MAC & Sephora - 38 тема

• 100 958
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Overcurl Heart Eyes
Аз редувам двете.

# 706
# 707
   Момичета, знам, че е далечко, но дали ще има намаление в магазините на M.A.C, по случай 8-ми Март? Предишни години как е било? Simple Smile
Не ми се вярва да има намаление, при тях това е голяма рядкост.
Какво искаш да си вземаш с намаление?

# 708
  • Sofia
   О, жалко, densi, не знаех, че рядко правят намаления – от сравнително скоро съм фен на бранда и понеже момчето в магазина ми записа телефонния номер и каза, че ще ми пускат SMS-и, като имат промоции и намаления, си помислих, че това все пак се случва относително често. Grinning
   Ами, нищо конкретно, но мислих да си взема 2-3 червила, базата за устни и очната линия, която препоръчахте по-напред, та едни -20% нямаше да ми дойдат зле, но ако наистина не пуснат никаква промоция, ще се задоволя с по-малко от набелязаните неща. Sunglasses

# 709
Дами, в Сефора The Mall има ли останали продукти от Too Faced sweet peach collection и какви?  bouquet

# 710
  • На топло
Препоръчайте ми течно матово червило - което да не изсушава устните и ако може да няма химически мирис  newsm78
Някой ползвал ли е на Лора Мерсие?
http://www.lebonmarche.com/produit/114780_liquid-lip-colour-roug … levres-laque.html

# 711
Течно червило на Laura Mercier не съм ползвала, но от глосовете й съм много доволна.  Peace

# 712
  • Бургас
Аз от глосовете също съм доволна,както и от червилата,пудрите и ружовете на Laura Mercier.

# 713
Здравейте Heart Eyes bouquet
Бихте ли ми препоръчали хубава лилава очна линия? Благодаря Heart Eyes

# 714
  • sofia
Здравейте!
Препоръчайте ми хубава компактна пудра, не лъсвам , но искам да имам в чантата. Сега ползвам прахообразната Туш екла на Ив Сен Лоран с отразяващи чадтици, искам  подобно но компакт. 🙂

# 715
Аз съм доволна от Диор Форевър и от компактните метеорити bouquet

# 716
  • sofia
Tamar, благодаря ти!
След малко ще отскоча до мола да ги преслушам и харесам някоя.

# 717
може ли да ми препоръчате добър консултант в Sephora,Douglas или бутиците на Estee Lauder? bouquet
 Не мога да си нацеля номера на фон дьо тена и ми писн вече. Sick

# 718
Да, Русана в Сефора Парадайз. Изключителен специалист и човек.
В БЗ Мол София Светла на Герлен. На нейните знания могат да завидят много гримьори.
Виктория в бутика на ЕЛ на Витошка.
Има и други много добри, но тези са изключително приятни за общуване и невероятни дами, освен специалисти- консултанти. Ако те интересуват още на лични ще ти пиша.

# 719
Направо на лични трябваше да ти пиша. bouquet Hug Страхотна си ,благодаря ти много! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт