Препоръчайте добър педиатър за новородено в София

• 1 460
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, бременна съм и не мога да намеря "свободен" педиатър, който да ни вземе живот и здраве края на януари. Става въпрос за кв. Овча купел, всички ме отсвириха. Вече си мисля за някой близъл квартал, въпреки че нямам кола и ще ми е трудно. Моля ако има някой близък с педиатъра си, да ми помогне да ни запише. Отчаяна съм много. Знам, че за някои съм смешна, но толкова безсилна не съм се чувствала отдавна. Благодаря предварително на тези, които ще ме разберат.

# 1
  • където ми е най-добре
Не мога да препоръчам педиатър. Исках само да вметна, че има личен лекар, който е детски /джи пи със специализация педиатрия/ и педиатър, при който се ходи с направление. Моето дете има личен лекар, който не е детски и ми дава направление за педиатър. Не знам колко добре го обясних  ooooh! Пробвайте тази схема.
Но определено да е близко до вас, все пак се ходи всеки месец на преглед, а зимата...

# 2
Ще трябва нещо такова да измисля, но все пак си мисля, че ако имам проблем е хубаво да мога да звънна на доктора да ми помогне, ако се наложи в извън работно време. Вие как процедирате в такива случаи?

# 3
  • където ми е най-добре
С педиатъра имам постоянна връзка.Когато имам нужда направо отивам пред кабинета, ако има нещо се обаждам и питам. Направлението, което ЛЛ дава на педиатъра е по служебен път /и двете са в една поликлиника и сестрите си оправят документацията/.  По принцип лекарите имат договори с медицински центрове или с други лекари, които ги заместват извън работно време и почивните дни.

Общи условия

Активация на акаунт