MAC & Sephora - 38 тема

• 102 338
  • 729
  •   2
Отговори
# 405
  • Down south
Розата е 50 евро.
Четката е 29.

Тук е $70.

# 406
Камелията нали ще уж се продава само ексклузивно в бутиците на Шанел и в техния сайт?  newsm78
при нас Код колекцията ли ще зареждат?

# 407
  • гр. София
Жаки, искаш да кажеш, че няма да я има по UK сайтовете ли?  newsm78

# 408
Да. Сега пак ми казаха, че Камелията няма да дойде тук.

# 409
Жаки, искаш да кажеш, че няма да я има по UK сайтовете ли?  newsm78
Да, аз така разбрах от вече доста места. Ще проверявам де, но надеждата ми е малка...

# 410
  • София
Принципно така са казали и при покупката на моята. Била ексклузив за бутиците.

Надявам се тези дни да ѝ направя фотосесия  Heart Eyes

# 411
  • гр. София
Принципно така са казали и при покупката на моята. Била ексклузив за бутиците.

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 412
  • София
А кога се очаква да бъде заредена в бутиците на Шанел?
Току-що звънях до този във Франкфурт и ми казаха, че я нямат. А в момента има кой да ми я купи от там, но...

# 413
В Германия изобщо още не са зареждали, и не намирам инфо кога ще стане това.... Sad
Имали са я в Австрия, но е свършила в сайта.

# 414
  • София
Мерси, Жаки! Жалко...

# 415
Сефора Парадайс. Може би момичето, с което разговарях не е знаело за кой продукт става въпрос! Нищо, че няколко пъти казах хайлайтър, камелия "Не, не ружа!!! Хайлайтър!" Мисля си понякога, че ние четем и знаем повече от консултантите  #2gunfire

# 416
Прасковената колекция не е изложена, иначе я има в Дъ мол. Нямали частта която се слага отпред на конзолата.

# 417
А имате ли инфо кога ще докарат и палитрата за очи защото нея я нямат налична?И дали е от перманентната колекция вече?

# 418
Да, и в Сефора Парадайз си я има цялата колекция, но продуктите са сложени леко по-отзад, защото ако се сложат отпред ще паднат. Колекцията мирише уникално. Heart Eyes Глосовете са конфортни на устни, сладички и с неповторимия аромат на прасковки. Ружа е много хубав, палитрата за лице да не говорим. За мен тази колекция е много успешна.
Чакам утре Шанел, за да видя там какво ще купя и ще си взема и ружа Прасковка. Heart Eyes

Ето една моя снимка на красивата ми палитра.
Скрит текст:

# 419
  • На топло
Денси, как са глосовете на too faced? Дъщеря ми иска да и купя два цвята, но не знам дали си заслужава цена/ качество?
Диор са пуснали 3 цвята омбре червила, май за тях повече си струва.

Общи условия

Активация на акаунт