ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 61 713
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
От туитър

Толга Саръташ, Арас Булут и Мирай Данер имаха шанса да играят деца на Халит Ергенч. Голяма гордост!

Скрит текст:
mavigözlüçocuk ‏@alselbirharika  20m20 minutes ago
Tolga Sarıtaş ,Aras Bulut İynemli ve Miray Daner..Halit Ergenç'le baba&oğul/kız oynama şansı buldular..🙏Büyük gurur

Още едно припомняне на ВВ успоредно с ВС, с коментара

Като се сетя какъв гигант е Халит, особено в сцените с деца, направо полудявам.

Скрит текст:
İrem. ‏@sistaofshadow  22m22 minutes ago
Halit Ergenç'in, özellikle çocuk sahnelerinde, nasıl devleştiğini hatırlayarak deliriyorum.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 20:07 от varna_2

# 646
Варна ,благодаря за превода на фрагмана. Hug
И на мен ми мина мисълта,че е сън,защото Али Кемал беше
помилван в последния момент,сега пак ли така ще бъде?
Възможно е Вероника да пристигне с положителен отговора на писмото,
но пък не ми се вярва,че и Джевдет ще седи безучастен.
Остава да чакаме!
Сладуранка е Берги!Галка wavey

# 647
 wavey Момичета, благодаря!  Hug  bouquet

Много силна игра на всички!

Тежък фрагман, но драгият зрител трябва да бъде прикован за да продължим напред.

Иска ми се утре да е четвъртък . Grinning

# 648
Най-обсъжданите и популярни двойки в социалните мрежи.

ХиЛеон на трето място.

newsm10 newsm10

Много им се радвам. Страхотен трамплин ще бъде за Мирай и Боран този сериал.

# 649
Честно казано за каква двойка можем да говорим изобщо при Леон и Хилял. Те са  разговаряли три пъти всичко на всичко, все са на нож, един път Хилял го превърза и това беше. Да, в главите на някои фенове са, може би и в плановете на сценаристите, но като гледам другите двойки, мисля, че на този етап това е една хипотетична двойка, а не реална. А за другото - да, този сериал е шанс и за тях.

# 650
Ами то точно това е удивителното. Че  любовта още не е тръгнала, а има такава фенска емоция около тях.

А сценаристите и да не са имали планове да ги влюбват, вече имат.  Joy

В турския форум повечето смятат, че писмото на Вероника ще спаси Хилял, но ще има и народен бунт, организиран от Халиде.

С оглед на бъдещето, спасяване от страна на Вероника е логично. В смисъл помага на сценария. Това би създало симпатия у Али Кемал към нея. А е и един вид изравняване на сметките. Те са спасили нейния син, сега тя спасява тяхното дете.

Но ако Джевдет не направи никакъв опит да спаси Хилял и ги остави ей така да я окачат на бесилото, не виждам как биха се оправили изобщо отношенията му с Азизе.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 22:16 от varna_2

# 651
Фрага с превод и суб  Hug Hug Hug

Варничка  love001 love001 love001

Мойте поредица от действия на баща и син дето гласувах в анкетата, предвид фрага въобще не ги виждам  Shocked Shocked Shocked Наредили се всички на площада само Ваското липсва, да не е сега той да сънува

# 652

Благодаря, Галка!  bouquet

Дано не е нечий сън. Искам по-интересно да го направят.

# 653
Галка bouquet

Хилял е виновна пред закона, но я осъждат за нещо , което не е направила- писа апели или възвания, разнасяше позиви , спаси гръцкия войник, застана смело и пред оръжията... колко мъже биха го направили!
Предполагам, че при Леон първо ще е възхищението от нейната борбеност и саможертва, преди да се влюби в последствие...

# 654
Галка,  bouquet bouquet! Кога успя?! Не си ли вътре? Joy Joy Joy Много е интересна серията.

# 655
Егати ужаса... да гледаш детето си с примка на шията.  Praynig
Погледът на Джевдет в края на трея е като че ли всеки момент ще тръгне напред. Хайде дано всички тръгнат.  Grinning  Сцената е направо инфарктна...  Dizzy Face А писмото на Вероника не виждам как за една нощ ще пропътува разстоянието до Атина и ще се вземе решение...

# 656
Аз не знам кой е полезният ход за Джевдет.

Ако каже, че той е взривил оръжието, ще избият цялото му семейство.
Другите две възможности.
Да предаде оръжието. Но той още не го е намерил. Има срок до сутринта.
Да предаде Ешреф. Няма как да стане. Макар че ще е добре да го видим тоя хубостник, който така лесно жертва другите, дали би пожертвал себе си.

Не знам как ще го направят, но Джевдет трябва да има някакъв дял в спасяването на Хилял. Другото не биха му го простили никога нито Азизе, нито майка му, нито децата му.

Не биха го разбрали даже Леон и Вероника.

Само Васко ще го потупа по рамото.  Joy

# 657
Благодаря за превода и субтитрите на фрагмана!

# 658

Добро утро и хубав ден!  Hug

Документалният филм с Халит и Озан Гювен по National Geographic

# 659
Привет! Hug

Радвам се за фрагмана, че не е подсказващ и до последно ще гадаем кой и как е помогнал за спасяването на Хилял. Дали и другият осъден ще бъде късметлия?! Мисля, че след случката с Хилял нищо няма да е същото. Нито отношенията на Джевдет с Ешреф, нито на Хилял с баща и, за Азизе и Джевдет направо не смея да мисля. Леон също го дават да стои до килията и да слуша песента на Хилял...Как ли са го завъртели образа му, за да насочат вниманието и мислите му към нея и с каква скорост ще се развива този интерес. Мисля, че ако се върви в тази посока той по-рано ще осъзнае, че нещо го тегли към Хилял.
От една страна е хубаво Вероника да има пръст в спасяването и, от друга, неслучайно вкараха героинята на Селма Е., дават я и във снощния фрагман, както и начело на протеста в първия фрагман. Но аз искрено се моля Джевдет да има все пак план, пръст или както и да се нарича, защото образът му ще се издигне, както ще има значение за по-нататъшните отношения със семейството му. А и някак си до този момент не мисля, че има някакъв успех по отношение на мисията, която изпълнява, някак си го изпреварват, надушват, не улучва момент, като изключим взрива, но той пък повлече семейството му в нежелана ситуация....Така, че от моя страна - стискам палци на героят на Халит!

Варна, благодаря за документалния филм! Hug bouquet

Много спокоен и добър вторник ви пожелавам! Heart Eyes Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 21:09 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт