Място за боси стоножки - 13

• 93 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Този Geox бабешки?!! Shocked Това са страхотни спортни боти, които би носило всяко 18-20 годишно момиче!

# 136
  • София
И за мен са всичко друго,но не и бабешки!За мен си поръчах същите вчера,само че в сиво,а за мой приятелки 3 чифта в черно! Всички ще сме като по калъп-с еднакви боти!  Laughing

# 137
Според мен не също не са бабешки, по-скоро са унисекс - виждала съм и мъже с подобни.

# 138
От тези хубави боти на Geox точен номер ли поръчвате?
До сега каквото съм взимала от марката, все ми е било уголемено и това ме спира да си поръчам и аз.

# 139
Аз заложих на точен,въпреки че по тяхната таблица дават за 39 номер,стелка-26 см.,което е по скоро
като за 40 номер...но досега всичко,което съм поръчвала на Geox си е отговаряло и за това и сега залагам на точен.Мисля,че за хора с по тесен крак може и по-малък номер да е добре,но аз както съм с широк крак и висок свод не ми се рискува.

# 140
  • Бургас
Аз също заложих на точен номер.
За мен ботите изглеждат супер, в никакъв случай бабешки.
Те станаха форумски май. По ботите ще се познаем .  Joy

# 141
Аз също заложих на точен номер.
За мен ботите изглеждат супер, в никакъв случай бабешки.
Те станаха форумски май. По ботите ще се познаем .  Joy

Много са хубави и цената им е добра, но ще ги помисля още, тъй като не обичам да нося по-големи. А те дали ще ме дочакат, е отделен въпрос Simple Smile

# 142
  • Варна
Аз поръчах тези и тези.
И тези за детето за 17 паунда.

# 143
Здравейте момичета Simple Smile

Поръчах си тези боти, https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00WW4VQ28/ref=oh_aui_i_sh_pre_ … ie=UTF8&psc=1но никога не съм си купувала обувки на марката и сега ме загложди съмнението дали ще ми станат. Според вас умалени/уголемени/точни ли са им номерата? Четох отзивите в линка, всички пишат колко са прекрасни обувките (дотук добре), но не видях насоки за размера. По принцип нося 40, поръчах UK7, май трябваше UK7.5 обаче...

# 144
  • Пловдив
Момичета,преди поръчвах кларск точен номер,сега как е,че ме изкушават тези
https://www.amazon.de/Clarks-Damen-Astro-Kurzschaft-Stiefel/dp/B … a07a-21&psc=1

# 145
Имам опит с два чифта Кларксове с подобна подметка, и в двата случая взех 40 / 6 UK, а обикновено нося 39 номер. Купувани са обаче преди 2-3 години, така че може в последните сезони да са коригирали номерацията.

# 146
  • Пловдив
Мерси.И моя опит е от преди 2 години.Ще заложа на номер отгоре

# 147
  • Бургас
Кларкс имам един чифт точни и един уголемени. Това е моя опит с марката.

# 148
Аз поръчах от мъжките маратонки Geox точен номер, дано съм уцелила. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 22:48 от Ines

# 149
Момичета, опитвам се да поръчам от немския Амазон и съм до предпоследната стъпка, където въведох данни от нова карта, с която искам да платя, но сега никъде не виждам активен бутон, с който да приключа плащането... Къде трябва да натисна?!
Избери адрес за фактуриране.

Общи условия

Активация на акаунт