Нашите second hand находки - тема 35

• 119 286
  • 784
  •   1
Отговори
# 750
mlv,  и аз ти добавих найк-а, че този път почти нищо не си избрах. А и сега навсякъде започват летни неща, които са доста леки и излизат 2-3лв, а да дам за доставка още 4  Crossing Arms

# 751
  • Sofia
Ако се откажа от спечеленото от лова трябва ли да информирам в сайта?

# 752
Doli , не е необходимо.

# 753
  • Sofia
Няма ли да остане като инфо там,че съм нелоялен клиент,ще мога ли пак да участвам?

# 754
Пусни го тук, някой може да си го хареса.... Peace

# 755
  • София
mlv,  и аз ти добавих найк-а, че този път почти нищо не си избрах. А и сега навсякъде започват летни неща, които са доста леки и излизат 2-3лв, а да дам за доставка още 4  Crossing Arms
Много благодаря bouquet

# 756
Вчера в дрехата.бг имаше 30% пролетно намаление. Взех си две дънчени поли, блуза, пончо и тениска за под 20 лв. общо.

# 757
Е сега ли казваш  Laughing

# 758
  • Sofia
Не е било само вчера,аз миналата седмица бях в този до Пирогов и също всичко беше на -30%,а пуловери,якета и ризи по 2-3лв/бр. Взех си хубави топли пуловери за другата зима Wink
Попитах продавачката докога ще е намалението,не беше мн убедена,но  май ще е до края на месеца.
Имаше две много сладки розови чантички,но бяха като за по-младички,аз не посмях да си ги взема Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 22:17 от Doli

# 759
Да попитам за цените на един магазин ВУ, който се намира на ул. Княгиня Мария Луиза между трамвайното депо и Централната автогара. Вчера бях там и си харесах някои неща, но ми бяха много скъпи. Някой знае ли цените дали се променят и как?

# 760
Няма ли да остане като инфо там,че съм нелоялен клиент,ще мога ли пак да участвам?
Пусни го тук, някой може да си го хареса.... Peace
За какво става въпрос?
Да попитам за цените на един магазин ВУ, който се намира на ул. Княгиня Мария Луиза между трамвайното депо и Централната автогара. Вчера бях там и си харесах някои неща, но ми бяха много скъпи. Някой знае ли цените дали се променят и как?
Защо не ги попита на място?Не ми е далече,но трябва да се отклонявам специално до там.Преди 10год.съм влизала и беше наистина мн.скъпо.По онова време на 2ет.имаха чисто нови ски екипи,хавлии,завеси.Те пък бяха по-изгодни от др. нормални магазини.

# 761
Silverstone, Писала съм на Доли, че може да пусне тук снимка на спечелената находка, която смята да откаже, защото може някоя от нас да я хареса и да я закупи.

# 762
Доли я показа по-назад - една чанта  Peace

# 763
  • Sofia
На стр.47 е чантата
Аз дадох кода на една дама,но не съм мн сигурна дали я е поръчала,нещо се двоумеше за цвета,цената...
Ще и пиша днес да питам и ако се отказва пак ще е свободен кода,ако някой я иска,ако-не,ще я откажа в сайта.

# 764
Ааа, извинявам се, нещо съм проспала.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт