След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 283
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те феновете се сетиха кога да се успокояват, към края вече  Mr. Green

# 496

Коте Hugте едно и също говорят ,поне да бяха сменили малко репертоара  Mr. Green

ми да вземат го сменат малко, че банални стават вече  Naughty все е дно и също въртят като развалена грамофонна плоча  Crossing Arms като запецнат някъде е  са все на него  hahaha hahaha hahaha
Коте  Hug като възложителя е един и същ, как няма да говорят едно и също Mr. Green Laughing Joy Joy

# 497
Ирко Heart Eyes Hug по-добре късно отколкото никога  Mr. Green Joy Joy Joy е има още някой се връзва но са малцинство  Laughing

# 498
Как пък никой и по нито едно телевизионно предаване не говори за обратния вариант-за Елка как бърза да приключи филма за да се омъжи за Юнус Mr. Green,и колко са щастливи двамата и колко се обичат .Как пък тях никой и никъде не ги срещна ,било то по магазините да пазаруват било по кафенетата. Twisted EvilВсе Кюса и все Борко

# 499
# 500
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Мен ще ме е яд, ако не изкараме до лятото, но каквото-такова. За Борко няма да ми е жал, ако се ожени за Кюспа. На него ще му тегли **** каруца. Wink Човек, който прави всичко възможно, за да засенчи успешен твой проект и да изпъква с простотиите си, едва ли припада от любов по теб или пък аз не я разбирам тази любов.

Joy hahaha Joy

# 501
  • Perla

Хактан Пак е писал нещо, свързано изглежда с финала, но не мога да разбера. Феновете в Тт и в инста коментират, пак се споменава името на Баръш, но никъде не намирам превод на думите на Пак.

# 502
Здравейте! Hug Hug Hug

Мен ще ме е яд, ако не изкараме до лятото, но каквото-такова. За Борко няма да ми е жал, ако се ожени за Кюспа. На него ще му тегли **** каруца. Wink Човек, който прави всичко възможно, за да засенчи успешен твой проект и да изпъква с простотиите си, едва ли припада от любов по теб или пък аз не я разбирам тази любов.

Joy hahaha Joy

# 503
Потънахме  sport027 help

# 504
# 505
# 506
  • Perla
направо имам чувството, че утре приключваме ooooh! От една страна, в инста феновете яростни, от друга страна, в ТТ се нахъсват да гледат утре заради Елчин и Баръш. Ядосани са явно на ортакс - нищо не разбирам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 507
Ми всички в туитър говорят, че не е трябвало така да поднесат новина за финал  Tired
Значи най-вероятно към края на януари сме гитти битти и ще почнат Мерве и Гейдуната  Tired Crossing Arms

# 508
Ми всички в туитър говорят, че не е трябвало така да поднесат новина за финал  Tired
Значи най-вероятно към края на януари сме гитти битти и ще почнат Мерве и Гейдуната  Tired Crossing Arms

Тери, каква новина и какъв финал  Shocked Я дай малко пояснение, моля те, че нищо не разбрах  newsm78

# 509
Ми всички в туитър говорят, че не е трябвало така да поднесат новина за финал  Tired
Значи най-вероятно към края на януари сме гитти битти и ще почнат Мерве и Гейдуната  Tired Crossing Arms

Тери, каква новина и какъв финал  Shocked Я дай малко пояснение, моля те, че нищо не разбрах  newsm78
Ми туита на Хактан, който е пуснала Дорето имал такова послание. Не е директно обявяване, но това се разбира и феновете са ядосани, че се съобщава по такъв начин и отделно смятат, че не заради рейтинга, а просто са решили да го приключат. Абе който искаше да потънем, си постигна целта  Tired

Общи условия

Активация на акаунт