

# 403
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гале  Heart Eyes Hug Виви  Heart Eyes Hug
Дафа, да не му сваля много дрехите, че пак ще се разболее момчето  ooooh!

# 404
  • Perla
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ирка  Hug, Доре  Hug

Моята любимка  newsm09  Щото ни е научила да гледаме това, което тя си е наумила да разкаже, затова я докара до рейтинг 4. Пък и доволна, кисела джанка такава  doh

Отрывок из интервью Мерич (сценаристка)
Скрит текст:
- Мюге, открыла мне фронт(двери). Сказала идти. Я в первый день говорила ей, зрители попытаются нас направлять, попытаются взять нас с собой туда, куда они сами хотят, в конце концов у зрителя есть (сформировавшаяся) сериальная культура. Наши зрители, очень хорошая сериальная аудитория и они попытаются сделать так, чтобы мы шли по их течению. Я сказала, я постепенно приведу их в то состояние, когда они будут полностью доверять нам, но этот путь очень тяжелый. И в этом процессе, если вы попытаетесь давать мне советы смотря на предложения, приходящие от зрителей, то я не смогу рассказать свою мечту (рассказать свои мысли). Сказали, двигайся вперёд, как хочешь (как сама знаешь). И все ещё делают так. Сейчас время от времени видим влияние. Зрители нас полюбили, обижались, протестовали, очень рассердились, настаивали, говорили: "Так должно быть", но сейчас постепенно вижу, "откинулись назад" и начали говорить "Ладно, ты рассказывай историю, я буду слушать".

- Говорила зрители обижаются, но не отказываются...
- Пусть обижаются, но мы главное, чтобы сумели им преподнести нашу историю так, чтобы они не переставали слушать. Это вся моя цель, и даст Бог, я смогу привести ЛН в эту точку. Например, "Анатомия страсти". Умер главный герой. Я говорила, больше не буду смотреть. Но сейчас начался 12 сезон, но снова смотрю с любопытством.

Перевод - Забира Рахымбай💋

Диде Hug И благодаря за превода на ценните мисли на любимката - и моята също.
Не знам откога е интервюто, защото ми се струва, че съм чела нещо подобно, но откогато и да е, е видно, че егото яко я тресе! Щяла била да научи зрителите да гледат това, което иска да ми разкаже! Да не бяха елбарите, щеше да ги научи тя, ама друг път! И като ги учи, учи, че от 12 рейтинг едва се крепим над 4. Струва ми се, че в спешен порядък ще трябва тя да се научи да слуша зрителите, защото те започнаха да пишат до ортакс и разните други шефове да пускат Мерич да си върви по пътя, пък сериалът да си продължава своя. Във всички критики към КА се говори за проблемите в сценария, дори четох някакъв туит- не може да се каже колко е достоверна информацията, но някакъв служител в Стар споделил с тоя фен, че и един от главните герои, както и новите артисти не били доволни от сценария и затова главният искал да си ходи. разни такива писания бродят из ТТ, пък тя нека се надига на пръсти. А пък ако реши да пробва да умори главния герой, дето сериал няма да има, ами и тя няма да си намери място под слънцето, че феновете на ашка са навсякъде.
ПФУУУ, много ѝ се ядосах! Дано да е от по- рано това интервю Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт