Пазаруване от Aliexpress.com 51

• 79 959
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София
Това обсъждаме, че масово пратки от края на октомври се бавят. Ако е от края на октомври, трябва да имаш поне още 15 дни защита. Аз ще чакам да останат 3-2 дни защита и ще пусна диспут. Но се надявам да дойде. Praynig

# 46
  • Варна
И аз съм в същата ситуация, писах два мейла на китаеца, нищо не отговаря, мога ли да удължа аз срока, че довечера изтича или направо да пускам диспут  newsm78

# 47
Записвам се в темата с тези клинчета. Чакам ги вече почти 2 месеца Confused Confused
https://www.aliexpress.com/item/8-Colors-Autumn-And-Winter-Women … 010608.0.0.V8tE7p

Много са хубави клиновете. Два пъти съм си поръчвала от тях и после и на една приятелка също поръчах. За студеното време са прекрасни Simple Smile

А иначе наистина има голямо забавяне на пратките от октомври и ноември. Аз имам още 10 неща да получавам и още си ги чакам, получих единствено няколко които са като писма. Предполагам че от Алито са запознати с това и едва ли ще вземат мерки да връщат пари в момента, тъй като трябва да върнат пари за  едно 70-80% примерно от поръчките. Явно са претоварени китайските пощи Simple Smile 

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 14:25 от Pantofka_2010

# 48
Ако избереш удължаване той трябва да потвърди , вече си изпуснала възможността за удължаване ... така че отваряй диспут вече няма накъде

# 49
Аз имам проблем през мобилното приложение. Не ми прави връзка с кешбек сайта. Обновявам приложението, но нищо. Тоест ако пусна поръчка през мобилното приложение, няма да ми се отчете кешбека ooooh! И си поръчвам през сайта Tired

Още не ми е пристигнала поръчката от края на октомври Thinking Оплаках се Mr. Green

кой кешбек ползваш че и аз се ослушвам за такъв след облагане на ДДС и върху малките суми
гуглето ми предложи това русначе
https://cashback.epn.bz/ru/
иначе по темата другата седмица и аз ще се окича с 3 диспута

# 50
  • гр.София
Писах ти лично съобщение

# 51
благодаря, а тези 18 % на руснаците дали са реалистични
иначе като погледнеш от къде идват поръчките се вижда че 70% са от Русия

# 52
Явно не са, защото като си инсталирах приложението на телефона и ми дава cashback 7% за AliExpress

# 53
  • София
кой кешбек ползваш че и аз се ослушвам за такъв след облагане на ДДС и върху малките суми
https://alibonus.com

# 54
  • София
... така че отваряй диспут вече няма накъде
Диспут може да се отвори преди изтичане на 15 дни от:

1. Потвърждаване получаването на поръчката.

2. Автоматичното затваряне/финализиране на поръчката.

Извод: Винаги имате достатъчно време да реагирате!

# 55
  • Варна
За справка на чакащите Simple Smile  .. днес получих https://www.aliexpress.com/item/Touch-Screen-Smart-Watch-dz09-Bl … 010608.0.0.DrZPoB

Поръчка от 12.11, пратено с Малайзийски пощи. А преди седмица още една поръчка от 12.11 със същите пощи.

От 11.11 през China post ще си ги чакаме явно Simple Smile

# 56
А как стои въпроса с диспутите при стоките с малка стойност, които са изпратени с непроследими номера извън Китай. Имам няколко такива поръчки които са ми изпратени с номера само с цифри и тези номера не могат да се проследяват извън Китай.
Значи, аз ако пусна диспут, че не съм получил стоката, китаеца отсреща по никакъв начин не може да докаже, че стоката пътува, че не се е загубила или че е пристигнала в България. Ето пример за една такава стока с такъв непроследим номер:

2016-10-29
20:36:04
Successful pick up by china post

2016-10-29
20:32:03
Successful departure from warehouse

2016-10-29
18:22:12
Successful package pick-up

От 29 октомври е последния запис, че стоката е тръгнала от Китай и толкова. След това няма нищо, никъде. Ако пусна диспут за тази и други подобни стоки без проследими номера, би трябвало да ги спечеля без проблеми, нали?

# 57
Ако пусна диспут за тази и други подобни стоки без проследими номера, би трябвало да ги спечеля без проблеми, нали?
Да

# 58
ама ако пусна диспут на всичко което чакам, рейтинга в сайта ми дали няма да удари земята

# 59
сега забелязах че с картата която пазаря има 3 цифри за секюрити код, а дебитната е с 4 цифри
ако пазаря с такава 4 цифрен секюрити код - дали ще е приеме ?

Общи условия

Активация на акаунт