MAC & Sephora - 38 тема

• 100 962
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Искам палитрата на Шанел. Heart Eyes

# 676
Някой има ли представа колко струва сета от стейнове за устни на Сефора и въобще продава ли се? Никъде не мога да  намеря цената,  а май е късно да звъня.

# 677
  • София
Здравейте Дами,

Взех си "Sweet peach glow" палитрата на Too faced събота от сефората в парадайс мола..и нещо хич не ми се вижда пигментирана особено бронзанта и ружа, хайлаитъра ми харесва.
Гледах видеота на доста ютюбъри и имаше добри отзиви (ютюбъри които за мен не са със "спонсорирани мнения") и те хвалеха триото за лице.
Имам Sweet peach палитрата сенки за очи и страшно ми харесва и сега си взех и едно от новите глосчета и то ми харесва.
Така де доста съм изненадана колко със разочарована от"Sweet peach glow"  Cry
А със такъв мерак си я купих  #Cussing out
Някоя от вас ползвала ли я е, харесва ли ви...

# 678
Да, аз си я купих и страшно ми харесва. Ползвам я почти всеки ден. Добре ми е като пигментация.

# 679
  • гр. София
Пигментирана е достатъчно, даже я ползвам с по-лека ръка, че първият път попрекалих.

# 680
  • София
Е тогава не знам, защото моята дори на слоуч няма почти нищо на пръстите Confused

# 681
Дейна, пробвай с по-твърда четка да изчегърташ най-горния слой на бронзанта и ружа, които не ти се струват пигментирани. Понякога са твърде силно пресовани и затова горният слой ти се струва непигментиран, а по-надолу продуктът си е супер. На мен така ми се е случвало с два хайлайтъра и ги оправих, а бях решила преди това да ги изхвърлям.  Laughing Не е разработена палитрата ти още.  Peace

# 682
  • София
Дейна, пробвай с по-твърда четка да изчегърташ най-горния слой на бронзанта и ружа, които не ти се струват пигментирани. Понякога са твърде силно пресовани и затова горният слой ти се струва непигментиран, а по-надолу продуктът си е супер. На мен така ми се е случвало с два хайлайтъра и ги оправих, а бях решила преди това да ги изхвърлям.  Laughing Не е разработена палитрата ти още.  Peace

Мила Еsmeralda23, благодаря ти smile3525

Разрових пръста и отдолу наистина се криело злато Hands Thumbsup , нямам търпение утре сутринта да се развихря с палитрата като се оправям за работа.

# 683
Дейна, няма за какво, радвам се, че съм успяла да помогна. Развихряй се с цветовете на воля и със здраве да си я ползваш!  Hug

# 684
  • София
Момичета, палитрата Cat eyes на TF намира ли се в Сефора и каква ѝ е цената?

И още един въпрос. Търся си красив сиво лилав цвят сенки, може и палитра във въпросната гама. Нещо да препоръчате?

# 685
  • Sofia
И още един въпрос. Търся си красив сиво лилав цвят сенки, може и палитра във въпросната гама. Нещо да препоръчате?

Artdeco 92, както и 17, но там по-скоро е в зависимост от цвета на клепача Peace

# 686
Urban Decay -Mushroom

# 687
Получих мейл от Бюти зоун - в периода от 11.02 до 14.02 ще има намаление - 20 процента на всички парфюми за картодържатели. Да видим с какво ще ни зарадват от Сефора!

# 688
Момичета, палитрата Cat eyes на TF намира ли се в Сефора и каква ѝ е цената?

Не, в България тази палитра не се продава, има само Boudoir eyes и Natural eyes, по спомен и двете струват по 72 лв. Иначе за грим в лилавата гама Cat eyes  е наистина страхотна, аз миналият месец си купих от Англия и от тогава само тази палитра ползвам, страхотна е.  Peace

# 689
  • София
Ако не са спрели конкретно този цвят, illusoire. Идеален за бърз грим, дори с пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт