След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 311
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • Perla
Скрит текст:
Сейчас в ютуб выложили передачу .там 2 женщины и мужчина о ЛН говорят .говорят 71 серия финал и после финала свадьба Барыша и Гюпсе.говорят смиритесь уже ,он не на ком из вас не женится ,у него есть любимая Гюпсе и они ждут финала ,чтобы сиграть свадьбуhttps://youtu.be/_f_eJtO-_yo
Kiralık Aşk'taki Aşk Gerçek Değil Barış Arduç'un Gupse..
youtu.be
Здравейте на всички! С две думи, престанете да си правите илюзии за Баръш и Елчин, двамата - Баръш и Гюпсе едва чакат да дойде края на сериала, за да се оженят. И да се смирим вече, че това е действителността. Тези ако не са приятели на оная хубавица, на!
И това предаване по някаква случайност е в четвъртък, преди серията. Значи тази може и да е в чужбина, но добре ръководи нещата от там, трябва да й се признае. Тези няма откъде да знаят тези неща иначе.

Меги Hug това може да е само от ТВ8   Joy  толкова отчаяно я защитават принцеса парцалеса,че няма накъде повече  Laughing Laughing Laughing
Ди  Hug
То такива изказвания на мен ми дават повече надежда даже  ooooh! Joy Joy, кога човек има нужда от толкова много защита и подкрепа от близки и приятели newsm53 Едва ли е, когато е много щастлив и всичко му върви по мед и масло Mr. Green

Виви, аз затова казвам, че една стока колкото повече ми я хвалят, толкова повече не ѝ хващам вяра. то от един месец насам не са спрели да приказват за тая велика любов; не остана ни вестник, ни списание, ни тв, където да не се е писало за нея. Умират журналята да я оженят Кюса- тя казва, че не ще; Борко пък хич не ще, ама те- зор голям! Ще рече човек, че за тях може да се ожени Баръш!

# 481
  • near Sofia, Bulgaria
Може и преди да е публикувана,но сега я видях при рускините.
Очаквам всяка от етървите да познае малчугана си. Joy Joy Joy
А майка им сега забрадена  Crossing Arms

Hug Hug Hug
Отляво е Онур, вдясно - Баръш, но по средата е може би някой братовчед  Thinking някъде при рускините четох, но сега забравих името, във всеки случай не е Мерт!  Peace

# 482
Скрит текст:
Сейчас в ютуб выложили передачу .там 2 женщины и мужчина о ЛН говорят .говорят 71 серия финал и после финала свадьба Барыша и Гюпсе.говорят смиритесь уже ,он не на ком из вас не женится ,у него есть любимая Гюпсе и они ждут финала ,чтобы сиграть свадьбуhttps://youtu.be/_f_eJtO-_yo
youtu.be
Здравейте на всички! С две думи, престанете да си правите илюзии за Баръш и Елчин, двамата - Баръш и Гюпсе едва чакат да дойде края на сериала, за да се оженят. И да се смирим вече, че това е действителността. Тези ако не са приятели на оная хубавица, на!
И това предаване по някаква случайност е в четвъртък, преди серията. Значи тази може и да е в чужбина, но добре ръководи нещата от там, трябва да й се признае. Тези няма откъде да знаят тези неща иначе.

Меги Hug това може да е само от ТВ8   Joy  толкова отчаяно я защитават принцеса парцалеса,че няма накъде повече  Laughing Laughing Laughing
Ди  Hug
То такива изказвания на мен ми дават повече надежда даже  ooooh! Joy Joy, кога човек има нужда от толкова много защита и подкрепа от близки и приятели newsm53 Едва ли е, когато е много щастлив и всичко му върви по мед и масло Mr. Green

Ди  Hug, Виви  Hug

Доре, благодаря  Laughing Кюса прибрала ли се е вече  newsm78 Бях почнала да се притеснявам значи, толко време не е пазарувала  Joy  Joy  Joy

# 483
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Може и преди да е публикувана,но сега я видях при рускините.
Очаквам всяка от етървите да познае малчугана си. Joy Joy Joy
А майка им сега забрадена  Crossing Arms

Hug Hug Hug
Отляво е Онур, вдясно - Баръш, но по средата е може би някой братовчед  Thinking някъде при рускините четох, но сега забравих името, във всеки случай не е Мерт!  Peace
И на мен това русо момченце не ми прилича на Мерт  #2gunfire
Гале  Hug Heart Eyes

# 484
Меги, за това видео ли говориш  newsm78 Ако някой може, да каже за какво говорят.

https://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FBOCUNCLB2vI%2F

Точно за това

# 485
  • На юг от тук
На всички като толкова им е безинтересен и изчерпан сериала КА,защо все за него говорят.Излиза,че само той се излъчва по всички тв канали.Имат дистанционни-превключват, и гледат това което им харесва. И обикновено все Елка им пречи.Е как тогава да не си правиш изводите,че пречи на някого или по-точно  засенчва някоя недооценена красавица.

# 486
На всички като толкова им е безинтересен и изчерпан сериала КА,защо все за него говорят.Излиза,че само той се излъчва по всички тв канали.Имат дистанционни-превключват, и гледат това което им харесва. И обикновено все Елка им пречи.Е как тогава да не си правиш изводите,че пречи на някого или по-точно  засенчва някоя недооценена красавица.

Ех, пък ти, Кате, само за красота говориш. А таланта е важен, талантаааааа  Joy  Joy  Joy Не всеки може да бъде Делиха  Naughty  Stop

Гале  Hug

# 487
  • На юг от тук
Вярно Диде,забравих неповторимия талант. А аз понеже нямам артистичен такъв,не разбирам и недооценявам нейния,затова отивам в ъгъла да се срамувам. newsm45

# 488
  • Perla
Скрит текст:
youtu.be

Ди  Hug

Ди  Hug, Виви  Hug

Доре, благодаря  Laughing Кюса прибрала ли се е вече  newsm78 Бях почнала да се притеснявам значи, толко време не е пазарувала  Joy  Joy  Joy

Диде, така мисля, че днес гледах пак е напълнила инста си с разни кривинделщини, пък в нейната фен група се мъдри някаква нова снимка в любима разкривена поза. А и нали утре ще бъде при Беяз- едва ли може дистанционно да упражни необходимото въздействие върху аудиторията- необходим е по- пряк контакт. И може би все още има някоя телевизия, където не е била, затова не е и пазарувала. Mr. Green

Скрит текст:

Ех, пък ти, Кате, само за красота говориш. А таланта е важен, талантаааааа  Joy  Joy  :35
: Не всеки може да бъде Делиха  Naughty  Stop

Гале  Hug

Е, затова си трябва бая зор!
И аз съм с такова впечатление- лягат- стават, все КА им е в устите. Ето, и ВО го закриват, и други сериали са с много нисък, направо катастрофален рейтинг- сериалът на Кадир например, но не чета никъде такъв зор като за нашия. Явно много пречи, пък и много завист има събрана- лош- хубав, за момента е прецедент в своя жанр. И продължава да бъде на първите места в соц. мрежи, дори и чичко Гугъл го призна за най- търсен.

# 489
Виви Hug нека си говорят на никого не пречат Mr. Green поне вече феновете на Ашка свикнаха и не се напрягат толкова

Доре Hug те едвам успяват за седмицата да снимат  та не ги виждам как ще снимат за последно на 27 и да имат още 2 еп.в аванс ...трябва да са нон-стоп на сета ,а миналата година имаха 2 еп. в аванс от времето когато започна сериала но го стопиха с липсата на Борко кога беше болен....

Коте Hugте едно и също говорят ,поне да бяха сменили малко репертоара  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 19:57 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 490
новата реклама  Heart Eyes

# 491
Елхички, еленчета, камбанки, коледни чорапчета  Joy Joy Joy Joy  Сигурни ли са, че не празнуват Коледа  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy

# 492
  • Perla

Много сладка Елка!  Heart Eyes

ДИ, единият от всезнайковците така писа- на 27 последен снимачен ден, две седмици по- късно- последен епизод. Точно тази публикация принуди Ортакс да правят изявление, че все още с ТВ не са обсъждали кога ще е финалът. Но това беше преди голямото падане на рейтинга.

# 493
# 494
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Коте Hugте едно и също говорят ,поне да бяха сменили малко репертоара  Mr. Green

ми да вземат го сменат малко, че банални стават вече  Naughty все е дно и също въртят като развалена грамофонна плоча  Crossing Arms като запецнат някъде е  са все на него  hahaha hahaha hahaha

Много е хубава Елка на рекламата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт