MAC & Sephora - 38 тема

• 102 374
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • Down south
   А каква е цената на базата?
Тук е $16.
 Надценката ми се струва много Sad

# 331
Здравейте,сега забелязах че на 20.01 изтича годността на скраба ми на lush.Искам да ви попитам дали според вас ще е проблем ако го използвам още 3-4 дена?
Няма да е проблем и 1 месец да го използваш. Сложи го в хладилника за всеки случай.

# 332
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам дали и къде мога да намеря във Варна място, където предлагат MAC Pro Longwear Concealer?
Или ако можете да препоръчате от къде мога да го поръчам онлайн? Simple Smile
Благодаря! Simple Smile

# 333
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам дали и къде мога да намеря във Варна място, където предлагат MAC Pro Longwear Concealer?
Или ако можете да препоръчате от къде мога да го поръчам онлайн? Simple Smile
Благодаря! Simple Smile
Не, няма къде. Магазините са само в София и не те съветвам да поръчваш от сайтове, защото има много чентета.

# 334
Благодаря ви за предложенията, момичета.  Hug Ще разглеждм пак червилата, които сте ми предложили, като минавам през Мак.

Относно прословутото Velvet teddy - ами пробвах го, на моя тен (светла кожа с жълт подтон) стоеше доста бледо, малко мъртвешко и не ми отиваше. За разлика продавачката с много бяло лице и неутрален подтон изглеждаше ослепително с него. При мен оранжева нотка не се виждаше, по-скоро светлобежово изглеждаше. Така че не съм убедена, че на хора с жълт подтон ще стои най-добре.

# 335
  • Sofia
   alvina_maria, pepina_prima, Daylily, мерси, момичета! Hug Сравнително бюджетна е, значи.

# 336
Имам СМС от Ести Лаудер, знаете ли какво е намалено? 20% на най-продаваните продукти.?

# 337
  • София
Имам СМС от Ести Лаудер, знаете ли какво е намалено? 20% на най-продаваните продукти.?

да 20% на най-продаваните продукти. От парфюмите музата и орхидеите на Том Форд, от бялата козметика revit.supreme cream,advanced n. repair,dw. т козметиката за Клиник ФДТ супер баланса, Ести ДУ, спиралите екстийма на ЕЛ и на клиник за обем. Карам по спомен Simple Smile може и още неща да има

# 338
Благодаря, Дабъл уеър ме интересуваше и спиралите  Grinning

# 339
Аз ги видях онзи ден ретро мат червилата, но не обрънах внимание на цена. Споделете, като имате инфо. Благодаря предварително.  bouquet

# 340
  • София
Сега взех три от новите цветове течни червила на MAC. Цената е 47 лева.
Страхотните са цветовете, но някои от тестерите са вече в много лошо състояние  Tired
Аз харесах поне половината, но взех само три. Наистина много красиви цветове са пуснали!

Взех и два от новите пигмента/прахообразни продукти на МУФЕ. Също хубави цветове са направили. Тяхната цена е 40 лв.

# 341
Това намаление за ЕЛ само в бутиците ли е?

# 342
Не, и в БЗ и Дъглъс също има, предполагам и в Сефора.

# 343
  • Бургас
Ел мерси за инфото( за цената), за Мак съм ангажирала близка  да видим, а за МУФЕ вече когато имам път към София.

# 344
МАС ще имат ли скоро интересна колекция? Най-вече ме интересува дали ще има несесер+някакви си продукти (спирала, червило, молив т.н)
Виждала съм някъде такива комплекти, искам да направя подарък

Общи условия

Активация на акаунт