Случи ми се нещо странно XV

• 174 793
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Наскоро отново прочетох за интересно явление.Даваше се пример с известния боксьор Мохамед Али и как някои хора си спомняли,че е починал отдавна,макар че се е случило едва последните години.Случвало ли ви се е да имате фалшиви спомени за нещо-моменти,хора,места?Или дори да объркате сън със спомен?

На мен често ми се случва да не съм сигурна за някой известен дали е жив или умрял или ако е умрял, да не помня правилно кога точно. За себе си не го намирам за странно - просто имам прекалено много други неща, за които да мисля, че да помня житието и битието на звезди и звездички.
Иначе бъркам сън със спомен много често, т.е. не съм сигурна дали нещо съм го сънувала или го пазя като действителен спомен. И дежа вю имам често.

# 616
С детето ходихме да гледаме предпоследният епизод на Междузвездни войни, когато излезе. Прибрахме се и му разказвам, че във филма участват Хан Соло и принцеса Леа, а той ме пита как, като актрисата, която я играе, е починала. Година след тази случка обявиха по новините, че действително Кари Фишър е починала.

# 617
  • Сливен
Здравейте, преди да ви разкажа поредната страннотия, ще ви копирам един мой стар пост, защото в него съм разказала случка с дъщеря ми, а новото нещо отново е свързано с ея. Слагам го в скрит текст.
Скрит текст:
Най-странната и страшна случка, която ми се е случвала е свързана с дъщеря ми. Започвам с това, че когато се случи тя беше на 1,5г., с малко думи в речника, негледаща филмчета, а бе чиста и необременена със страхове душица. Та, спи си тя, ние също. Изведнъж се събудих от нейния плач, отидох при нея, но не можах да я успокоя, тогава реших да взема при нас, сложих я между мен и ММ, по едно време явно съм почнала да се унасям, но изведнъж чувам баща и, с тревожен глас, да я пита какво има, поразстресе я, а тя втренчена в един ъгъл на тавана и не мърда и не приказва нищо друго освен "Плаши ме, плаши ме, плаши ме......." и не отлепва погледа си оттам. Ако искайте вярвайте, но сега 2,5г. по-късно настръхвам като ви разказвам и помня всичко до секундата. Това нещо продължи 4ч. от 1 до 5ч. сутринта. Тогава си кръсти нещото, което видя Плашено. Помни го до ден днешен, доскоро говореше за него всеки ден, а когато започна да говори малко повече, без никой да я пита каза, че Плашеното е батко с кръв на главата. В последствие пък говореше за батко, който е паднал от нашата тераса. /За справка - първите собственици на апартамента имат такъв случай, единият син пада от терасата и умира на 14 годишна възраст/. Ние разбрахме затова в последствие. Не знам дали Плашеното е това момче, но тези 4ч. бяха ужасяващи. Забравих да спомена, че през тези часове се случи нещо странно и с ММ - нещо го дръпна за единия крак към края на леглото, а в последствие често се виждат бели петна из апартамента и посреднощ се чуват някакви мелодии - веднъж беше все едно музичка от детска играчка, с каквато точно нямаме, а няколко пъти - нещо като марш. Тези музики се чуваха малко след като се роди най-малкия ми син, а единия път дъщеря ми пак беше при нас докато се чу тази мелодия и тя ей така помежду другото каза, че плашели бебето  Shocked От няколко месеца не се е случвало нищо странно, дано си остане така. Плашат ме страшно, изпадам в паника, а бе много ми е гадно, само мога да си представя дъщеря ми какво е изпитала когато е видяла нейното Плашено.
Преди седмица, както обличах малкия след баня, дъщеря ми се върти около мен и ни в клин, ни в ръкав, ми каза, че след като я приспя и стана от нейното легло, идвала друга майка пи нея, но не била като мен, а била сянка и нямала очи и винаги бързала да легне при нея , при което аз бях ей така  Shocked Кошмарите бяха неин спътник много дълго време, месеци наред ги нямаше и от около месец пак се буди всяка вечер, винаги е уплашена и ме вика с плач, както беше и преди. В петък отново ще идва поп, искрено се надявам този път всичко да се махне.

# 618
Здравейте, преди да ви разкажа поредната страннотия, ще ви копирам един мой стар пост, защото в него съм разказала случка с дъщеря ми, а новото нещо отново е свързано с ея. Слагам го в скрит текст.
Скрит текст:
Най-странната и страшна случка, която ми се е случвала е свързана с дъщеря ми. Започвам с това, че когато се случи тя беше на 1,5г., с малко думи в речника, негледаща филмчета, а бе чиста и необременена със страхове душица. Та, спи си тя, ние също. Изведнъж се събудих от нейния плач, отидох при нея, но не можах да я успокоя, тогава реших да взема при нас, сложих я между мен и ММ, по едно време явно съм почнала да се унасям, но изведнъж чувам баща и, с тревожен глас, да я пита какво има, поразстресе я, а тя втренчена в един ъгъл на тавана и не мърда и не приказва нищо друго освен "Плаши ме, плаши ме, плаши ме......." и не отлепва погледа си оттам. Ако искайте вярвайте, но сега 2,5г. по-късно настръхвам като ви разказвам и помня всичко до секундата. Това нещо продължи 4ч. от 1 до 5ч. сутринта. Тогава си кръсти нещото, което видя Плашено. Помни го до ден днешен, доскоро говореше за него всеки ден, а когато започна да говори малко повече, без никой да я пита каза, че Плашеното е батко с кръв на главата. В последствие пък говореше за батко, който е паднал от нашата тераса. /За справка - първите собственици на апартамента имат такъв случай, единият син пада от терасата и умира на 14 годишна възраст/. Ние разбрахме затова в последствие. Не знам дали Плашеното е това момче, но тези 4ч. бяха ужасяващи. Забравих да спомена, че през тези часове се случи нещо странно и с ММ - нещо го дръпна за единия крак към края на леглото, а в последствие често се виждат бели петна из апартамента и посреднощ се чуват някакви мелодии - веднъж беше все едно музичка от детска играчка, с каквато точно нямаме, а няколко пъти - нещо като марш. Тези музики се чуваха малко след като се роди най-малкия ми син, а единия път дъщеря ми пак беше при нас докато се чу тази мелодия и тя ей така помежду другото каза, че плашели бебето  Shocked От няколко месеца не се е случвало нищо странно, дано си остане така. Плашат ме страшно, изпадам в паника, а бе много ми е гадно, само мога да си представя дъщеря ми какво е изпитала когато е видяла нейното Плашено.
Преди седмица, както обличах малкия след баня, дъщеря ми се върти около мен и ни в клин, ни в ръкав, ми каза, че след като я приспя и стана от нейното легло, идвала друга майка пи нея, но не била като мен, а била сянка и нямала очи и винаги бързала да легне при нея , при което аз бях ей така  Shocked Кошмарите бяха неин спътник много дълго време, месеци наред ги нямаше и от около месец пак се буди всяка вечер, винаги е уплашена и ме вика с плач, както беше и преди. В петък отново ще идва поп, искрено се надявам този път всичко да се махне.

Горкото детенце дано по-бързо мине това  Sad

# 619
  • Deutschland
Настръхнах, горкото детенце Sad
Поп ако сте викали по-рано, не даде ли обяснение за случващото се?

# 620
  • В.Търново
Имаше един поп, който е бил в предаването На кафе при Гала, той е екзорсист и се занимава с такива неща.Ако искате се разровете за него и го потърсете.

https://www.vbox7.com/play:46a553bc2a
Намерих информация от преди три години, че  отец Гелеменов служи на Централните софийски гробища в качеството си на свещеник на свободна практика.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 21:06 от rusalka1

# 621
Аз бих си сменила жилището !Стискам ви палци духове да се разкарат от вас.

# 622
  • Сливен
Благодаря ви  Hug
rusalka1, това също ни е вариант и аз за него се сетих.
Предишния път, когато идва поп нищо конкретно не обясни, утре ще идва такъв, който ни е близък, ще видим какво ще стане.

# 623
Драга roxanna, ти си МАЙКАТА! В теб се крие повече сила, енергия и магия от който и да е поп или маг в света. Това е твоята къща и ти си тази, която ще я изпълни с вашата юбов, а след като има чужда ще се наложи да отстъпи пред вашата любов.
Върви в църква и вземи светена вода и тамян. Остани в у дома сама и запали свещ във всяка стая и помещение. Затвори всички прозорци и отвори всички врати без външната. Започва се от входната врата по посока на часовниковата стрелка. Пръскаш с водата и кадиш с тамяна /с ръка, с цветя - както ти допада/. Вървиш и стена след стена, стая след стая обикаляш апартамента, докато се върнеш пак до външната входна врата. Отваряш я и напръскваш. През цялото време наум молиш бог, всички Висши сили, Дева Мария, и вашите близки, които са на небето да ви помогнат да изчистят този дом от всички зли сили и енергии, да го изпълнят с любов, радост и щасте! Ако се повувстваш уплашена или нещо те притесни се казва и повтаря "Бягай Зло отдето си дошло!" и ръсиш с вода докато се почувстваш взела превез над страха. Наблегни на стаяна на детето.
Във ъглите сложи малки порцеланови или дървени съдове със кристали морска сол. Малко известен факт е, че солта е кристал, със сложна формула, който задържа енергията. Според спиритизма може да улавя и задържа именно отрицателната енергия. А тя се концентрира по ъглите на стаите. Изхвърляй солта всеки ден в тоалетната или течаща вода и слагай нова.
Ако нещо те притесни или има някакви странни неща палиш свещ и пак по посока на часовниковата стрелка от вратата вървиш бавно с нея покрай стените. Там, където свеща започне силно да пуши спираш и повтаряш движението докато се успокои пламъка.

Плащай редовно литургии за здраве в църквата докато отмине това и изчистиш дома си. Омеси питка, опечи риба и направете малък курбан в дома си. Това се прави за да получите енергия Свише и да ви помогне светлината да изпълни домът ви и да ви пази.

Повтаряш всичко това докато спрат странните неща и детето започне да спи нормално.
Приятелка мина през нещо подобно, но това което бе в дома и беше по-силно и по-активно и по-зло, като чупеше техниката в дома, отваряше и вадеше шкафове и чекмеджета, тресеше леглото и според нея ги разболяваше. След като започна да прочиства дома си както съм ти писала по-горе намаляло. Един ден била на стол, за да прави нещо във висок шкаф. Блъснало я /слава богу не паднала/ и тя смята че е усетила как напуснало къщата и повече нямаше нищо притеснително.

Огън, ароматен пушек, светена вода и сол са твоите оръжия! Бъди Войн на светлината за своя дом!

# 624
  • В.Търново
Аз бих си сменила жилището !Стискам ви палци духове да се разкарат от вас.
Не е гаранция, че ако сменят жилището няма да ги последват духовете.Те са се вкопчили в тях и черпят от тяхната енергия.
Съвета на the Дорис също може да се приложи.

# 625
  • Сливен
Преди да заживеем в това жилище, живеехме на квартира, там също ни се случваха странни неща.
Дорис, ще направя всичко, което си ме посъветвала, благодаря ти. За морската сол, знам че извлича лошата енергия. По съвет на една жена, която ни е близка и има, поне според мен, някакви свръхестествени възможности /без да ги използва с комерсиална цел/, съм ръсила навсякъде със солта, като така стои цяла вечер и на сутринта я измитам по посока на часовниковата стрелка до изхода на апартамента. Между другото тя направи точно това, което ти описваш, имаше временно затишие тогава. Може би наистина ще го правя аз и то редовно, за да има повече успех.

# 626
Аз бих сложила и до леглото на детето икона на Дева Мария.
До това на моето дете има.  Heart Eyes

# 627
  • Deutschland
Аз също + камера

# 628
  • В.Търново
Щом го е имало и в предното ви жилище само екзорсизъм ще помогне.
Това означава, че нещото следва вас, а не дома, в който сте сега.

# 629
А какви бяха случките от предното жилище? Бяха ли същите или различни?

Общи условия

Активация на акаунт