Случи ми се нещо странно XV

• 174 814
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
О, не не!
Сакън  Praynig
Имах предвид, че не искам да приема това, че като умра няма да  го видя повече.
Явно не съм се изразила добре  Embarassed
И това също-
 Страхувам се от "нищото", от вечния и непрогледен мрак, ако само веднъж сме тук и си идем завинаги.

# 91
О, боже! Shocked
Ама няма такова нещо като непрогледен мрак, бе хора! То си е астрала там. Смъртта е като излизане в астрала, нищо повече! Simple Smile Да, наистина вече не може да се общува с близките, но чак пък непрогледен мрак..... Каквото горе, това и долу.  Laughing
Щом някои хора, излизащи в астрала, виждат умрелите, значи не е чак толкова страшно, де! Как иначе ще стигнат до тях? Явно границата не е толкова рязка между измеренията.

# 92
Ами Ън нали ти писа, че има хора и без "душа", които живеят веднъж и дотам.
Ами ако съм от тия?
От това ме е страх мен.  Sad

# 93
  • България
О, не не!
Сакън  Praynig
Имах предвид, че не искам да приема това, че като умра няма да  го видя повече.
Явно не съм се изразила добре  Embarassed
И това също-
 Страхувам се от "нищото", от вечния и непрогледен мрак, ако само веднъж сме тук и си идем завинаги.
Hug
О, боже! Shocked
Ама няма такова нещо като непрогледен мрак, бе хора! То си е астрала там. Смъртта е като излизане в астрала, нищо повече! Simple Smile Да, наистина вече не може да се общува с близките, но чак пък непрогледен мрак..... Каквото горе, това и долу.  Laughing
Щом някои хора, излизащи в астрала, виждат умрелите, значи не е чак толкова страшно, де! Как иначе ще стигнат до тях.
Нали затова те чета с такъв интерес. Гониш страховете ми  Heart Eyes
То е в природата ни да се притесняваме, съмняваме и премисляме.

# 94
Ох, ще ме уморите Joy
Не мога да твърдя със сигурност какво е точното положение на нещата ,само представям отделни виждания.
Да предположим, че е вярно. Живея веднъж. Кое е толкова страшно? И без това никой няма спомени за преди. В съзнателно състояние. Забравих да питам тези, които са ходили на регресия или са медитирали  какви чувства изпитваха към предишните си въплъщения. Аз не се харесах.... Confused Blush

Ако някой наистина много се притеснява, може да пробва с регресия вече е достъпно. Ще се успокои. Досега съм чувала само един случай, когато жена, подложила се на регресия не е видяла нищо, само пусто и тъмно. Може би не е имало какво...Или е имало някакъв проблем и затова не е успяла да види нищо. Така че не бих се тревожила за подобно нещо.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 22:22 от Ън

# 95
  • в кукувиче гнездо
Аз при едно астрално пътешествие видях част от предишен живот. Летях много бързо на някъде. Знаех, че трябва да видя нещо. Беше тъмно имаше блокове наоколо. Изведнъж стигнах до едни врати. Отвориха се и преминах в друго време, в друг свят. Беше като. Топло. Имаше разкошен жълт пясък и насреща огромен океан. Водата синя и безкрайна. Уплаших се от нея, но продължих напред , за да видя. И видях. Един кораб, много стар. Може би 16-17 век. Беше дървен, кафяв с големи жълти кръгове, като някакви спасителни пояси. Имаше силно издадена напред мачта и големи дървени греди като за платна. Корабът бедстваше в морето. И тогава се видях. Бях капитана на кораба. С дълга коса и триъгълна шапка. Много слаб. Крещях на останалите хора. Имаше паника. Непрекъснато командвах.. После вече видях картина как корабът е потънал и само един водовъртеж имаше отгоре в океана. Явно съм си командорелапрез вековете. И в тоя живот опитвам с мъжа ми само....

# 96
ЪН, ами на мен ми е страшно някакси, въпреки че няма да имам спомени.
И да попитам за тази регресия-една позната ми разказва как често имала хубави спомени от друг живот и като отишла на психолог ли беше, регресионист ли-не помня, но човекът ѝ отказал, защото "нямало да иска да се върне в този живот".
Това вярно ли е?
И може ли наистина нещо такова да стане?

# 97
Аз при едно астрално пътешествие видях част от предишен живот. Летях много бързо на някъде. Знаех, че трябва да видя нещо. Беше тъмно имаше блокове наоколо. Изведнъж стигнах до едни врати. Отвориха се и преминах в друго време, в друг свят. Беше като. Топло. Имаше разкошен жълт пясък и насреща огромен океан. Водата синя и безкрайна. Уплаших се от нея, но продължих напред , за да видя. И видях. Един кораб, много стар. Може би 16-17 век. Беше дървен, кафяв с големи жълти кръгове, като някакви спасителни пояси. Имаше силно издадена напред мачта и големи дървени греди като за платна. Корабът бедстваше в морето. И тогава се видях. Бях капитана на кораба. С дълга коса и триъгълна шапка. Много слаб. Крещях на останалите хора. Имаше паника. Непрекъснато командвах.. После вече видях картина как корабът е потънал и само един водовъртеж имаше отгоре в океана. Явно съм си командорелапрез вековете. И в тоя живот опитвам с мъжа ми само....

Може би е трябвало да видиш, че си пътешествала преди, в противовес на това, че сега водиш уседнал живот. Онзи е бил опасен, вероятно си се удавила тогава. Вероятно това е трябвало да разбереш. Прави ти впечатление, че виждаш само отделно моменти, нали? Никога целия живот, искам да кажа най-важното в него. Не мисля, че смъртта е най-същественото в един живот, но най-често виждаме нея. И аз веднъж видях смъртта си в друг живот, нищо друго, само края. Като се има предвид, че запечатваме само емоции, може би в много животи тази емоция е най-силната и се откроява. Мисля си просто на глас.... Rolling Eyes

Цитат
И да попитам за тази регресия-една позната ми разказва как често имала хубави спомени от друг живот и като отишла на психолог ли беше, регресионист ли-не помня, но човекът ѝ отказал, защото "нямало да иска да се върне в този живот".
Това вярно ли е?
И може ли наистина нещо такова да стане?
Това е интересен въпрос. Регресионистите обикновено казват ,че няма нищо страшно, това е просто фаза на съня. Но веднъж четох как един регресионист правил регресия на дъщеря си. Водел я постепенно от живот в живот, правел запис, за да не забрави нещо. Не очаквал обаче да е толкова стар дух. И когато се върнала 12 хил години назад той се уплашил, че после няма да може да я докара пак в настоящето и прекъснал веднага регресията. Не знам дали просто не е бил достатъчно опитен и затова се е уплашил, или наистина има опасност от засядане някъде... newsm78 Като се замисли човек, то и в астрала може да ти се случи нещо, при медитация също може да отхвърчиш, тъй че....може би винаги има известен риск. Както и в живота всъщност. Който се бои от мечки, не ходи в гората. Mr. Green

# 98
Дъщеря ми на 3, вчера сутринта докато ходехме към градината, ми разправяше, че ако счупя яйцето ще изгоня смъртта  Shocked това го повтори няколко пъти, питах я за какво говори, и откъде ги чува тези неща, тя нищо не каза, само го повтаря. Ужас. Сега не знам дали да не счупя някое яйце, ама къде да го хвърля после  Thinking И като прочетох тук за котката почнах да се притеснявам. Rolling Eyes

# 99
Цитат
Това е интересен въпрос. Регресионистите обикновено казват ,че няма нищо страшно, това е просто фаза на съня. Но веднъж четох как един регресионист правил регресия на дъщеря си. Водел я постепенно от живот в живот, правел запис, за да не забрави нещо. Не очаквал обаче да е толкова стар дух. И когато се върнала 12 хил години назад той се уплашил, че после няма да може да я докара пак в настоящето и прекъснал веднага регресията. Не знам дали просто не е бил достатъчно опитен и затова се е уплашил, или наистина има опасност от засядане някъде... newsm78 Като се замисли човек, то и в астрала може да ти се случи нещо, при медитация също може да отхвърчиш, тъй че....може би винаги има известен риск. Както и в живота всъщност. Който се бои от мечки, не ходи в гората. Mr. Green
Значи наистина имало логика. Thinking
Скарлет, за твое успокоение (дори и момиченцето ти да си измисля) чукни и хвърли едно яйце над течаща вода. Peace

# 100

Скарлет, за твое успокоение (дори и момиченцето ти да си измисля) чукни и хвърли едно яйце над течаща вода. Peace
Уж не съм суеверна, но пък знае ли човек newsm78Още като се прибера ще го направя.

# 101
  • в кукувиче гнездо
По-скоро имам ужас от вода. Не обичам да се качвам на кораби, лодки т.н. Страхувам се точно от това - да съм във вода и да не виждам бряг. Ако се вижда бряг винаги съм по-спокйна, но по-скоро избягвам водни пространства. Даже, точно когато трябваше да летя над океана, за да видя какво има там, инстинктивно се дръпнах назад. Уплаших се, но после продължих. Знаех, че няма какво да ми се случи.

# 102
  • Варна
Аз пък изпитвам много неприятно усещане, когато съм в помещение, в което минават тръби за вода, имам предвид дебели тръби. В мазата у нашите точно под тавана минават две много дебели тръби, повече от педя диаметър, за парното. Докато свикна с тях ми беше направо плашещо да вляза в мазето.

# 103
....
 Забравих да питам тези, които са ходили на регресия или са медитирали  какви чувства изпитваха към предишните си въплъщения. Аз не се харесах.... Confused Blush
....

Аз се харесах  Blush Била съм добър човек.  Blush
Видях 3 живота, но в нито един не видях смъртта си.
На края на регресията се пита какви уроци трябва да вземеш от показания живот, защо точно той се показва. Когато сам видиш предишен живот или интересен сън първата мисъл, която ти идва като тълкуване е вярна. Така съм чувала.

# 104
Дъщеря ми на 3, вчера сутринта докато ходехме към градината, ми разправяше, че ако счупя яйцето ще изгоня смъртта  Shocked това го повтори няколко пъти, питах я за какво говори, и откъде ги чува тези неща, тя нищо не каза, само го повтаря. Ужас. Сега не знам дали да не счупя някое яйце, ама къде да го хвърля после  Thinking И като прочетох тук за котката почнах да се притеснявам. Rolling Eyes

Да не е гледала някое филмче???
Разпитай я повече.
Едва ли се касае за кое да е яйце...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт