След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 339
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
# 361

Щуравото предложение на Дафа било да заминат някъде на непознато място двамата ....май и без телефони  Rolling Eyes Ако е така, съм доволна от пощурялата Дафа  Heart Eyes

# 362
Дефне вярно крейзи състояние е - Искала да скъса всички връзки - работа, семейство, иска да заминат някъде, където никой да не ги вижда, да бъдат само те двамата #Crazy Mr. Green hahaha

# 363
  • Още у мъглата ...
[imghttps://cs7057.vk.me/c7001/v7001558/2ab5a/uSR8Nypkaq8.jpg][/img]
Щуравото предложение на Дафа било да заминат някъде на непознато място двамата ....май и без телефони  Rolling Eyes Ако е така, съм доволна от пощурялата Дафа  Heart Eyes

Супер си е предложението  Party Party Party Ей нали метнаха тИлИфончето във водата Joy Joy Май нейния беше Wink Може да дава пример Laughing

# 364
Телефонът да не е водоустойчив  Mr. Green

# 365
  • в подножието на планината
Аууу, какъв готин фраг... Party Party Party

# 366
  • Още у мъглата ...
Дефне вярно крейзи състояние е - Искала да скъса всички връзки - работа, семейство, иска да заминат някъде, където никой да не ги вижда, да бъдат само те двамата #Crazy Mr. Green hahaha

Ма той Йомко хич няма и да размишлява по предложението Laughing, дет се вика "едвам ще се навие" да отидат някъде далече от всички  Laughing Party Party

# 367
  • Още у мъглата ...
Mr. Green
Карай, и водоустойчив да е, важното да остане там при камъчетата  hahaha hahaha hahaha

# 368
  • Perla

Тоя колко хубаво си беше излязъл в отпуск, така да се каже, по- точно аз бях в отпуск от него, къде пак се появи  ooooh! Само той липсва! Нека гледа, като се бърка там, дето не му е работата!

Ама Дафа как си метна телефона във водата! Така, като гледам, другит откачалник ѝ е уйдисал на акъла и са отишли там, където никой няма да ги види и да ги намери- само те двамата. Както го искаше в 32 серия, когато пак отиде при Йомер след неуспешния опит да говори с дядото, и се приюти пак при единствения човек, който е нейното всичко.

Габииии  Hug

# 369
КОриш да беше опънал цяла шатра  hahaha hahaha hahaha какво е това столче с навесче Joy Joy

# 370
  • Perla

Ма той Йомко хич няма и да размишлява по предложението Laughing, дет се вика "едвам ще се навие" да отидат някъде далече от всички  Laughing Party Party

Цяла серия ще има да го кандърдисва Дафинка!  Heart Eyes

# 371

Ма той Йомко хич няма и да размишлява по предложението Laughing, дет се вика "едвам ще се навие" да отидат някъде далече от всички  Laughing Party Party
Габи  Hug, той е готов още от 11 серия да я отвлече надалече, само мъъничко ще се шашне на новото Дефне  #Crazy Mr. Green hahaha

# 372
  • Още у мъглата ...

Тоя колко хубаво си беше излязъл в отпуск, така да се каже, по- точно аз бях в отпуск от него, къде пак се появи  ooooh! Само той липсва! Нека гледа, като се бърка там, дето не му е работата!

Ама Дафа как си метна телефона във водата! Така, като гледам, другит откачалник ѝ е уйдисал на акъла и са отишли там, където никой няма да ги види и да ги намери- само те двамата. Както го искаше в 32 серия, когато пак отиде при Йомер след неуспешния опит да говори с дядото, и се приюти пак при единствения човек, който е нейното всичко.

Габииии  Hug

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Аз само се кефя на муцуната, която е направил Памир Laughing, дала съм му кредит на доверие и не му се нервя, ... нито пък ми е жал за него Mr. Green

# 373
  • Още у мъглата ...

Цяла серия ще има да го кандърдисва Дафинка!  Heart Eyes

Горкият той, а той не иска, не иска  Mr. Green Joy Joy

# 374

Това са превели рускините
Любовь напрокат 2 фраг к 65 серии😻🍎

Где ты? Рыфат? Где ты?
О, он даже имя придумал.
Предатель, ты ещё и моих малышей разъединил..
Неужели это правда?

Ну и молодец я! Пошла и нашла самого большого маньяка в мире.

Какая твоя проблема знаешь? Ты здесь. Бенгальским тигром будешь!
Рррр
Оой

Я обрываю все свои отношения в своей жизни: рабочие отношения, отношения с семьёй. Прошу тебя, давай убежим, Омер. В место, где нас никто не увидит, никто не знает, место для нас двоих.

Общи условия

Активация на акаунт