Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Добро утро food010 на всички Hug Hug Hug

Да започнем деня си с чашка кафе и добро настроение и от сърце да си пожелаем здраве, късмет и сполука...

Нека новият ден да бъде прекрасен,
Нека новият ден ви донесе обещания късмет ,щастие и топлина, празнично настроение и много красиви емоции !

Вълшебен петък,момичета, с пожелание за весели празници santa2

Злати HugАни Hug

# 151
# 152
Добро утро

Днес е последния предпразничен ден - трябва да свършим много работа, а утре да се заемем с подготовката на вечерята....

Боби  Hug Злати  Hug благодаря за споделеното  Hug
Ще чакаме Вюсал, нямаме друг избор.
Боби дано да си по-добре днес  Praynig Лу не се е появявала - дано и при тях да има подобрение  Praynig

Пуснали са снимките за финалния епизод на ВО....

ПП - Лу приготвила си ни кафе и усещам настроение - дано вече да сте добре  Hug

# 153
Добро късно утро!

Боби HugЛу HugАни Hug,благодаря за кафенцата и пожеланията! bouquet bouquet bouquet

Ани,за последните снимки на ВО!Всички ще се съберат на трапезата!Бедия и Сюрея ще се променят след като видят силата на любовта какво може! PeaceСамо Бегюм и Метин ще останат сами в живота! Peace

Ето и озета на финалния епизод на ВО!
Цитат

ㅤ› Краткое описание 26-й серии:
Смогут ли Керем и Джансу преодолеть все препятствия?
«Высшее общество» началось с того, что Керем и Джансу искали свое место в жизни. Эта история двух влюбленных, которые несмотря на препятствия возникшие перед ними, несмотря на испытания выпавшие на их долю, никогда не отступались друг от друга.
В финальной серии каждый найдет свое место, но ни для кого это не будет так просто.
Сурейя, которая больше всех препятствовала любви Керема и Джансу, поверит в очарование любви, благодаря человеку пришедшему из ее прошлого.
В любви Эдже и Мерта произойдут неожиданные изменения. Бедию и Эдже объединит одно общее волнение.
Перед любовью Сурейи и Левента не останется препятствий.
И в конце любовь, не разделяя на богатых и бедных, соберет всех наших героев за одним общим семейным столом, где живет надежда.
https://vk.com/yukseksosyetefan

Приятен предпразничен ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 10:09 от Zlatina3

# 154
Хайде на следобедно кафе....

Днес обиколих половината град пеш и съм гроги...
Скрит текст:
Първо трябваше да взема едни документи...След това да отида до болницата да взема рецепта за инсулина на съпруга на моята приятелка и да се върна отново от където бях тръгнала, за да изпълнят рецептата в аптеката...Въртях се като в омагьосан кръг в пешеходната зона - за да взема такси кажи речи пак трябва да ходя толкова пеш, колкото ходих и сега...Радвам се, че успях да свърша работата на моята приятелка  Hug

Днес не можах да гледам Дила ханъм - ама ще изгледам епизода на Нова плей....

Ипек Билгин ще играе ролята на майката на Фарук /Йозджан Дениз/ в Истанбулска невеста...

# 155

Ани Hug
Цитат
До Йозджан е Аслъ Енвер!Май ще му е партньорката!Гледала съм я в Мечтатели,Сускунлар,Тайни! Peace
Цитат

Ипек Билгин ще играе ролята на майката на Фарук /Йозджан Дениз/ в Истанбулска невеста...
Много добра актриса е! newsm10 Мисля,че дава уроци на актьори! Peace Гледала съм я в Любов извън закона,Златна клетка,Езел и 20 минути! Peace

Проверявам,но все още не са пуснали новите снимки на Парчетата! Peace

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 18:42 от Zlatina3

# 156
Злати  Hug - и аз съм гледала Аслъ Енвер само в мечтатели, но нямам мнение за играта й. А Ипек Билгин съм я гледала само в Езел - майката на Езел, героинята й беше сляпа. Много ми хареса играта й, макар, че не изгледах целия сериал....Мисля, че с Ози ще направят хубава игра....
Ама кога ще го започнат сериала  Thinking Както изглежда Парченцата няма да свършат скоро...А всички дни от седмицата са заети...Не вярвам да го пуснат в събота....Освен да отидат в друга телевизия.... Thinking

Пуснали са снимките за 85 епизод на Парченцата....

Първата серия...

Злати давай....

# 157
Ани Hug,благодаря! Hug

Пуснали са снимките точно,когато вечеряме! Laughing

За януари знам,че започват 2 нови сериала!Единият е по АТВ с Енгин Акюрек и Фахрие Евджен и другия с Керем Бурсин и Лейля Лидия Туутлу! Peace

Останалите снимки! Peace

# 158
Още няма превод на 84 епизод на Парченцата..... Thinking

# 159
  • Стара Загора
Добро утро santa2 прекрасни,мили,момичета Hug Hug Hug

Идва Коледа! Бъдната вечер е на прага! Най-светлият празник...
Най-специалното време в годината, когато всички ние искаме да сме с любимите си хора, когато вярваме, че вълшебствата се случват и когато разбираме, че всъщност не се нуждаем от много, а от онези "малките нещица", които ни правят най-щастливи!
И тази година за Коледа си пожелавам здраве, да раздавам любовта си на хората около мен, на децата си,... да имам прекрасни изживявания и красиви мигове.. и ще бъда истински щастлива!
Искам Коледата да е светла, топла и благодатна за всички мои приятели. Къщите и душите ни да са пълни с добро. Децата ни да са щастливи и да имат път, родителите ни да са спокойни и радостни. Целите ни да са високи и светли!
Искам да ви БЛАГОДАРЯ, момичета за обичта, доверието и подкрепата, които ежедневно получавам от вас и да ви пожелая да бъдете здрави, добри, много щастливи и да имате вяра и надежда в бъдещето,... защото най-доброто предстои!
Обичайте и бъдете обичани!
Вярвайте в чудесата, защото те са около нас и разпръскват своя вълшебен прах навсякъде...
Нека Бог бъде щедър и прощаващ към всички... и към мен.
Щастливи, весели и светли Празници, скъпи мои, близки и далечни и не забравяйте
ОБИЧАМ ВИ!
Бог се ражда в нас!

Ани HugЗлати Hug

Скрит текст:
Пооправям се.Кашлицата ми не спира и хремата също Crossing Arms но имам да пия още антибиотик и се надявам да се оправя Peace

# 160

Днес е Бъдни вечер - желая на всички момичета и на семействата им, здраве , щастие и много обич  Two Hearts

Боби  Hug за пожеланията за днешния празничен ден  Hug да ти се връща здраве и любов  Hug

Днес, ей така празнично ще излъчат финалния епизод на ВО....и тъй като ще бъда сама ще се забавлявам с поредния епизод....

# 161
Добро утро!

В очакване сме на БЪДНИ ВЕЧЕР!Пожелавам на всички момичета от
темата и на семействата ви красива,щастлива и мирна Коледа!!!  Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Боби Hug,благодаря за кафенцето! Hug Благодаря за пожеланието,което си написала! Heart Eyes
Скрит текст:
Дано по-бързо се оправиш! Praynig

Проверих,няма превод на Парчетата! Peace

Коледни песни! / Christmas Songs!

https://youtu.be/vmCEYvfmCk8

Прекрасен ден,момичета! Heart Eyes
ПП Докато пиша поста и Ани Hug е наминала! Hug Heart Eyes

# 162
Злати весели празници и на теб и семейството ти  Hug
Спорна работа по подготовката на вечерята  newsm10
Благодаря за поздрава с коледната песен  Hug

# 163

Здравейте мили мои момичета,
 честито празнично настроение и подготовка за Бъдни вечер.
Тази ще бъде трапезата ни за довечера плюс ошаф от сини сливи и сушени ябълки.

АНи, Златенце,  Бобенце - привет.
Много ви благодаря за пожеланията за Коледа. И аз си пожелавам да бъда все така  изпълнена с обич, нека душата ми да  лекува, да нося само радости и добрини на всички около мен. Да продължавам да обичам да обичам !!!  Това е девизът ми. Да има обич, след нея ще дойде здравето....

Ани, добре дошла.
 И аз довечера ще със  сама, т.е. с ММ. Малките са на Мальовица на ски, големите са на  Пампорово - ние тук у нас.  Така, че ако до довечера Вюсалчо не ни предложи  превода и аз ще бъда с  теб на финала на ВО.  Ако има превод на руски  ще съм там, защото много закъсняваме.  Този епизод  84-ти не му върви. Една седмица го прескочиха,  сега пък  студ скова Азербайджан та  замръзнаха тръбите на Вюсалчо и другите, та нямат  вода и   газ да се топлят.  Ама каквото -  такова.
Благодаря ти за снимките  за 85-та серия. Благодаря ти за пожеланията за  Бъдни вечер и  Коледа.

Златенце, здравей и ти
. И на теб ти благодаря за снимките за 85-та серия. Благодаря ти за хаберите.  Дано до довечера да имаме превод на 84-та оригинална серия на  "Разкъсан на парчета ". Благодаря за пожеланияна  за Бъдни вечер и Коледа.

Боби, Бобенце, Пиле сладко,  да се маха този грип от  теб.  Как те намери ???  Да му се не види, дано.....
Сигурно и на работа ще ходиш по празниците. Вестникарите няма да издават вестници и списания в неделя и понеделник и следващите неделя и понеделник също.  Може и при теб да има  малко  почивчица. Вчера  беше около мен - грамофон  свири - майка плаче.  Трябваше да направя 60 плика със заплати и 60 плика с    коледни  премии. Всички надписани и по  копюри   разпределени.  Освен това имахме и малко празненство - раздадохме има календари, честитки за новата година. Черпахме ги с  водка и уиски, кикиритки, семки, ядки, кашу и каквото Бог дал. Шоколадови бонбони,  коли и пепсита......Те,работниците ни ще дойдат на работа на 9 януари.  На всички молби за отпуски, че и заповеди за отпуски и какво ли не.......  Справих се, ама беше  много напрегнато. Това са нашите професии. А пък за Боби не ми се  мисли.....Тя всеки ден  работи  непрекъснато с  граждани, клиенти, на каса....при нея опашките нямат  край. И като се  цопне някоя или някой шибан  и клисав клиент - отиде й работния ден в нерви....
Така е в  живота - предлага ни  всичко - и хубаво и лошо - важното е да отсяваме житото от  плявата. За плявата да не се ядосваме.
Стана много  дълго. Моля за прошка.  Приятен ден, приятно приготовление за довечера. Бъдете  млади и обичани. И аз ви обичам.

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 14:23 от sisi55

# 164
Привет момичета   santa2
Време е за кафе пауза  

Приготвих вечерята...
Скрит текст:
Ходих и на гробища да занеса вечеря на моите близки, които вече не са между нас  ooooh! Напазарувах - купих още плодове, ядки, вино....и вече ще чакам Бъдни вечер....
Моята майка много почиташе Бъдни вечер. От дете си спомням постните гозби, постната пита с паричката, баница с тиква и орехи. Татко казваше молитва, всички стояхме прави...мама ни учеше как да се кръстим....И когато татко каже Амин взема чашата с греяната ракия и я хвърля зад гърба си....Тогава и на нас, децата ни разрешаваха да пием по малко греяна ракия - аз си слагах пръсчетата върху чашата да не отива парата от ракията в носа ми, защото започвах да кашлям....Никога никой не ни е пречил да празнуваме този християнски празник....И сега се дразня, когато някои хулят, че комунистите им били пречили да празнуват Бъдни вечер, Коледа и Великден.  
Когато вече се омъжих мама ме контролираше по телефона дали съм приготвила вечерята за Бъдни вечер  и какво трябва да сложа на масата....

Сиси и ти си сколасала с вечерята....
Тази вечер двечките ще си правим компания - да ни е весело и тук в темата.....

Поздрав....

https://youtu.be/6LParyW4v78

Общи условия

Активация на акаунт