След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 338
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • Още у мъглата ...
Дефне вярно крейзи състояние е - Искала да скъса всички връзки - работа, семейство, иска да заминат някъде, където никой да не ги вижда, да бъдат само те двамата #Crazy Mr. Green hahaha

Ма той Йомко хич няма и да размишлява по предложението Laughing, дет се вика "едвам ще се навие" да отидат някъде далече от всички  Laughing Party Party
Габи  Hug, той е готов още от 11 серия да я отвлече надалече, само мъъничко ще се шашне на новото Дефне  #Crazy Mr. Green hahaha

Ама готино ще се шашне  Wink Laughing

Виви  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 376
Супер фрагчето  newsm68 много сладки Дефмери  Crazy Корай е като папагал  Joy шарен та шарен, ше им скъса нервите и там  hahaha

# 377
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 378
  • У Диспансера ...♥♥♥
Къде си? Рафаттт къде си?- Коришко пак в истерия
Той даде име на рибата- Синан  hahaha hahaha hahaha
Предател, ти ме раздели с малкия ми - Кориша  Joy Joy
Наистина ли- Исо
Браво на мен. Намерих най лудия човек за мен в целия свят -Дафа
Знаеш ли какъв ти е проблема? Тук си. Ти трябва да бъдеш като бенгалски тигър-Нера
В бездна съм в живота си, с работата и семейството си.Моля те, хайде да избягаме Омер. Там където никой не ни вижда и не ни познава. Там където ще бъдем само ние. 

# 379
  • Още у мъглата ...
Наистина ли- Исо
Знаеш ли какъв ти е проблема? Тук си. Ти трябва да бъдеш като бенгалски тигър-Нера
В бездна съм в живота си, с работата и семейството си.Моля те, хайде да избягаме Омер. Там където никой не ни вижда и не ни познава. Там където ще бъдем само ние. 

Ирчок Hug Heart Eyes Heart Eyes Танкс Hug
Ух, много са ти готини гащурляците  Laughing  Heart Eyes Party Party

# 380
  • Още у мъглата ...

Ама голям смях как са се подредили  hahaha hahaha hahaha

# 381
  • По света и в нас.
Ех,че хубав фрагмент. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 382
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак  Heart Eyes Hug  празнични пингвинки  Laughing
Всичките болни от любов, само Коришко кво ще лекува на тоя риболов  hahaha hahaha hahaha

# 383
  • Perla
Наистина ли- Исо

Ирка, благодаря!  Hug

# 384
Ирка  Hug, благодаря за превода  bouquet

И ако някой иска фрага с руски субки
https://vk.com/video-96725873_456239456?list=f3ee842996f6fa96c1

# 385
  • София
Ирче, мерси! bouquet

И сега какво? Дафинка уж по-неопитна от двамата, а тя го награби още първия път във вилата на Синан, в миналия епизод пак тя го разсъблече, сега го кани да избягат. Аз очаквам да видя опитен и страстен Йомер, ама тц, срамежливата Дафне го бие по всички параграфи. Laughing

Гъбак, обстановката е направо за близнаци. Laughing

# 386
# 387
  • Още у мъглата ...
Ирче, мерси! bouquet

И сега какво? Дафинка уж по-неопитна от двамата, а тя го награби още първия път във вилата на Синан, в миналия епизод пак тя го разсъблече, сега го кани да избягат. Аз очаквам да видя опитен и страстен Йомер, ама тц, срамежливата Дафне го бие по всички параграфи. Laughing

Така, така, аз от кога съм заплюла близнаци  Laughing

Абе той добре се острАсти на вилата на Синан, но първия звънец би Дефне  Wink Joy Joy Е, ако сме честни, той отпочна награбването при сърмите  Joy Joy Ай да не е поне на нула, да му сложим една точка  Mr. Green Joy

# 388
  • Още у мъглата ...

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Голям смях ще е на този риболов hahaha hahaha hahaha Дано има повечко реплики и от четворицата, та да е по-смешно, а не да го докара само Коришката на монолог Joy Joy Joy

# 389
  • София
Скрит текст:
Ирче, мерси! bouquet

Така, така, аз от кога съм заплюла близнаци  Laughing

Абе той добре се острАсти на вилата на Синан, но първия звънец би Дефне  Wink Joy Joy Е, ако сме честни, той отпочна награбването при сърмите  Joy Joy Ай да не е поне на нула, да му сложим една точка  Mr. Green Joy
А, да, вярно за сармите му пиша точка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт