Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
-
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
-
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
-
Как да избегна изгарянето на бисквитките, след като последната тава изгори?
-
Как да избегна залепването на тестото за шотландски коледен сладкиш по време на разточване?

Миналата година горе-долу успях.
Ще правя меденки.За къщичката още не съм дорасла

Има някакъв сироп-пише светъл и тъмен-него открих, на снимката прилича на разтопен карамел, но не пише меласа, дайте идея с какво да я заменя пустата меласа 
спазила съм абсолютно точно грамажите, така както е написано в рецептата. Измервала съм на електн. кантарче всеки продукт. Още докато я четях ми направи впечатление, че маслото е 300 г също и брашното...зачудих се