MAC & Sephora - 38 тема

• 102 311
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, ако искате прасковката да знаете че няма много бройки. Като купувах ружа имаше още 2-3
Цветът е много готин, златен и сочен. И ухае прекрасно  Heart Eyes
Жаки, ружа или палитрата за лице?

# 436
В Сефора ми казаха, че Прасковите стават постоянни продукти. Мен нищо не ме грабна, писна ми да трупам. От пролетните колекции само Шанелския руж ме изкушава, но май ще го пропусна и него. Други неща са ми на дневен ред.

# 437
Момичета, ако искате прасковката да знаете че няма много бройки. Като купувах ружа имаше още 2-3
Цветът е много готин, златен и сочен. И ухае прекрасно  Heart Eyes
Жаки, ружа или палитрата за лице?
Ружа  Peace от палитрата имаше малко повече, но тя не ми хареса.

# 438
Наистина не е за ползване и според мен розата. Аз гледах тази мацка и тя ме отказа да я купя - иначе върху лицето ми се стори добър хайлайт ефекта, друг е въпроса, че тя прекали с количеството по четката  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 09:32 от Holly Pink

# 439
  • Бургас
Изобщо не ми трепва от вида на розата на Ланком, единствено Камелията на Шанел но за нея си знам, че няма да я има . Единственото което се надявам да получа близките дни е малко продукти от МУФЕ и вече някой глос от новите Коко глосове (защото глосовете на Шанел са моите фаворити , а моите са на привършване) . Още нещо ме вълнуваше по- интересно и иновативно , но не съм се събудила и не мога да се сетя.

# 440
И аз я гледах, след като видях, че обсъждате розата. Грамажът и най- вече ефектът ме отказаха. Прекалено е бял като цвят нещо, верно, че тя прекали, ама пак...

# 441
Не знам как си издържала да я гледаш , аз 2 пъти се опитах и не успях , при това без звук. Иначе много ми трепва за нея, ама много.

# 442
Каква неприятна жена на клипа?! Със сигурност ще си купя розата от колекционерска гледна точка. Няма как да пропусна такава красота.

# 443
Такива клипове могат напълно да те откажат да си купиш продукта! И друг път подобни видеа са ми се стрували страшно глуповати и дилетантски, но това май бие рекорда. Като цяло предпочитам да чета публикация за продукт, отколкото да гледам клип, защото дамите, които се захващат с последното, рядко имат добри презентационни способности, дар слово и пр. То не че такива като тях добре пишат, но някак е по-поносимо да е без глас и визия.

Ланкомската роза много ми харесва, но се чудя как ползвайки се, ще остане с формата на роза; май не е възможно.
Малко съм предубедена към хайлайтъри на Ланком - имам балерината - много малко пигмент изкарва, белее, има по-добри подобни продукти, да не говорим, че по-скоро не е хайлайтър (защото не блести), а руж.

# 444
  • Бургас
Хубавичка е розата,но пропускам.Наистина тази от клипа е супер неприятна.

# 445
Под "отказа ме" имам в предвид, че след като видях какво се случва на розата при употреба, не ми допадна и няма да я взема. Също ми се иска от колекционерска цел, но не обичам продукти, които не мога да използвам или не ми харесват като ефект. Дори формата да не се разваляше, хайлайт ефекта не е по моя вкус.   

Напълно съм съгласна, че дамата е неприятна. Аз съм шокирана, че има 6 милиона повече абонати от Лиса, например.

# 446
  • Бургас
А как Бъни си е много яка , просто има различен поглед върху нещата . И изобщо не съм шокирана, че е гледаема . Забавна е и има готин стил както и чувство за самоирония...
И все е пак е американска , повечето лично не ги харесвам като онази Жаклин Джаклин шумни са и много се клепат ( аз слагам доста грим) .

# 447
  • На топло
На мен ми харесаха глосовете. Не знам цена-качество, но на моите устни едното розово имаше цвят, аз не обичам леки глосове и мирише божествено. Сложих доста и след време попи, но цвета остана, което ми хареса. Смятам, че за тийнейжърките ще е хит, защото са бонбонени.
Днес ги пробвах, аааа страхотни са, но за съжаление имаше само тестери, за сега не са в продажба.
Скрит текст:
Харесаха ми 1,3 и 4 като цветове, миризмата  Heart Eyes

# 448
Здравейте, нахлувам с бърз въпрос - има ли някоя от вас спомен за цените в магазините на МАС в дюти фрии зоните по летищата? Има ли някаква разлика от обичайните?

# 449
Здравейте, нахлувам с бърз въпрос - има ли някоя от вас спомен за цените в магазините на МАС в дюти фрии зоните по летищата? Има ли някаква разлика от обичайните?
Купувала съм си от летища, но разлика с нормалните цени не помня да е имало... newsm78
Те нали са извън това голямото помещение, което се води duty free

Общи условия

Активация на акаунт