Чувала съм и много истории на хора, подложили ли се на хипноза, за да видят какви са били предишни животи. Откъде знаете, че това което са видяли по време на тази хипноза, не е плод на въображението?

Нали твърдиш, че душата трябва да мине през всичко? Макар това "всичко" да ми се струва необятно. И за милиони животи. 
, изобщо защо когато се говори за прераждане се има предвид само прераждане тук на Земята
Абсурдно е да си мислим, че сме единствената населена планета но никой пък не помни живот на друга планета
но в по-глобален план като преминаване на по-високо ниво в духовен аспект вероятно си е ОК. Все пак гледната точка на душата избираща "кофтия" живот и човекът, който го живее са две различни неща. Мисля, че това е имала предвид и Ън
Не знам дали е така но в книгите за прераждането се твърди, че точно най-извисените души си избират най-трудни животи за да могат по-бързо да преминат на следващо ниво, звучи малко, като че ли става въпрос за компютърна игра
а и кой знае дали не сме и точно това 

, там се обсъждаше Играта по този начин.
но в по-глобален план като преминаване на по-високо ниво в духовен аспект вероятно си е ОК. Все пак гледната точка на душата избираща "кофтия" живот и човекът, който го живее са две различни неща. Мисля, че това е имала предвид и Ън
Не знам дали е така но в книгите за прераждането се твърди, че точно най-извисените души си избират най-трудни животи за да могат по-бързо да преминат на следващо ниво, звучи малко, като че ли става въпрос за компютърна игра
а и кой знае дали не сме и точно това 

Препоръчани теми