MAC & Sephora - 38 тема

• 100 962
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Получих мейл от Бюти зоун - в периода от 11.02 до 14.02 ще има намаление - 20 процента на всички парфюми за картодържатели. Да видим с какво ще ни зарадват от Сефора!

Еее, наистина ли ще е само на парфюми? Simple Smile Жалко, ако е така, че трябва да купувам други неща.

# 691
Получих мейл от Бюти зоун - в периода от 11.02 до 14.02 ще има намаление - 20 процента на всички парфюми за картодържатели. Да видим с какво ще ни зарадват от Сефора!
 Еее, наистина ли ще е само на парфюми? Simple Smile Жалко, ако е така, че трябва да купувам други неща.
Е, то се очакваше за Св. Валентин да е само на парфюми, защото те се купуват за подаръци.

# 692
  • София
Много ви благодаря за всичките предложения, момичета  Heart Eyes

# 693
Здравейте,някой има ли информация колко приблизително струва shadow insurance на TF?

# 694
Sephora обявиха ли някакво намаление за Св. Валентин?

# 695
  • Пловдив
Някой използвал ли е ексфолианта на Clarins One Step Gentle Exfoliating Cleanser? Интересува ме как е като консистенция, едри ли са частиците, изсушава ли кожата?

# 696
  • София
Някой използвал ли е ексфолианта на Clarins One Step Gentle Exfoliating Cleanser? Интересува ме как е като консистенция, едри ли са частиците, изсушава ли кожата?
Частиците се усещат нежно и приятно на кожата, не са едри. На мен не ми изсушава , но моята кожа като цяло не е суха. В никакъв случай не е силен ексфолиант. Аз обаче не махам грима с него , някак си не чувствам, че се справя добре с това... или самата идея  ексфолиант на непочистена кожа някак си не ми се връзва на мен . Ползвам го като втора стъпка , когато съм слагала повече грим.

# 697
  • Пловдив
Ria, а консистенцията като крем или като гел е?

# 698
  • София
Крем е. Приятен е, но сякаш не бих го повторила.  Rolling Eyes
Хубавото е, че не изсушава.
Някой с отзови за оцветените спирали на Живанши за вежди?

# 699
  • Sofia
   Момичета, знам, че е далечко, но дали ще има намаление в магазините на M.A.C, по случай 8-ми Март? Предишни години как е било? Simple Smile

# 700
  • Седмото небе
Аз пък по-скоро бих го определила като гел с фини частици (подобен ми е на един продукт на ЕЛ, само че този е по-гъст). За моята комбинирана кожа е идеален,не пресушава. Ползвам го почти всеки ден, защото редувам с други почистващи. Интересувах се и по-подробно,но:
"Той съвсем не е ексфолиант и не замества желателното стандартно ексфолиране два пъти в седмицата"
"За всеки тип кожа,дори и чувствителна,ежедневен почистващ и леко ексфолиращ продукт, както е и името-прави двете неща в една лесна стъпка"
Край на цитата Mr. Green
Но пък, както всичко друго-индивидуално и въпрос на усещане Peace

Илли,аз имам две оцветени спирали за вежди,но нито едната не е Живанши. Обикновената е на Есенс Blush и с нея се престраших да се пробвам. Допадна ми идеята,макар че първоначално ми беше странно това влажно усещане по веждите. После заложих на Ланком и сега оцветената спирала наред със сенките и молива за вежди на Герлен са ми незаменими.
Не знам доколко ще ти е полезно това,но пробвай,ако не си Peace . Ето аз първоначално се дърпах,но Веси(любимата ми консултантка на Ланком Heart Eyes) ме убеди да пробвам и след известно време се предадох Blush

# 701
  • София
Мерси Simple Smile
Аз ползвах на Мак и Бенефит, но мисля да разнообразя и попаднах на тази линия на Живанши. Изглеждат обвщаващо.

# 702
Аз съм много доволна от спиралата за вежди на Есенс, всеки ден я ползвам и нямам намерение да я сменям. Ще видя лятото как ще се държи, дано не ме предаде. За тези пари си е супер попадение.

# 703
  • София
И аз бих го определила като  гел   newsm78

# 704
  • Пловдив
Аз много харесах един друг ексфолиант http://www.escentual.com/cl110110_003/ , от който имам 15мл.опаковка и се чудя кой от двата да взема. Този, който аз имам, е кремообразен и действа страхотно на кожата. Частиците са мънички и е много нежен към кожата. След него се чувствам прекрасно, без да пресушава, без опъване или някакъв друг дискомфорт.

Още нещо да попитам - посъветвайте ме коя спирала на Диор да пробвам. Търся такава като Le volume Chanel - драматизъм, обем, наситено черен туш. Искам да разнообразя малко, защото Шанелската я ползвам от години и искам да пробвам и други.

Общи условия

Активация на акаунт