Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Златииииииии мерси за снимките  Hug
Дядо Екрем отново ще посети Дилара....Дано най-после да го изслуша, ако си е в къщи де....

# 376
# 377
Ани Hug,пуснаха малко снимки!Очаквам още,а също и фрагман! Peace

Ето озета! Peace
Скрит текст:
Ozan, Harun’un Oğlu Olduğunu Öğreniyor

Dilara’nın Bebek Pazarlığı
Sağlığı günden güne kötüye giden Cansu’nun Emre’siz yaşayamayacağını anlayan Dilara, Emre’nin evlatlık verildiği aileyle giriştiği pazarlıktan zaferle çıkar. Cansu, Emre’yi görünce sevinçten deliye döner ancak Deniz için bu kabullenebilir bir durum değildir. Deniz ve Cihan, Emre bebeğin ailesinin evine gider…

Damir, Asuman’la Yakınlaşıyor
Harun’dan intikam almak isteyen Damir’in hedefinde, eski arkadaşı Candan ve Asuman vardır. Asuman ile Damir’in yakınlaşması Candan’ın hiç hoşuna gitmez. Dilara ile konuşmak isteyen ama bir kez daha reddedilen Ekrem Bey ise Rahmi Bey’e gerçeği itiraf etmek zorunda kalır.

Cihan’a karşı bir şey hissediyor musun?
Cihan ile Dilara’nın günden güne daha çok yakınlaştıklarını gören Harun, Dilara’yla açık açık konuşmaya karar verir. Telefonunun Ozan tarafından dinlendiğinden habersiz olan Harun’un ettiği bir cümle ile ok yaydan çıkar. Ozan, öz babasının Harun olduğunu öğrenmiştir…

# 378
Злати в последно време така практикуват - пускат снимките на порции...Ще чакаме  Wink
Озета ще го чета когато пуснат руски превод, че нищо не разбирам, а не искам да се обърквам с преводача...

# 379
  • Стара Загора
Ани  waveyмерси за видеото Hug

Злати waveyне знам при нас колко -градуса е,но в комбинация със вятъра усещането е за -20 cold coolcool

Зад кадър от снимачната площадка на ИН Simple Smile

Неслихан Йелдан също се присъединява към актьорския състав на сериала Peace
Не се сещам в кой сериал съм я гледала,но предполагам,че ролята и ще бъде отрицателна  Thinking

# 380
  • Плевен
Здравейте момичета
Честит празник на Боби и малкия Боги /слънчицето на Ани/ Tada
На малкия мъж пожелавам щастливо детство...да расте здрав и да сбъдва мечтите си bouquet
Скрит текст:
Боби пожелавам ти, да запазиш оптимизма си и да се радваш на много здраве и любов.....
Скрит текст:

Завиждам на тези, на които не се е налагало да излизат днес.....аз успях да отида на работа....но прибирането беше кошмарно ooooh!
Относно партньорката на Ози....ще видим как стоят на екран......няма да се "навивам" предварително....важното е да се получи добра спойка между двамата и да завоюват зрители Peace

# 381
Цитат

Неслихан Йелдан също се присъединява към актьорския състав на сериала Peace
Не се сещам в кой сериал съм я гледала,но предполагам,че ролята и ще бъде отрицателна  Thinking
Боби Hug,аз съм я гледала в Кузей/Гюней(Север/Юг) с Къванч Т.!Игра ролята на втора съпруга на бащата на К/Г! Peace

Гости Hug wavey

Мисля,че това не е пускано за ИН!Постепенно излизат нови имена в каста! Peace
Цитат
#NEWS: "Стамбульская невеста" начала съёмки. Первый кадр с Озджаном Денизом и Аслы Энвер!

На Star TV вчера начались съёмки всеми ожидаемого нового сериала "Стамбульская невеста" при производстве "03 Medya".
Главные исполнители ролей истории легендарной любви, названной "Стамбульской невестой" и развивающейся вокруг сильной и древней семьи из Бурсы, Озджан Дениз и Аслы Энвер были замечены в кафе на съемках в гармоничной и веселой обстановке. Между съемками они не забыли весело позировать сразу двум объективам. Вместе со сценаристом Али Айданом, вдохновлённым настоящей жизненной историей, в проекте приняли участие режиссёр Зейнеп Гюнай Тан и Дениз Колош.
В главных ролях:: Озджан Дениз, Аслы Энвер, Ипек Бильгин, Салих Бадемджи, Мурат Акпынар, Фатих Койуноглу, Дилара Аксюйек и Неслихан Йелдан "Стамбульская невеста" скоро на Star Tv!
https://vk.com/ozcandnz

# 382
Здравейте, момичета!
Честита Нова година!
Скрит текст:

Да сте живи и здрави и много щастливи с хората, които обичате и уважавате!

Сиси, мила,  на голяма патерица- честит рожден ден! Много здраве и хъс за всичко, което искаш да правиш и да доставяш удоволствие както досет на всички - познати, приятели и роднини!
За теб -
Скрит текст:

Честит празник на всички днес!

на малчо - честит имен ден, Ани! Да ви е жив и здрав! Да му се радвате  и да ви радва!

Скрит текст:

И на Боби - честит имен ден!
Скрит текст:
Колата си я разринала и си при малчугана.

Момичета, чета ви всеки ден , но не мога да пиша. Днес едва успях да се докопам до компютъра и да пиша...
Очаквам с голямо нетърпение сериала с Ози. Голям чаровник е по снимките, които сте постнали.
Тази Аслъ е много нежна, изглежда по-малка, защотое по дребна. Хатито беше по-едра и изглеждаше почти на годсините му, а тази е като момиченце...
Надявам се да гледаме един красив любовен роман с Ози. Мога да започна да пиша сценарии от тези две- три снимки, които видях.
Много хубав и елегантен беше в Денят, а сега има и едно благородно излъчване... освен всичко друго.

Пък знае ли човек, кога ще си намери половинката Ози.... smile3502 smile3502 smile3502

# 383
Боби  Hug Гости  Hug Злати  Hug

Гости благодаря за пожеланията на моето слънчице  Hug
Днес повечето от работещите в нашия град са били с намален работен ден - да могат да се приберат...
Скрит текст:
Той нашия миньон - кмета, откакто е кмет не чисти града докато вали...ако ще и 3 дни да вали...След това стават коловози, замръзва и чака Господ да си свърши работата. На герберите само приказките им големи  #Cussing out

Боби, Злати - благодаря за инфото за новите актьори в Булката...

Adı Soyadı: Fatih Koyunoğlu

Yaşı: 37 (1979)
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 73 kg

http://kimdir.tv/fatih-koyunoglu/fatih-koyunoglu-3/

Дата рождения: 24 июля 1987 года

http://tvnovella.ru/aktrisy-serialov/turetskie/5744-dilyara-aksy … ek-dilara-aks-yek

Adı Soyadı: Neslihan Yeldan
Yaşı: 46 (25.02.1969)
Boyu: 1.66 cm
Kilosu: 56 kg
Burcu: Balık

http://kimdir.tv/neslihan-yeldan/neslihan-yeldan-fotogaleri-1/

Мурат Акпынар ми излиза с друго име...Güven Murat Akpınar не знам дали е същия...

http://kimdir.tv/guven-murat-akpinar/guven-murat-akpinar-istanbu … stan-kac-yasinda/

Деси добре наминала  Hug Честита Нова година и на теб - бъди здрава и обичана  Hug
Мерси за поздравите за малкото сладурче  Hug на баба слънчицето  love001 love001 Толкова ми е мъчно, че в тези снегове и студове е на ясла...ама той нали каза, че там живее в яслата  Grinning

# 384
                     Здравейте мили мои момичета, божествен поздрав към вас на  Богоявление. Да бъдете обичани и да обичате.
                     Днес го изкарахме като за последно.  Напих се ама си дойдох жива и здрава. Сега съм  кукуряк.

Сладури, на всички много благодаря за пожеланията  и  хаберите. Много сте ми умнички и  добрички.

Ани, хиляди
  пожелания за крепко здраве, благополучие и  щастливо детство на  твоето  Слънчице. Ех, колко е сладко и любвеобвилно.
                   Да те радва все така, както до сега.

Боби,  Бобенце, ама и аз как така съм те  забравила....моля те - прости ми, а ти пиша  разни  хуморески.
Желая ти цялата обич на Земята.

Деси, много ти благодаря за пожеланията за моя  рожден ден. И ти бъди винаги весела, засмяна, обичана. Хиляди  целувки.  И на теб Честита Нова Година. Да се сбъднат всичките ти мечти през  новата година.

Ани, Златенце, Бобенце, Лу - Сладуранче, Морското ми  Бризче и на теб, Деси,  Гости,  Криси и всички останали - хиляди мили привети и благодарности за постовете ви.  Много хубаво  пишете и аз ви чета с  удоволствие.

Сладури, сега ще ви напиша  статията   за  Зейнеп от  "Твоят  мой  живот".
Приятно четене.

# 385
     Момичета, макар и късно да ви честитя Йордановден на всички - и именячки и не именячки!

Злати:

Цитат
Боби Hug,аз съм я гледала в Кузей/Гюней(Север/Юг) с Къванч Т.!Игра ролята на втора съпруга на бащата на К/Г! Peace

А стига, бе! Да не повярваш! Че на тази снимка е страхотна мадама! А в сериала К/Г е само приятна млада жена. Млада на фона на втория си съпруг в сериала.

Гледайки видеото с Ози в домашна обстановка, освен че много ми хареса много се учудих. Не знаех, че и той пуши. От къде тези хубави гласове на тези хора-пушачи! Ма то, когато Господ дава - дава.

# 386
                     Красавицата Зейнеп се  влюбва искрено в  Озан, който я закриля от агресивния й бивш  съпруг Бюлент.  Малката й дъщеричка Джемре също се привързва  към нежния и  внимателен Озан.  Щастието на младата  жена обаче е помрачено от  сплетните на съседите й и заплахите, които й отправя братът на задържания в  ареста Бюлент.   Когато бившият й ревнив съпруг  е освободен от затвора, той се отправя към  сватбеното тържество  на Джихан и  Гюлсерен, за да стреля по Озан.  Куршумът  обаче  улучва  младоженката  Гюлсерен.  След  трагичния  инцидент  Зейнеп  прекъсва  връзката си с  Озан и напуски  Истанбул.

За ролята на самотната майка Зейнеп е избрана  познатата на българските  зрители  с ролята на  Ебру в третия сезон от  сериала "Малки жени".
                  Това е нейния актьорски  дебют, но красавицата е  познато  лице в  родината си преди  това, благодарение на рекламните  клипове за популярните  марки, в  които участва.
                 Фунда печели и като телевизионна водеща на кулинарно  предаване..  Краткото, но запомнящо се  участие в  "Твоят мой  живот" дава допълнителен  тласък на актьорската й кариера и  след  него тя е ангажирана  в  централната  роля  на  Дерин  в  поредицата  "Многоцветно".

Фунда  Гюрай е родена на 3 септември  1988 година  в  Истанбул.  "От дете мечтаех да се посветя на  актьорската професия,  но  по  настояване на   баща  ми кандидатствах  в  специалност "Реклама и бизнес администрация" в  университета "Коджаели".  Докато  следвах  се  записах  на актьорски  курсове в арт  центъра "Мюждат Гезен".  Първата  ми  роля  беше  в сериала  "Малки  жени", а след това ме потърсиха от рекламна агенция и бях  ангажирана  в различни  рекламни кампании.  Продължих  с   малки  участия в поредици, съгласих се да водя кулинарно  предаване  за да имам  възможност  да подготвям  магистратурата  си.  Не  съжалявам, че завърших  бизнес  специалност - това ми помага да имам по-добър  поглед  върху  целия  телевизионен   сектор.  Смятам, че   всеки опит е полезен в  актьорската  професия - била съм  дори и  кастинг  режисьор  на  различни  продукции.  
              В  шоу бизнеса са важни  упоритостта и   търпението".    Това споделя с  нас Фунда.

В  малкото  свободно  време  Фунда обича да  пътешества и да почива  край  морския  бряг.
             За сега няма  планове да  създаде  семейство, тъй  като си е поставила много  професионални  цели  за  постигане.

Тома е цялата  статия.

# 387
Криси  Hug Сиси  Hug
Сиси с тези празници вече 2 месеца ще се опиянчиш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бъди жива и здрава и вземай от живота всичко, което искаш  Peace
Мерси за статията за Зейнеп от Парченцата - много краткотрайна й беше ролята...

Криси - всичките ни патрони с изключение на Айча Варлъер са пушачи - избираме ги по пороците  Grinning
Аз също съм се чудила, че Ози пуши, но това не му е повлияло на гласа....Но има актьори, които направо дерат дори когато говорят...Може би не само пушенето е проблема, а нощния живот....

Тази седмица снимат 88 епизод на Парченцата....

# 388

Благодаря за статията за Фунда. Много ми хареса тази актриса. Играе чудесно. Сега си давам сметка, че със самото си появяване на екрана сякаш е била там. Гледам и си виждам Зейнеп - героинята. Много е хубава, но не с кукленска хубост. Има фино и интелигентно излъчване.

Прави ми впечатление, че в героите от Парченцата има големи промени. Но...това са сериалите. Като не ни харесва нещо има щепсели, контакти, бутони...за изключване. Но пък играта на актьорите е толкова хубава и завладяваща. Че покриват издънките на сценаристите. Стига да не са големи.

Лека ви!

# 389

Общи условия

Активация на акаунт