MAC & Sephora - 38 тема

• 101 540
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм голям фен на палитрите на Диор. Обаче сега нищо не ме грабва от пролетната колекция, защото имам вече подобни цветове и неща. Добре, че си имам сини.
Може би зеленият лак за нокти ще видя, но палитрите със сигурност пропускам.

# 556
И аз съм натрупала сини палитри, включително и от предишни колекции на Диор, обаче като видях тази, пак сърцето ми трепна; почвам да се самоубеждавам как точно такива сини нямам, как са по-различни - и то вярно - последните два по-тъмни цвята сякаш не се повтарят с предните им колекции. Ох, не знам; може би все пак ще изчакам да ги видя на живо. Във ФЮ бежовата вече е изчерпана.

# 557
Никой цвят не е в състояние за купя синя палитра. Преди дни умувах доста над зелена на Гучи, която искам отдавна и пропуснах, имам много зелени също и няма смисъл.

# 558
  • Бургас
Ето тук си личи от какво е направено цветето на Ланкомhttps://www.youtube.com/watch?v=ISuggMe_wIk

# 559
Все повече този продукт на Ланком ми се струва пълна излагация: да посипеш изкуствено цвете с пудра и да го продаваш на такава цена...

# 560
  • София
Все повече този продукт на Ланком ми се струва пълна излагация: да посипеш изкуствено цвете с пудра и да го продаваш на такава цена...

Абсолютна пълна излагация! Peace  Да живее ерата на интернет, youtube каналите  и социалните мрежи, така поне успяваме да сведем очакванията си до 0, че даже и да се разочароваме от много рекламирани продукти.

# 561
Е, тук розата изглежда наистина зле. Благодаря ви, че дадохте този клип. Ще я видя на живо, но тук става ясно, че е кофти.

# 562
  • Пловдив
И аз не мога да повярвам, че Ланком ще направят подобна глупост. Цветето ми прилича като за декорация от евтин магазин, по-скоро да си го сложиш като аксесоар някъде, отколкото да го използваш като козметичен продукт.

# 563
Да, изглежда като финтифлюшка от Джъмбото за 1 лв.

# 564
аз палитри не искам, правя струвам и последната година най-често слагам едни Stylo Eyeshadow/Chanel или единични мат сенки на МАС

# 565
Аз от една година ползвам само един (!) пигмент на МАС - само с него се харесвам, зарязала съм всички палитри и тъкмо свикнах с мисълта, че нищо не ми трябва освен този пигмент и една очна линия, и новата синя палитра на Диор ме измъкна от гримовата апатия.
Обаче е разумно да я видя на живо, че като гледам случая с цветето на Ланком не е добре да се доверяваме на хубави снимки.

# 566
  • Бургас
Със сини сенки не мога да се възприема и ги избягвам.Не трупам палитри също.

# 567
И аз нещо не разбирам идеята на тази роза, поне да я бяха направили самата тя от пудра?  newsm78 Така щеше да е супер. От друга страна начинът, по който този я дърпаше и се опитваше да я реже ми беше прекалено.

# 568
Да, този от видеото беше много неприятен. И все пак колкото и манипулативен да е бил, ясно се вижда, че цветето е посипано с пудра, че тя самата е малко количество.

# 569
Да, няма спор, така или иначе не ме е привличала тази роза, камо ли сега.

Общи условия

Активация на акаунт