"Oткраднат Живот"- в очакване на сезон 3 -ТЕМА 14

• 82 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Уфф тази Биляна не спря да повторя за това заминаване  ooooh! супер инфантилно се държи..
Много е жална Наталия, майка й за пореден път доказа, че е чудовище Sick Сцената с Ана беше много емоционална Sad

Генадиеви си устроиха семеен празник, но предполагам, че нищо интересно няма да излезе от тази среща.

Тамън се зачудих защо Виолета като човек с медицинско образование и собствена лаборатория не си обръща внимание, но се сети да пусне едни изследвания.

# 331
  • София

Тамън се зачудих защо Виолета като човек с медицинско образование и собствена лаборатория не си обръща внимание, но се сети да пусне едни изследвания.

[/i]

Eми чакаше Пецито да я заведе, ама си остана с чакането  pletka

# 332
  • Варна
Ернестина е пълна  трагедия едни сълзи не може да изкара като хората та да и съчувства човек.. И вчера много ме издразни във сцената от интензивното със тоз грипавия дето разболя всички като вика на сестрата сложи му НЯКВО обезболяващо... Е как така някво бре уж докторка... 😤😤😤
Алекс и той  не  може да си улични сцените Биляна и тя като Ерна..
Вили ме притеснява с тез маркери не ми харесва на къде  бият...
Наталка много ми е мъчно за нея всички (волно, неволно) я правят на маймуна.. Утре ще е интересна вечерята на сем. Генадиеви...
И нови назначения ще има скоро... 😁

# 333
А Стилянова как се разкрещя на санитарката!  Shocked Много бързо й порасна работата, че и тон държи.
И въпреки че намесиха туморни маркери се надявам Виолета да няма рак.
Наталия пък защо отиде да разправя на майка си какви ги е свършила?  ooooh! Можеше спокойно да премълчи истината.

# 334
В новите назначения сигурно влиза Луиза Григорова.

Много гадно ми стана за Ана и Наталия.  Cry

# 335
  • София
Скучна, мудна серия.
Трогнаха ме Наталка и Ана.

# 336
Ернестина е ужасна актриса!

# 337
Точно хората, които работят в болница най малко се търсят по отношение на здравето Peace

Някъде имаше статия,  че Виолета си обръснала главата заради сериала, така че сигурно новините няма да са добри.

# 338
  • Пловдив
Оня немец,светилото...що беше нужно да подчертават голия му задник newsm78 и че ходели без бельо в болниците? Хинова кара Мазов да ревнува...уж?

# 339
Оня немец,светилото...що беше нужно да подчертават голия му задник newsm78 и че ходели без бельо в болниците? Хинова кара Мазов да ревнува...уж?
Толкова недомислици има, че вече и аз се чудя защо си го причинявам тоя сериал.
Наум Шопов чакам да се появи! Сигурна съм, че ще играе по-добре от поне 50% от дипломираните актьори

# 340
  • Пловдив
Другото сковано...Генадиев се обяснява на мамчето в любоФ  Crazy

# 341

Тя не е актриса, назовава се такава! Иначе я гледаме щото е дъщеря на баща си и съпруга на мъжа си. Не съм мислила , че ще го напиша, но Марта се се справя много, много по - добре. А може би защото не й се налага да играе, това си е тя.

# 342
  • София

Потресаващо зле е  Tired

# 343
И мен не ме впечатли играта на Ерна снощи. Може би само шамарът беше добре отигран, сълзите и сополите не й се получиха.

# 344
Или повтарянето на "човек, човек"  Tired

Общи условия

Активация на акаунт