MAC & Sephora - 38 тема

• 100 987
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря Шоки Hug
217 и 224 ги имам, всъщност плоска ми трябва, не уточних  Hug

# 646
  • гр. София
Благодаря Шоки Hug
217 и 224 ги имам, всъщност плоска ми трябва, не уточних  Hug

Забравих да напиша, че за кремообразни сенки от плоските харесвам 242.

# 647
Аз да се похваля момичето от Маc ми улучи хубав фон дьо тен за смесена кожа. Лъсна ми леко Т зоната на 8-я час, но не се е разтекъл или да стои на петна. Проблемът е, че е фактор 15 и до май месец ще ок за градски условия. И от коректора и праймъра съм доволна.

# 648
  • в 1001-та нощ
Да, към продукта няма четка  Peace Аз ползвам от buy in coins такава:

Алена, тази четка с чупката надолу или нагоре я държиш? Купис си преди няколко месеца такава четка и се опитах да я използвам, но ми е страшно неудобна. Сигурно не можах да научкам как точно трябва да се държи, че да улеснява правенето на крилцето на очната линия и в крайна сметка я зарязах.  Laughing

Но пък от четката на Real techniques за очна линия от комплекта им за очи съм страшно доволна и нея си я ползвам най-често.  Peace

Държа я с дръжката нагоре към челото,а писецът е надолу към окото. Първо правя дъгичката във вътрешната страна на окото - от носа в посока към средата на окото. После очертавам опашката - от външния ъгъл на окото вдигам нагоре към края на веждата. И от връхчето връщам в обратна посока към клепача - става, като празно триъгълниче. Запълвам го и свързам началото и края и оформям дъгата. Може би всеки си има някакъв негов начин. На мен така ми е най-лесно. А с тази четка аз самата работя най-прецизно. Вероятно - който както свикне Simple Smile

Ето какво се получава:

Скрит текст:

# 649
а ми беше спешно за няколко молива от дълготрайните на МАС, които пак са от пластмаса.

Аз се чудя защо такъв зор виждам, докато ги наостря тези моливи.  Crazy

А здравейте! Не знам откъде по-напред да почвам да чета. Mr. Green

И аз имам гримова хрема, също и сълзящо дясно око. Второто се получава само през пролетта и само навън.  Хремата е винаги след цялостен грим, отшумява след около час. От много време съм така, знам си че трябва да имам носна кърпичка в ръка, докато се гримирам.

# 650
  • София
Check Please!! Hug Hug Hug Hug
Къде се загуби? Simple Smile

Аз и друг път съм споделяла, че ми е било невъзможно задържане на очна линия на дясното око, защото в определени моменти тече, сълзи и има едно мокрене, което разваля всякакъв грим в кладенчето на дясното око. Размазва се очна линия, всичко! #Cussing out
Спрях ползване на околоочни кремове по тази причина. Набедих тях за виновни. Но е винаги на дясното око и не знам дали е сезонно. Не бях се замисляла. Thinking

# 651
А случвало ли ви се е да кихате тъкмо когато сте си сложили спирала? Голяма мазаница става - язък за цялото старание до този момент.

# 652
А случвало ли ви се е да кихате тъкмо когато сте си сложили спирала? Голяма мазаница става - язък за цялото старание до този момент.

Не, но напоследък редовно си залепям четката на долния клепач. Не знам защо така ми бяга.  Mr. Green

Копче!! Hug Hug
Не е от околоочни кремове. Нещо сезонно е според мен. През пролетта кожата около външния ъгъл на дясното ми око направо става червена от сълзене. Почти през цялото време сълзи, но само навън и само като е гримирано.  Sick

# 653
Дами, знаете ли дали ще има някакво намаление в Сефора покрай Свети Валентин? Или някой друг магазин за козметика

# 654
Плоска - 239
Блендинг четка - 217, 224
Най- добрите четки за сенки за мен! Heart Eyes

Нищо не казвате за ружът- хайлатър, пресовани метеорити от пролетната колекция на Герлен. Сега го пробвах страхотно стои като се напласти повече. Много е лек и естествен, и прави лицето много свежо. Нямах друг грим освен глос на ЕЛ на устните и ружа много ми хареса. Цената му обаче е сериозна и го мисля, защото имам много ружове. Иначе мирише като Метеоритите и в чудна кутийка.

Аз си го взех заедно с 1 от червилата от колекцията. Два пъти съм го носила досега, а червилото още си стои в опаковката  Mr. Green
Аз съм с много бяла кожа и доста си личи дори едва леко нанесен. Не знам защо го взех... Thinking

# 655
Алена, благодаря. Както и предположих, държала съм четката наобратно.  Laughing Ще пробвам сега по твоя начин. Определено очната линия ти се получава супер.  Peace

Момичета, при покупка над каква стойност може да се издаде карта на Сефора?

# 656
  • Sofia
   Те вече не издават карти – записват телефонния ти номер и започват да ти пращат SMS-и, когато имат намаления и промоции. Виж, за стойността не знам – възможно е дори и без покупка да се навият да ти запишат номера, ако изявиш желание. Peace

# 657
The black cat, мерси много. И тогава на гишето смс ли показваш, за да ти дадат намалението, ако не е за всички?

# 658
  • Sofia
The black cat, мерси много. И тогава на гишето смс ли показваш, за да ти дадат намалението, ако не е за всички?

Мисля, че "да", но май даже и невинаги изискват да им го показваш. Simple Smile

# 659
  • Sofia

Случвало ми се е и много ме е яд в такъв момент. Но да ти предложа един номер, за да спреш кихавицата. Знам го от времето, когато пеех в "Бодра смяна" и беше недопустимо да се киха на сцената Wink Като усетиш, че идва кихавицата, с пръст притискаш силно и буташ нагоре основата на носа (мястото между двете ноздри, дано ме разбра, че как го бясних.. ooooh!)  Кихавицата неизменно спира.
Аз много обичам да кихам и ме е яд, като трябва да я спра, но при гримиране си върши работа.  Wink

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 13:28 от cutesmallcat

Общи условия

Активация на акаунт