MAC & Sephora - 38 тема

• 102 389
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз използвам продукт на  Benefit за веждите  - Ka Brow . Доволна съм . Сатава и за леко подчертаване и за по-силно  Peace

# 301
Подкрепям за базата на Ърбан Дикей! Харесвам и paint pot-овете на MAC, които правят изключително трайни всякакви сенки за очи, дори и от по-нисък клас.

# 302
  • гр. София
ria_, densi, благодаря и на двете за споделените мнения! Със сигурност ще взема някой от продуктите за вежди на бенефит, само първо ще мина да ги разгледам на място, за да преценя кой точно.  bouquet

# 303
  • Бургас
Имате ли инфо за тези хайлайтъри на Makeupforever дали и кога ще ги заредят в Сефора?

# 304
Имате ли инфо за тези хайлайтъри на Makeupforever дали и кога ще ги заредят в Сефора?

Има 1 от течните и шест от прахообразните, доколкото съм виждала. И аз ги търсех наскоро.

# 305
Момичета, продукти на Bare minerals продават ли в Sephora?  Peace

# 306
# 307
Тоест никъде в България ги няма? Колко жалко!

# 308
  • Бургас
Мерси, че съм си харесала синия пигмент и от теничните Golden peach . И ннямам търпение да ги видя на живо и купя, отделно кагот не фен на мат течните червила чакам и на Мак новите ретро течни червила(заради 2 цвята).
esmeralda23 само online можеш да закупиш Bare Minerals на този етап .

# 309
Мерси, Deadly vesi.

Да се оплача, вчера не можах да си избера нюд червило на Мак, което да ми отива на кожата. Доста съм жълтичка и повечето не стояхя добре. Имате ли предложения за цвят?  Peace

# 310
Мерси, че съм си харесала синия пигмент и от теничните Golden peach . И ннямам търпение да ги видя на живо и купя, отделно кагот не фен на мат течните червила чакам и на Мак новите ретро течни червила(заради 2 цвята).
esmeralda23 само online можеш да закупиш Bare Minerals на този етап .
Ох, и аз загледах новите ретро мат кафяви!

# 311
Мерси, Deadly vesi.

Да се оплача, вчера не можах да си избера нюд червило на Мак, което да ми отива на кожата. Доста съм жълтичка и повечето не стояхя добре. Имате ли предложения за цвят?  Peace
Аз съм влюбена в Modesty, погледни го,страхотен цвят е . Понякога си слагам и само молив Whirl и също ми допада. Hug

# 312
  • Бургас
От новите интензивни червила на Мак имаха хубави нюд цветове точно и за тен с жълт подтон . За моят тен е добре нюд който да има кафяво и по- малко розово . Примерно Chanel Rouge Coco Adrienne  е моят нюд

От Мак искам ето този цвят Flesh Stone и Dash O' Spice

# 313
  • Бургас
Здравейте, харесала съм си няколко червила на Mac. Тъй като няма как да ги видя ще се поръчва на сляпо.

Mac Brave - светло ли е то нюанс много и толкова розово ли е колкото го е показала Temptalia?

- Velvet Teddy Има ли керемидена жилка в него?

Mac Mehr - дали минава за светло червило?
Исках нюд червило, а стигнах до тези. Съвет за нюд червило?

# 314
средното има оранжавееща жилка и по мое мнение не би стояло на жена с розов подтон
другите 2 са красиви цветове /аз нося тази гама и ми харесват , пролетни светли цветове или за естествен вид Peace

Общи условия

Активация на акаунт