След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -209ღღ

• 27 347
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • Още у мъглата ...
Ами Сердар само се пули и пъне, ама няма да е мъж (то пък кога ли е бил) да каже от кого е започнало всичко #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А Дефне няма да го изпорти никога  Tired

# 676
  • Още у мъглата ...
Габи Hug Heart Eyes
хахахя тия служителки на Стил яко точат лиги по Памирчик  Joy Joy Joy Joy
и пак Дафа отиде при тях  Crossing Arms

Коте  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 677
Ами Сердар само се пули и пъне, ама няма да е мъж (то пък кога ли е бил) да каже от кого е започнало всичко #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А Дефне няма да го изпорти никога  Tired
ooooh! #2gunfire #Cussing out
Не понасям Нера  Sick Sick

# 678
Габи  Hug
Да, Дефненцето няма да го злепостави пред бабата, ще крие  Confused  ах, как искам да разбере, но дано и това стане по натам Sad

# 679
  • под най-голямото листо на тиквата
Те се наредили сато морална полиция направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и Ниханката какво само преглъща като мисирка  #Cussing out

# 680
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug
Да, Дефненцето няма да го злепостави пред бабата, ще крие  Confused  ах, как искам да разбере, но дано и това стане по натам Sad

Виви  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Дано Praynig Ако Сердар се държеше като хората, да не ми е толкова зор, ама той се държи все едно го е хванала амнезията  Whistling

# 681
  • Още у мъглата ...
Те се наредили сато морална полиция направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и Ниханката какво само преглъща като мисирка  #Cussing out

Да бееее Whistling Whistling Особено Сердар и Нихан #Cussing out

# 682
И какво Йо и отказа да бягат  newsm78
От екшън днес време няма и главицата да го заболи, горканчо  Joy Joy Joy

# 683
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
ама жилетката на Кориша един път  hahaha hahaha hahaha с тия ваденки и тоз шарен часовник  Joy Joy Joy Joyизби рибата просто  Joy Joy Joy

# 684
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
И какво Йо и отказа да бягат  newsm78

ми така се оказа  Thinking

# 685
ама жилетката на Кориша един път  hahaha hahaha hahaha с тия ваденки и тоз шарен часовник  Joy Joy Joy Joyизби рибата просто  Joy Joy Joy
Ама и на Дафито пуловерчето не му отстъпва  Joy hahaha

# 686
Мерич отново ме постави пред дилема - да продължа ли да гледам Ашка онлайн или да си догледам епизода на "Анне" от вторник! Фрагманите започват да ми стават най-интересното за гледане в Ашка - всички Дефмерски сцени накуп за една минута! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 687
  • Perla
Топалови може и да са достоверни, но това не ги прави по- малко егоисти! Ония двамата искам да ги застрелям на място, ами язък за малкия Исо. Но и бабата и тя- разкажи защо ни лъга! И когато Дефне започна да разказва, че те винаги са били заедно, ония въобще не пожелаха да разберат за какво става дума. Бабата изпадна в ужас, че няма да се женят с Йомер, че той не е обещал нищо. Мале боже- какво ще кажат комшиите! Обаче Дефне ми хареса много! Това е моят живот, моят избор и искам да изживея всичко независимо какво ще се случи! Много различна Дефне- не иска обещания, не е сигурна дали винаги ще бъдат заедно, дали той пак няма да я изостави, но е решила да избере живота пред живуркането. нали това им каза- когато се е върнал Йомер, тя е започнала да живее! харесва ми тая Дефне! Хареса ми и лудата шофьорка Дефне!

Много хубав беше тоя разговор, но ще го разберем повече на превода! И разбира се, пак Исо е този, който е на правилната страна.

А Памир вече се чудят какво да го правят- да си хваща пътя за Лондон, най- добре.

# 688
Исо, кажи им на тия олигофрени  Crossing Arms

# 689
Айде появиха се леприконите днес Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт