Случи ми се нещо странно XV

• 174 781
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • Сливен
А какви бяха случките от предното жилище? Бяха ли същите или различни?
Сегашните случки се реализират главно чрез дъщеря ми, която по времето, когато живеехме на квартира, не беше още родена. Там случките бяха различни : ужасно скърцане на пода на места, където като стъпвах не скърцаше, една вечер бях сама с детето/най-големия от тримата/ и беше просто ужасно и сега като се сетя изпадам в ужас. Знам че не звучи сериозно, но дори и да си има обяснение, си беше страшно; телевизорът се включваше и изключваше, звукът се увеличаваше и намаляваше; в коридора на жилището, в единия му край, държахме една акумулаторна кола на детето, вратата на апартамента беше на средата на дължината на коридора, най-редовно прибирайки се, не можехме да влезем, защото колата сама беше стигнала и затиснала вратата. А веднъж стоейки на дивана в хола, вратата на който се намира също на средата на коридора, сама я видях как се движи /без никой да я управлява/, така извиках, че със сигурност съм стреснала хората, живеещи в блока. Искам да подчертая, че в повечето случаи колата е била незаредена, с включена задна скорост /това го правехме, за да сме сигурни, че не е някакъв бъг/.
Чела съм, че е нормално, свръхестествени прояви, да се осъществяват именно чрез ел.уреди, както и че всичко може да се обясни, чрез грешка именно в уредите. Каквото и да е било, като се понатрупат нещата, става странно и страшно, особено за такава бъзла като мен.
Снощи не знам какво се случи, но първо се събуди малкия, после каката, с часове бебето беше будно, сочеше тавана , гледаше втренчено и крещеше, а тя се напишка, от повече от  10 месеца не и се беше случвало, а само в последния месец го прави за втори път.

# 631
а може ли да разкаже, какво прави тази друга майка при нея, казва ли и нещо, на мен ми изглежда все едно я пази , обаче детето се страхува, нормално е, има нещо,което искат да ви кажат да ви привлекат вниманието, ако искаха да ви навредят до сега щеше да е ужас, а то е на периоди, така си мисля, и въпреки това си е голям стрес

# 632
  • Сливен
Като всяко дете, като я питам, се чувства длъжна да каже нещо и тогава малко си измисля, доверявам се само на това, което сама тръгва да разказва, без да я питаме. Определено я плаши, това разбирам от начина, по който реагира.
Според попа, по предварителни разговори, това няма как да е нещо добро. Довечера ще идва.

# 633
  • Sofia
Настръхнах от прочетеното,дано получите спокойствие и помощ и заживеете нормално Praynig

# 634
  • Viena
Много неприятно и страховито е.

# 635
Като всяко дете, като я питам, се чувства длъжна да каже нещо и тогава малко си измисля, доверявам се само на това, което сама тръгва да разказва, без да я питаме. Определено я плаши, това разбирам от начина, по който реагира.
Според попа, по предварителни разговори, това няма как да е нещо добро. Довечера ще идва.
Какво се случи,как мина?
Не знам попа,дали ще помогне..но няма да навреди.

# 636
  • София
Моята нова случка не е страховита, но за мен е странна. Преди два месеца опаковах багажа си в кашони, за да се преместя в ново жилище. Старателно слагах нещата по видове, лепях кашоните с тиксо и надписвах какво е съдържанието. На старото място имах голям шкаф за обувки с рафтчета. Започва аз да си прибирам обувките в кашон, когато забелязвам, че от един чифт обувки на цветя е само левия. Прерових шкафа - няма го. Изсипах кашона, в който вече бях сложила част от обувките - не. И там го няма. Започнах старателно да ги опаковам на ново, като си казах - голям е шкафа, стана бъркотия, някъде тук е. Е да, ама не. Всички са си по две, тоази - една. Много се ядосах, защото са обувани само веднъж, а възнамерявах тази пролет да си ги нося. Та, опаковах си аз всички обувки, залепих с тиксо, надписах. Всичко ОК. Поетапно разопаковам багажа си на новото място. Тази обувка така си се подмята самотна. Приятелят ми дори я беше приготвил да я хвърли, но аз казах да я остави, че ми е мъчно и че ще я изхвърля, но не сега. И се мине някой ден, аз попадна пак на обувката и ме хване яд. Обяснението ми беше, че по някаква дива случайност съм я изхвърлила, докато разчиствах, макар че, не е напускала шкафа, а аз там не съм чистила. Както и да е. Вчера най-накрая стигам до разопаковане на обувките. Отварям кашона, започвам да редя и някъде по средата, между другите виждам обувка на цветя. Викам си, нещо психясвам, това е онази, дето ми е жал да изхвърля. Ами не. Другата беше. И седнах на пода в недоумение... Как така?!? Как?!? Напи изсипах кашона, с цел да я търся. Редих го на ново, като всеки чифт беше старателно комплектован и наложен така, че да няма празни места? Сега, едва ли някаква висша сила ми е метериализирала обувката в залепения кашон, но ми е супер странно как не съм я забелязала, при положение, че го редя два пъти тоя кашон... И се замислих, добре, че не изхвърлих другата Simple Smile

# 637
  • Сливен
Здравейте отново, съжалявам че не писах веднага, но като дойдат почивните дни вкъщи с три деца настава пълна лудница, едва сега м остана малко време.
Така - свещеникът дойде, направи водосвет, остави ни книги с религиозна тематика, пратени ни лично от нашия владика. Следващите две вечери бяха спокойни, и двете деца си спяха спокойно, дано така да продължи. Продължаваме да поддържаме връзка със свещеника, държи да знае какво се случва. По темата какво е и защо не сме говорили, за християнството това не е важно, важно е да се изгони, за да останат децата спокойни.

# 638
Здравейте отново, съжалявам че не писах веднага, но като дойдат почивните дни вкъщи с три деца настава пълна лудница, едва сега м остана малко време.
Така - свещеникът дойде, направи водосвет, остави ни книги с религиозна тематика, пратени ни лично от нашия владика. Следващите две вечери бяха спокойни, и двете деца си спяха спокойно, дано така да продължи. Продължаваме да поддържаме връзка със свещеника, държи да знае какво се случва. По темата какво е и защо не сме говорили, за християнството това не е важно, важно е да се изгони, за да останат децата спокойни.
Прегръщам ви,дано се успокоят нещата и да са спокойни децата.

# 639
  • В.Търново
Дано всичко е спокойно и да няма по-нататък отново проблеми!

# 640
Какво се случва с темата? Няма никакво развитие напоследък...  newsm78

# 641
  • Deutschland
Роксана, спокойни ли са нещата у вас?

# 642
  • Сливен
Роксана, спокойни ли са нещата у вас?
да, спокойно е, след Водосвета всичко е наред, свещеника често пита и искрено се радва, че е помогнал. Благодаря че попита  Hug

# 643
  • Deutschland
Радвам се  Heart Eyes. Дано всичко лошо е зад гърба ви

# 644
roxanna, трябва да направя и аз такова нещо у дома, щом има резултат. Нещо се случва в къщата ни...  Tired
Радвам се, че при вас е помогнало! Hug

Общи условия

Активация на акаунт