MAC & Sephora - 38 тема

• 102 325
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Първото ми оранжевее на мен, но второто е жестоко като цвят и стоене червило. Само да не ми изсушаваха устните толкова... В един момент вече не издържам на сухотата, просто откачам и задължително веднага трябва да го махна без значение къде се намирам.
Признавам си обаче, че никога досега не са ме спирали хора по моловете да ме питат с какво червило съм, а тийнките директно ме обграждат в тоалетните и ги показвам. Голям майтап пада. Laughing
Откакто съм ги купила постоянно ги нося в чантата, за да ги показвам в гилзата.
Чудя се да си купя и най- светло сивото от новите. Петрола също още го мисля. hahaha
Утре отивам да си взема ружа от пролетната колекция на Шанел и ще ги мисля после.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 22:44 от densi

# 466
  • в 1001-та нощ
Петрола и аз го загледах  Twisted Evil Е, не е като да нямам отрови  Laughing А имаше и свършили цветове, задоволих се с тези. Имам 5 цвята от този тип. Обожавам ги  Heart Eyes

# 467
За това го харесвам няма изяждане на това червило. Имам Fashion legacy.
Toчно това брендито мацнах днес на ръка на бързо, но имаше апликатор вътре. А като купих моето нямаше апликатор и ми дадоха да го пробвам. Стана ми гнусно, че някой може да се мацал по устните.

# 468
  • Бургас
Много са красиви цветовете на червилата на МАC,Денс,Аленка,честити да са Ви. bouquet И аз обмислям покупка на едно от тях. Blush

# 469
Да, този път си имат апликатори, не са ги отрязали.
Не дават да се мацат хората обаче, дават им други апликатори за еднократна употреба.

Кристалче, ако искаш побързай, че свършват. Hug bouquet

# 470
Разкошни червила! На каква цена са? И мога лу наистина да ди поискам еднократен апликатор и да го пробвам нс устни,  а не само на ръката?

# 471
  • Down south
Разкошни червила! На каква цена са? И мога лу наистина да ди поискам еднократен апликатор и да го пробвам нс устни,  а не само на ръката?
Скрит текст:
Цена тук - $ 16 преди таксите, крайна цена около $18. Можеш да пробваш колкото пъти искаш.

Питане, моливите за устни МАС, какво мислите за тях? Справям се добре с върха на четките на дискутираните червила, фантастични са.
 Моливите помагат ли за очертаванто?
Базата им е страхотна, още веднъж, благодаря за отзивите, възоснова на които я имам.

# 472
Червилата са 47 лв. Дават еднократен апликатор винаги когато поискаш и също така може да те консултират кой точно тон да пробваш пръв, защото те са доста близки някои.

# 473
  • гр. София
Daylily, нали си в Щатите? Ако да, по-добре си вземи от моливите на ColourPop за устни. За мен са по-кремообразни от тези на МАС и съответно с лекота се нанасят, а и цената им е много по-ниска.

# 474
  • Down south
Да, тук съм.
Благодаря, да си призная, тези ColourPop не съм ги виждала, но определено ще ги разгледам.

Ползвах едни моливи на NARS, но нещо не съм очарована Sad сякаш се "разтичат" и по тази причина карам само с червилата.

ПП Хммм, имало причина да не съм ги виждала, има ги само в eBay  Thinking

# 475
  • гр. София
ColourPop се продават само онлайн. Имат си сайт.

https://colourpop.com/

# 476
  • Down south
О, много ти благодаря!

# 477
Някой взе ли ружа на Шанел от пролетната колекция, разкажете повече  Hug

# 478
  • София
Аз взех ружа и две червила Simple Smile
Ружът е по-светъл отколкото на суочове в интернет, на мен много ми харесва!
Смятах, че ще е по-тъмен, какъвто е миналогодишния пролетен, но не е.

# 479
И аз го взех. Много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт