MAC & Sephora - 38 тема

• 101 575
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Christian G,
кое е 216 номер?
много съм доволна и аз от хидратиращия ефект на молива червило  Simple Smile
ето това
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-lipstick-rou … coco-stylo-140392

# 526
Здравейте.
Някой има ли впечатления от серията Genuine Glow на ЕЛ? Аз взех балсама за очи и от седмица го ползвам, но имам чувство, че е просто база, при това не особено добра, защото трудно слагам коректора отгоре. Загледах ББ кремовете, но ще ми е интересно да прочета за впечатления.

аз имам мостри  на базата за лице, нищо особено просто база, леко озаряваща може би, но  предпоитам тази на Шанел 

# 527
Christian G,
кое е 216 номер?
много съм доволна и аз от хидратиращия ефект на молива червило  Simple Smile
ето това
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-lipstick-rou … coco-stylo-140392

ще го погледна, това го нямам аз

имам
Скрит текст:

в студа мазах активно едно минерално червило на МАС, но сега съм с новия молив

# 528
  • Бургас
Вчера бях в Мак и Сефора, ами сори ама от ретро мат червилата са заредили 5 на кръст , но не и желаните от мен цветове, за МУФЕ същата работа . Изобщо много слабо , същото важи и за Сефора стейн червилата .
Имам чувството че зареждат просто ей така да има и защото трябва някой цвят там.
Пробвах новия руж на Шанел и там пас , имали са къде по- красиви . За моливте нямаха моя цвят който бях харесала от снимки.
За Микото аз се базиках, че го затварят а то било истина . Понеже влязох ама те нямаха нищо вече  миналата седмица, и след като ги попитах за нова колекция само казаха че не знаят. Жалко за Шанел, от тях купувах декоративната им козметика и аромати.

# 529

Днес пристигна.
Невероятно красива е на живо .
Листенцата са ужасно тънки. Страх ме е да мина с четка по нея за да не счупя някое листенце.

# 530
Честита, от чужбина ли е? Hug bouquet

# 531
  • Бургас
Страхотна е,честито и от мен. bouquet

# 532
Вчера бях в Мак и Сефора, ами сори ама от ретро мат червилата са заредили 5 на кръст , но не и желаните от мен цветове, за МУФЕ същата работа . Изобщо много слабо , същото важи и за Сефора стейн червилата .
Имам чувството че зареждат просто ей така да има и защото трябва някой цвят там.
Пробвах новия руж на Шанел и там пас , имали са къде по- красиви . За моливте нямаха моя цвят който бях харесала от снимки.
За Микото аз се базиках, че го затварят а то било истина . Понеже влязох ама те нямаха нищо вече  миналата седмица, и след като ги попитах за нова колекция само казаха че не знаят. Жалко за Шанел, от тях купувах декоративната им козметика и аромати.

Не съм съгласна за lip stain продуктите. Имат от всеки цвят бройки, а гамата доста се е увеличила.

# 533

Да, че и хванах 20% намаление над определена сума  Mr. Green

# 534
Да, че и хванах 20% намаление над определена сума  Mr. Green
Браво, това е страхотно! Hug

За ретро мат червилата на Мас бяха заредени всичките 8 нюанса вк. и петрола от новата колекция, но свършиха бързо. deadly_vesi, ти кое искаше? Hug

# 535
  • гр. София
Откъде е купувана Ланкомската роза? Само от любопитство питам. Иначе се отказах да я купувам.

# 536
  • Canada
След три дни плътно носене да споделя и аз мнение за новите моливи на Шанел...

Разочарована съм от трайността им, издържат около два часа на устните ми, по малко дори от червила без претенции за long lasting  Tired
Леко ми пресушават, но това да речем е моя особеност. Като добавим и безумно малкият грамаж мисля, че не си струват петдесетте долара.

Изключително рядко го правя, но ако не бях изхвърлила бележката щях да отида да го върна  Peace

# 537
Откъде е купувана Ланкомската роза? Само от любопитство питам. Иначе се отказах да я купувам.

От тук eleven.no и още първия ден почти цялата колекция се изчерпа.  Peace

# 538
Frig, честито  Hug
Моля те, сподели дали листенцата са направени от плат, защото това ме гложди от както я видях тази роза  Grinning

# 539
Цветенцето е изкуствено https://www.youtube.com/watch?v=BfmBWQh7I8c   Peace

Общи условия

Активация на акаунт