MAC & Sephora - 38 тема

• 101 574
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас / София
В главната страница с намаления за Свети Валентин. Simple Smile

# 586
  • София
Ще е супер да отворят и там. Винаги се радвам на нов магазин или нова марка. Само не знам как ще разпределят и без това малкото бройки за 3 магазина.

Днес съм за първи ден с новия Fabric фон дьо тен на Армани, както и с новата спирала Petite Robe Noire на Guerlain.

ФДТ-ът е доста хубав за сега. Покривен, но естествен. Интересно ми е как ще се държи през деня.

Спиралата също ми харесва, при все, че не е разработена. При мен дава приличен обем, но най-много ми харесва това, че миглите изглждат супер естествени и все едно съм сложила снопчета.

И за да не се разтревожи някой - продуктите са закупени от мен, не са ми подарени  Peace

# 587
  • гр. София
Мен не ме отблъсква сякаш малкото количество, посипана върху изкуствено цвете при Ланком, а картоненанта опаковка, в която се съхранява то и прекалено светлият цвят на пудрата и че тя изглежда прекалено пудрено за моите изисквания. Разбира се, че ще я погледна на живо. Но засега съм пас от нея.
    Камелията я искам много и дано да ми се усмихне късметът и да я имам.

# 588
  • София
В тази роза има нещо кичозно, може би на живо е по-красива.
Напомня ми на корейските продукти, които често са във форма я на плод, я на цвете, винаги шарени и ярки. Определено не бих я купила и бях сигурна, че вече някой е опитал да я направи като DIY проект Laughing

Камелията на Шанел дано ми попадне като пътуваме. Всъщност честно, искам я най-вече заради опаковката Laughing

# 589
# 590
  • Бургас
Anzy Ти може да не си съгласна, но нямаше някои цветове и не става дума за сините...Бройки имаха , липсваха цветове .
А от мак исках Флеш стоун и още едно жълтеещо , те се водят лимитки. Мисля че не са били заредени , а и те са повече цветове от това което имаха + тези които бяха свършили.

# 591
Метеоритите са тук  bouquet

# 592
Момичета, да ви попитам дали на някой му се е случвало. От известен период от време забелязвам, че като се гримирам цялостно с основа, очи, всичко както трябва и започва да ми тече носа. Винаги!
Гримирам се много рядко, защото съм по майчинство и няма къде да разхождам пълен грим, а и нямам време за такива неща. Обаче когато го правя един- зва пъти седмично задължително ми протича носа още по време на поставянето на грима. Смених всичко за очи без сенките /имам обаче и новозакупени и с тях става същото/ - спирала, моливи чисто нови, четки, бб пера след всяко ползване задължително и пак тече няколко часа, после спира до следващия пълен грим. Дали е някаква алергия?
Когато слагам халайтър и руж плюс червило не се получава така за радост.
Не мога да си обясня защо е така, но ми е много неприятно.

# 593
Денси, може към някоя от основите да правиш лека алергична реакция
Освен неприятно е и притеснително, ако е по-силна реакцията какво правиш?
Аз като усетя нещо такова и веднага махам продукта който подозирам, че доста неприятно преживяване имах с козметика преди няколко години и то хубавите марки

# 594
Не, не е от основите ползвам само и единствено минерален фон дьо тен на Мас и то много рядко в много малко количество и Метеорити отгоре. Не ползвам бб, сс, други пудри, неща разни никога. Вече и база за лице не ползвам.
Освен пък да е от базата за грим на очите, която абсолютно винаги използвам върху клепача преди сенки? В момента на TF. Преди с Пейнпота на Мас не съм забелязала такова нещо.
Това е и единственият продукт, който не сменям при грим, иначе всичко ползвам веднъж и после друго, и отново, защото съм затрупана с гримове и козметика.

# 595
  • в 1001-та нощ
densi, много неприятно, изглежда, като алергия. Пробвай да нанесеш само базата за очи и виж дали пак ще има реакция  Peace И дано да е от нея - лесно ще я смениш  Peace

Моето мнение за розата е като на Elle-même.  Peace

# 596
Върни се пак на МАС да видиш какво ще стане  Peace
Недей подценява
При мен леката реакция е насълзени/зачеревени очи и лека хрема

# 597
densi, на мен ми се случва. Почти винаги. НО! Аз съм с хроничен ринит. Свикнала съм и не ме впечатлява вече Simple Smile

Редовно чета тази тема, рядко пиша. Но, искам да кажа. Elle-même, няма нужда от последното уточняващо изречение в последния ти пост. Не мисля, че някой си е помислил подобно нещо. Следя публикациите ти във форума още преди създаването на блога ти, някои от момичетата те познават и лично. Кой каквото иска да си мисли. Тук знаем какъв клас козметика използваш, колко перфектно се гримираш и колко си на "ти" с високия клас козметични брандове.  bouquet

# 598
  • Бургас
Денс,и според мен е много възможно да е от базата за грим на очите.Дано разбереш скоро от какво е,че е неприятно. Cry Sad bouquet bouquet

# 599
  • гр. София
Денси, при мен се случва нещо подобно откакто родих ( след като поставя пълен грим, носът ми почва да тече, но след време до вечерта, когато сваля грима носът ми се е запушил ). И аз не знам на какво се дължи това.

Общи условия

Активация на акаунт